Valborg

Skönt med lång sovmorgon idag. Sov så himla gott stundtals även om jag ett tag hade världens hemskaste dröm. O jag som aldrig drömmer mardrömmar annars. Undrar varför nu?

Det blir fö inte cykeln från pappas kollega, den var tydligen för liten :P Blir en tur i veckan till cykelringen där det ska finnas en med studentrabatt, annars blir det fiiiiiinfina på biltema :)
Varför tar det alltid så himla långt tid innan jag köper ngt? (Inte om det e ngt fjuttigt såklart). Det var likadant med min vinterjacka, gummistövlarna, tygskorna nu senast o så hålls det på med vårjackan nu också. Beslutsångest? Ja, ibland kanske. Men ofta handlar det nog om jag vill pejla läger på marknaden, e ju så ofta man köpt ngt o ngn vecka senare hittar ngt annat som vore bättre. Men det börjar bli lite tröttsamt... framför allt tjatigt för alla andra som antagligen inte e ett dugg intresserade :P Sarah fick stå ut med mkt; tygskorna o gummistövlarna iaf :) Tack för det loppan!

Idag är det Valborg då ja. Först ska jag få i mig lite frukost o läsa igenom arbetet från igår, sen måste jag städa eftersom Anna o Helénène kommer på besök senare idag. Sedan vet jag inte om det blir Slottskogen o picnic eller hem till Maria. Oavsett så blir det cortegen senare o förmodligen utgång på det.
Blir en mysig dag med härliga vänner. 

                                                                                                                                      image11
                                                                                                                   Majbrasa. Var ser vi den ikväll?

Ugglan Manfred på uppdrag

Igår o idag har jag, Sarah o Sandra suttit o problematiserat GO's organisation. Flummat iväg en aning som man skulle göra. Vi får följa med konsulten (ugglan) Manfred in i "fablernas underbar värld" för en närmare titt.... :)
Blev klar på två dagar, det e nog rekord för oss ;) Riktigt skönt.

Blir antagligen inte den där fina cykeln jag skrev om sist... pappas kollegas fru har en knappt använd som hon inte vill ha kvar så kommer antagligen köpa den istället, hälften så dyr som den andra så det e ju inte fel :)

Näe, fy fan.. nu e jag trött... Imorgon e det Valborg. Ja, vi hörs då istället.

Godnatt

Lager 157

Gårdagen började med att vi gick upp jättetidigt för att först åka o plocka upp Maria, Johan o Sarah i stan för att sedan brumma vidare till Gällstad o Lager 157. Lite trött var man väl för att man gick upp tidigt men det va inget jämfört med stackars Sarah som hade vart uppe hela natten o partajat.
Väl där blev det shoppat en del, massa linnen, toppar, tunikor, underkläder osv. Lite fattigare gick man därifrån, men det var det faktiskt värt, man måste få unna sig ibland :) O det e bättre det än att jag går o fikar upp pengarna som annars så lätt händer.
Efter Lager gick vi runt lite i dom andra butikerna runt omkring o kikade lite, o tog en fika ;) Men en billig outlet-fika :P haha.
Tillbaka i Göteborg igen åkte vi ut till ÖB o Willys för att handla lite behövligheter. Lika bra o passa på när vi hade bilen.
Ja, så så såg väl dagen ut igår.  Jag är nöjd.

Nu blir det snart stan för att göra grupparbete med Sandra o Sarah.
Ikväll blir det match. Sundsvall hemma.

Tjopp


Yesterday, today, tomorrow

Igår var det match i Ljungskile. Dagen började fint, slutade mindre fint om vi ser till prestationerna där uppe. Vi pratar inte mer om det. Att Anders sparkade mig hårt som fan på smalbenet så man har bula med blåmärke idag var också mindre skoj. Resan var dock helt okej även om bussen började ryka på väg till Starke Arvid o att vissa höll på med saker, men det skiter jag väl i egentligen. Väl tillbaka i stan blev det en halvtaskig kebab o lite tjöt innan jag drog mig hemåt.
Idag har vi vart duktiga o tvättat o städat o slängt upp massa vinterkläder o skor på vinden. Sedan åkte vi ut till mamma o pappa o grillade o hade det gött, vi ska nämligen sno deras bil för att åka till Lager 157 imorgon. Så tidigt imorgon ska vi åka o plocka upp Maria, Johan o Sarah för att bege oss till Gällstad på ett riktigt shoppingäventyr! ;)

Åh, jag har hittat en så mysig cykel på Biltema. Tror bannemej att det blir den. Åh vad det ska trampas på då. Härligt med frisk luft samtidgt som man hjälper miljön åt rätt håll. All motion man får e nog också rätt behövande för att hjälpa mig åt rätt håll,. haha.

Nej, ska väl gå o lägga mig så man orkar med imorgon.
Puss o pill                                                                                                  

Kavajbuss

Fredag. Ingen skola idag men ska sitta hemma o läsa om lite organisationsmetaforer snart. Sen i eftermiddag bär det av till Ljungskile för lite fotboll. Klicken med folk jag åker med har fått en egen buss o dom tyckte då också att det skulle vara ngt tema på denna resa vilket resulterade i kavajresan :P  Alla ska ha kavaj mao. Jag kände nog inte riktigt för det, får köra kjol eller klänning. Andreas ska ha sin snygga manchesterkavaj, haha.
Ja, o eftersom han jobbar nu så fick jag i uppgift att springa till systemet igen. Drack ett så himla gott vin hemma hos Lena sist - Amfora Sauvignon Blanc, riktigt gott. För er som känner mig så vet ni att jag brukar gillar o blanda om mina viner till en spritzer men detta va så gott så det behövs inte. Tänkte köpa det o ta med idag men det säljs bara på box. Jag kan ju för fan inte hinka i mig 3 liter vin på lite drygt en timma. Får se om jag köper det ändå, får la hälla över till en flaska eller ngt. 
Väl hemma i Götet igen blir det nog utgång. Träffa Natta också!                                              
           image9



Våga stå upp. Det är inte så farligt. Risken finns att du betrraktas som klängig. Kanske tom löjlig? Jaja, det är inget jag behöver bry mig om. Jag vet var jag har dom mina. Det kanske ni vet också. Men varför då så på?


Måste bara säga att jag e helt uppe i Bohemian Rhapsody med Queen. Sen jag hörde den med Natta på Rosen förra veckan har jag haft den på hjärnan, sen spelades den på radion några dagar senare. Blev helt tokig av den, gått o sjungt samma fras om o om igen i en vecka nu. Så bra, såå bra!


Slottskogen

Igår laddade jag o gänget upp med filtar o lite gott att smaska på i Slottskogen. Var tänkt att vi skulle plugga. Men med så mkt annat att prata om o annat att titta på så blev inte så mkt gjort. Men det var väldigt mysigt o trevligt! :)
Helt enkelt en slapp, skön dag i våriga Göteborg. Inte dumt.

             


Väl hemma blev det bara slappa med Andreas, var så himla slö. Nu ska jag ta o borsta håret o bege mig ner mot Varberg.

Puss o pill

Solen

Ja, som sagt innan så satt vi ju ute mest hela dagen i måndags. Så himla gött!
Igår åkte vi ner till Varberg, förleläsningen skulle dock inte börja förran 14 så jag o Sarah satte oss på en bänk ner vid havet o pluggade lite. Så fint.
Föreläsningen var toppen, Bengt-Erik som är en av dom föreläsare vi har i den här kursen e så otroligt duktig. O han sprudlar sån energi så man kan inte annat än ryckas med.
Efteråt käkade tjejerna lite glass o sen begav vi oss upp mot Göteborg. Väl där så har ju mitt månadskort gått ut, kontot e i princip tomt o telefonjäveln har lagt av! Så jag kunde ju inte direkt ta bussen hem, fick så snällt traska. Hade jag inte vart så jäkla hungrig o haft massa böcker med mig så hade det nog vart mysigt. Men nu var det bara jobbigt.

Idag ska jag o pinglorna lägga oss på en filt i Slottskogen o läsa Organsisationsmetaforer o ha picnic. Det e bannemej så det ska pluggas när det e vår ;)

Ska ta o göra mig iordning nu o packa mig massäck ;)

Ethels

I måndags skulle jag o Sarah sätta oss o plugga redovisning igen, vi ska ju trots allt få VG så då måste vi ju plugga. Möttes upp utanför vårt nya ställe - Ethels. Tjejen som jobbar där e hur trevlig som helst, sitter o pratar lite med oss o sådär. O mitt upp i allt kommer hon fram med två jordgubbar till oss "bara för att det var så fint väder". Så himla gulligt. Vi satte oss senare på uteserveringen o fortsatte plugget där en stund tills vi promenerade neråt mot Järntorget. En sväng in på The English Shop där Sarah köpte vinägerchips ;) o jag hittade Oveltine! Får se om jag köper det ngn annan gng. Sedan fortsatte vi promenera i solen till Kungsg. där hon skulle möta upp sina kompisar. Blev en liten fika med dom också. Senare mötte vi också upp Andreas så att vi kunde bege oss mot Ullevi där vi skulle möta AIK utan några som helst bortasupportrar. Har aldrig vart med om en så lugn AIK-match. Såg två stycken råttor dock, i efterhand hörde jag att det hade vart 40 som åkte ner. Jaja. 2-0 inom 15 min av Jonathan Berg o Walle.

Det var en fin dag i solskenet. Mm.. man bara njuter.

Helgen

Helgen var mäkta trevlig! Först jobbades det dock.... Blev hem till Magda en sväng på fredagkvällen o bara satt o tjöta med det gamla gänget från Nödinge ;) Vad mkt vi har gått igenom tillsammans. Det finns så mkt minnen. Tur att vi kan ses ibland iaf, så att det inte bara rinner iväg totalt. Blev en tidig hemgång dock, skulle upp o jobba på lördag också, På kvällen bar det av till Hisingen Island där vi var bjudna på middag hos brorsans tjejs mamma :) Åh så god mat det var! Men oj så mkt... höll ju på o kollapsa helt, men gott var det :)
Söndag var slappt, var´bara hemma hos föräldrarna o satt o slappade i trädgården o solade lite. Tvättade bilen också.

Jojo, trevlig helg,

Gais away

Dagen började med en tur ner till soliga Varberg o skolan. Vi kan väl säga att första halvan av dagen tyvärr inte var så givande. Sen väntade en eftermiddag med massa bokföring. Gick rätt bra ändå.
Sen tutade det av hemåt o vi blev fast i bilköer, snackade en himla massa skit som vanligt o tittade på vitsipporna ;)
Sen blev  det lite Gotebar för en cider innan det var dags för match. Bortamatch - ända till Ullevis sektion ÄÖ.
Att det var derbydag märktes när man började närma sig. Inte som jag tyckte det kändes för några år sedan utan ngt helt annat. Evenemangsfamiljerna hade hittat ut i vårsolen. Hoppborgar o hinderbanor stod uppraddade för dom allra minsta. Kön tog en ofantlig tid, trots att vi var där tidigt. Att publikvärdarna sedan tar på ens mer privata delar var inte heller så jävla uppskattat! Tant!
Jaja, in på läktarn. Övre var fyllt med 9A's klassresa. Bara massa småttingar. Jag e fan bara 20 år, men jag kände mig verkligen riktigt gammal. Skrattretande. Plocka hit en supporter från ngn av dom stora ligorna i Europa så hade dom nog pissat ner sig av skratt. Jag o min vapendragare bestämdes oss således att ställa oss på den nedre sektionen, vilket jag inte alls ångrar.
En helikopter flyger in o släpper av Ebbot som ska sjunga nationalsången. Sicket ståhej :P
Ja, inte nog med att det var massa småpojkar o fjortisar på plats, det fanns fler profiler som jag inte kunde undgå i min ögonvrå. Framför mig har jag TechnoKungen, haha ngt av det lustigaste jag sett på länge, "skitcool" kille med solbrillor i pannan, står o blossar som en dåre o dansar i takt o otakt till allt som en bumbibjörn. Sen hade vi psykot/ larmet brevid mig. Helt jävla befäng. Killen måste ha aggresionsproblem. Att han sedan sjunger/skriker monotomt o högt som fan som ett stort larm med käkar som går som på en nötknäppare gjorde att jag nästan kissade på mig. Fy fan vad roligt.
Matchen var för jävlig. Att inte Gais vann med 5,6-0 e fan tur. Bäst var ju helt klart Kim. Fint att ha honom i mål.
Efteråt blev det en sväng förbi Rosen för att hälsa på Natta, dricka en cola :P o yla lite. Idag åkte hon minsann till Italien flickan lilla :) Hoppas du får en underbar tur där nere! Det förtjänar du verkligen!

Nu ska jag åka o jobba, ikväll blir det hem till Magda för att umgås lite med alla gamla goingar ;)

Tjong

Ekonomi....

Jag fick precis reda på att  JAG KLARADE MIN EKONOMITENTA!!!! Fy fan va gött det känns! Ekonomi e verkligen inget ämne jag har lätt för så jag e gladast i världen, går bara o skrattar o ler för mig själv! ;D
Att det var omtenta kvittar fan, för jag klaaaaaaaarade det!


Sen har vi påbörjat en till kurs i ekonomi (går under samma kurs iofs) - redovisning o jag o Sarah har vart skiduktiga o suttit o pluggat det ihop i några dagar nu.
Vi har också hittat vårt eget hak! ;D Yeah, mysigt o fint inrett, mkt trevlig personal o gott att smaska på :)

Nu ska jag bannemej fira.

Köss

I Majorna o käka pizza

I fredags hade vi först seminarier i skolan o sen åkte vi upp till Gbg igen där jag, Sarah o Sussie skulle hitta på ngt. Det blev utflykt - till Götas i Majorna för att äta pizza! Mkt god pizza o gott vin, med alla tillbehör ;)
Efter några timmar där så åkte vi hem till Sussie där det lyssnades på schlager, dracks gin o pratades en himla massa snusk :P
In till stan där tjejerna skulle ut med sjömännen. Jag drog mig faktiskt hemåt, har knappt träffat Andreas det senaste för han hela tiden jobbar över så det fick bli att åka hem för att umgås lite med honom också. Dock somnade jag innan han kom hem o han behagade inte väcka mig heller så det blev inge mys. Kunde jag lika väl ha hängt med ut. Jaja. Mkt trevlig kväll! :D

Igår var det match mot Peking som vanns med 4-0! :) Trevlig dag det med, tills jag kom hem......

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske en runda på stan med ngn trevlig kompis :)

Puss o pill, mintpastill

Tandläkarn

Finns väl inte så mkt o säga egentligen.. E riktigt nöjd över 4-1segern mot Örebro i söndags :)
Grupparbetet om organisationer går framåt o jag lyckades komma åt boken 'organisationsmetaforer' riktigt billigt vilket såklart e skönt :)

Sitter ute hos föräldrarna nu för att lite senare gå till tandläkarn o bli lite räddare o lite fattigare än vad jag är i skrivandets stund. Känns inte alls skoj. Sen blir det nog att åka hem till stan igen, måste vika all tvätt som hänger överallt o sätta mig o läsa lite från underbara Getz :S Ska nog gå det med :)
Väntar med spänning på att få tillbaka min ekonomitenta också, hade vart så jäkla skönt att ha den ur världen! Har ju trots allt en till ekonomikurs att koncentrera mig på nu.... åååh, klarar jag den ska det bannemej firas ;)

.... Det e konstigt egentligen hur man kan blir så arg och upprörd över ngt som inte ens har hänt, eller funnits ngn antydan till att hända... att man kan bli det av en dröm... som man vet ändå inte är sann. Jaja, det e nog bara för man bryr sig så mkt.

Äsch, vilket jävla inlägg då... aja, ha det!

Tråkigt..

Blev en väldigt lugn kväll för mig igår... Gick till Chez Amis (billigt för oss studenter), åt lite mat o hade det trevligt. Men sen blev jag så fruktansvärt trött o huvudvärken som jag haft under i princip hela dagen vägrade att släppa... så det slutade med att jag fick lämna dom andra o åka hem... var nog inget roligt sällskap ändå... Hoppas dom andra hade skoj iaf!

Idag blir det nog en rätt lugn dag det med. Ska se ifall jag ska ner på stan o träffa en tjej som jag ska köpa en bok av, får se om hon hör av sig. Annars händer nog inte så himla mkt, kanske blir en tur ner på stan o träffa ngn kompis o ikväll blir det o se på den nya lördagsunderhållningen - Körslaget! Hade väl kanske inte varit så roligt om det inte vore så att Andreas kompisar e med :P Hehe...

Imorgon e det fotboll igen, fin hemmapremiär mot Örebro.

Well well, ska ta o städa lite tror jag...

Tjong ballong.

Btw så är nog Patrik Ekwall Sveriges största pajas.


After Work

Det har lugnat ner sig aningen i skolan nu... Börjat två nya kurser; Eventorganisation och problematik & Eventekonomi 2 (Redovisning).
Redovisningen känns tung, men igår hade vi en skitbra lärare som förklarade väldigt bra, så förhoppningsvis lossnar det så småningom. Ska ha studiecirkel med Sarah o Maria också, samt åka ner till Landskrona o plugga med Andreas bror som har tenta i det snart + revisorpappan. Så ja, jag hoppas att det ska gå vägen.

Föreläsningen i den andra kursen var också riktigt bra igår! Skitbra lärare verkligen , ngn som verkligen brinner för det här! Mkt intressant om festivaler o annat skoj!
Operan blir det på onsdag för lite intervjuer..

Ikväll blri det After Work med massa trevligt folk från klassen! :) Ska bli mysigt. Nu blir det lunch.

Puss o pill

Malmoe away

I måndags var det efterläntgtad fotbollspremiär! Började med en tur till systemet för o handla lite gott till mig o Andreas o sedan bort till centralen där det abbonerade tåget väntade. En vagn skulle vara reserverad för Ingbritt men stod inte vilken så vi satte oss ett gäng på skitbra platser. Men självklart var det just denna vagnen som var deras så vi fick snällt (??) flytta på oss. Men då hade ju alla andra redan satt sig o det fanns bara utspridda platser lite överallt så vi fick lov att stå upp i en liten korridor! Tre timmar stående till Malmö kändes ju sådär spännande men med bandarn o  skön musik o lite alkohol så blev det ju riktigt trevligt det med! Lite mer rund om fötterna än tidigare klev vi av o gick till Lilla Torg, lite mer vin för att sedan gå vidare till Harrys där det blev lmer :P Haha. Skulle ju verkligen ta det lugnt för jag skulle upp så tidigt dagen efter med så blev det inte. Hade skitkul på Harrys, tror jag vissa hade åt mig också :P
Förvånad över hur fort tiden gick var det dags att hoppa på bussarna till arenan, vi det här laget var jag kalas kalas o det blev svårt att fokusera blicken på den lilla bollen, men kul hade jag minsann. Resultat 1-1......
Hemåt efter lång väntetid o lyckades norpa åt mig två sittplatser på tåget. Men oj, det e nästan så jag ångrar det, sånär som på att jag fick sova lite då såklart. Men uaaa... bara massa pojk-fjun-glin som satt o fes o sjöng "fem elefanter balanserade..." att jag inte skulle explodera. Gjorde jag iofs en gng men nochalanta som vissa ungdomar e så sket dom ju fullständigt i det.
Aja, framme 02 i Gbg igen, somnade vid 03.30 för att gå upp 05.30, mindre skoj.
Men fan, sjukt roligt hade jag där nere!! :D Härligt att fotbollssäsongen e igång igen! Se upp där ute..

RSS 2.0