Födelsedagspicnic

I tisdags fyllde min söta Natta år o idag e det dags att fira henne! Det blir slottskogen med ett glatt sommarhumör, filt o mat o vin i den nya kylväskan! Ska bli riktigt roligt o mysigt! På vägen till Slottis blir det jordgubbsjakt :) Sedan blir ut en sväng på stan också, finfint.

Dagens

Idag var vi nere i Varberg o hade tentagenomgång. Känns väl helt okej inför tentan ändå även om man önskar att det kändes ännu bättre. Men så e det väl alltid :P

Dagens skönaste kom i bilen på väg ner...

Sussie: Såg ni matchen igår? Sverige vann med 5-0 mot Bulgarien!
Det hade vi inte gjort. Lät jäkla skumt med tanke på att dom spelade mot Slovenien i förrgår... Men jodå, hon forsatte o förklarade att Henke minsann hade gjort två mål osv. Vi var inte riktigt övertygande ändå, var ju himla konstigt hur man hade kunnat missa det. Mon hon fortsatte "jo, dom pratade om hur bra det skulle gå för Sverige i EM..." Till sist ringde vi Andreas för att fråga vad det var frågan om. Visade sig såklart att det var en repris från EM 2004!
Haha, så jäkla roligt! Roligast var nog att hon suttit o messat sin pojkvän som e ute på sjön varje gng det blev mål ;)

Efter föreläsningen satt jag ute i solen ett tag med Maria o grabbarna för att sedan åka hem o shoppa lite. Annars har det bara vart lugnt. Imorgon blir det ut till Ale o ligga i trädgårn o läsa. Ska nog med mamma o se på studenterna som går ut imorgon också.

Nu blir det sängen, natti

---

Tvätt o sedan plugg på Condeco med Sarah igen. Åkte sedan med Natta o Lucas till Frölunda Torg där jag köpte en jeanskjol o ett fint linne :) Blev sedan hem till Natta för lite middag o tjöt o sedan hem igen för att se på Grey's.
Ja, så såg min dag ut.
Imorgon blir det ner till Varberg för tentagenomgång.

Sommarsol

Igår satt jag, Maria o Sarah på Condeco, Linné hela dagen o pluggade redovisning. Riktigt gott ute i solen o man lyckades samla på sig lite färg. Till slut klarade vi inte mer o satte oss i skuggan en stund :P
Blev sedan en snabb tur på stan, köpte dock inget, kön till provrummet var för lång :P Hem en stund o sedan ner till stan o Berså för att träffa mitt allra underbaraste födelsedagsbarn, Nathalie! All lycka är du värd gojting ;) Vi tar o delar på livet tycker jag? :)

Nu håller jag på o tvättar, sedan blir det ner på stan igen för att plugga med Sarah. Kanske köper jag ngt idag istället, linne o så bara.  Idag ska det blir skitvarmt så idag blir det klänning.

Drömmar.... Dom bara kommer så där när man inte kan stöta bort dom, när man är helt avslappnad o mottaglig. Det är så mysigt...

En liten längtan

Tidig uppgång idag. 06.38 gick tåget från Landskrona till Varberg. Bra med en liten extra föreläsning sådär innan tentan. Väl hemma gjorde jag o Andreas lite pannkakor o sedan la jag mig o vilade lite, vaknade flera timmar senare :P

Blir inget Polen, kommit fram till att jag inte har råd med det riktigt. Det kommer ju dessutom gå massa pengar när vi ska till Sthlm o se Foo. Ska unna mig ett besök hos frissan också tänkte jag, o lite nytt somrigt.

Ska försöka läsa lite nu samtidigt som jag sneglar på landskampen. Attans Andreas skulle dit men han kunde inte ta med mig på press ju... Jaja, jag har popcorn här hemma som jag får festa loss på istället ;)

Längtar till midsommar. Kommer bli så himla mysigt. Skitkul att mina pinglor Sarah o Maria... o Johan såklart kommer ner också. Fiiint.  Igår åt vi förresten svenska jordgubbar, jäklar vad gott det var! Gör ju inte att man längtar mindre till midsommar direkt.                                                                                                                         

Fin weekend

Helgen har verkligen varit helt perfekt. Först en tur i Kristianstad som var helt perfekt. Igår åkte vi till Landskrona för att hälsa på Andreas föräldrar o syster. Grillade massa gott o såg senare på schlagern. Frankrike borde ha vunnit såklart ;)
Idag har vi bara tagit det lugnt, sett på filmen från Evas 50års-fest o suttit ute i solen o gottat oss. Skulle egentligen åka hem ikväll men vi åker imorgon bitti istället. Så det blir raka vägen till Varberg o skolan härifrån. Så ikväll blir det käka gott igen o bada i bubbelpoolen :)

Idag e det mors dag men eftersom jag e här så blev det inget uppvaktande för mor min förutom ett samtal. I efterskott går ju alltid att ta det också.

Nej, nu blir det ut i solen igen. Tjofadderittan!

En underbar dag

Torsdagen blev lugn, jag o Alexander delade på en stor Rolf Special från stans bästa pizzeria o sedan blev det film. Var helt slut dock, så jag somnade efter 10 min.

Igår vaknade vi i alldeles perfekt tid, åt lite frukost o åkte in mot stan för att gå i lite affärer i kanonvädret. Lattejakt blev det också, alla ställen var helt proppfulla så det fick bli en take-away på en solig bänk istället. Fin stad. Mkt uteserveringar, liv o rörelse på torget med grönsakshandlare o band som uppträdde, mkt fint. Köpte mig inget igår, var på jakt efter en ny jeanskjol men hittade ingen.. hittade dock en annan rätt fin på Indiska. Vi får se.

Efter det åkte vi hem för att äta lite rester på Rolf o byta om. Sedan åkte vi ut till Åhus. Satte mig till rätta i den vita sanden o gottade mig medans killarna kastade amerikansk fotboll. Ja, o sedan byggde vi Ullevi i sand också :) Var hur mysigt som helst där, ville inte riktigt lämna stranden. Men vi åkte till ett ställe kallat Glassbåten o åt en grymt go glass :)

Vi begav oss sedan tillbaka till Krisitanstad där vi gick o handlade kött o annat gött till grillningen. Killarna tog hand om grillandet, såklart o jag tog mig en dusch o sådär. Riktigt gott blev det :)
Sedan satt vi ute på "balkong/ altanen" o drack vin, öl o pratade om allt möjligt. Lite planer inför midsommar gjordes, gästlistan ser ut att bli rätt lång men tror verkligen att det kommer bli hur kul som helst! :)
Blev en tur in till stan sen för ett glas på O'learys, en Subway-macka o sen hem o naana.

Var verkligen en helt underbar dag! Magnifikt. "Vår dag" blev jäkligt bra.


                 

Kristianstad

Idag har det varit en lång dag i Varberg, gjort lite redovisningsuppg i SBCS, inte jättekul fast jag, Maria o Lise-Lotte skötte det fint tycker jag allt :)
Vi fick förresten VG på arbetet om den kära ugglan :)

Efter det blev det en sväng till en solig uteservering med Sebastian för att sedan ta tåget ner till Hässleholm där kära Alexander skulle hämta mig o Andreas för att ta oss till Kristianstad. Så nu sitter vi här o ska snart köpa gigantisk pizza. Vart kvällen tar vägen vet jag inte, men vinet e med iaf ;)

Vad fina klasskamrater man har, det gör allt så mkt roligare ♥


Dagens låt

The Last Shadow Puppets - The Age of the Understatement

image21

Nyttighet

Idag har jag, Sarah o Maria suttit på Ethels o pluggade redovisning inför  tentan. Det e svårt, man blir lite less emellanåt.

Nya livet går väl bra, åt dock lite choklad idag, mest för att hitta lite ny energi. Men annars går det fint. Drack en himla go dricka på Ethels. Organic Lemonade eller ngt. Tog den med citronsmak, smakade lite som Fanta Citron, fast nyttigare. Undrar varför den försvann btw? Såg den i England för två år sen iofs.. men jaja, det va synd. Inget socker o inga andra tillsatser, mumma.

Hemma lyckades jag se på 'Du är vad du äter' nu igen. Fick mig ett ryck efter det o la mig o tränade magen. Andreas var coach såklart. Gick fint. Bra start, om ett tag säger han att det kommer gå lättare o mer. Efter det gjorde jag lite smoothiejordgubb o kiwi som tas med till frukost i bilen imorgon.

Imorgon åker vi ner till Varberg för att plocka poäng inför stora tentan, sedan blir det några timmar där jag måste hitta på ngt att göra för att sedan åka till Kristianstad.

Nu e det Champions League såå.. bye bye.

Mitt nya liv?

Igår åkte jag o Sarah hem till Sara J för att dricka lite vin o ha trevligt. Dom andra skulle ut men blev hemgång för både min o Sarahs del. Hann dricka lite bål, tjöta o ha trevligt innan dess dock :)

Idag var det av ngn anledning skitsvårt att gå upp, kom upp 1½ timma senare än vad jag skulle. Mötte Maria i brunnsparken för att sedan åka hem till Sarah där vi skulle plugga. Blev inte så mkt plugg idag, mest prat o planering. Känns skönt att ha planerat upp allt inför tentan. Heja oss!
Sedan blev det att åka o jobba en sväng, inte dumt med lite mer pengar.

Nu gör jag inte jättemkt, sitter o ser på TV o som vanligt så lyckades jag sätta mig precis när 'Du är vad du äter' började o som vanligt så blev jag så himla inspirerad. Tänker varje gng att nu ska jag bannemej också bli duktig, äta nyttigt o motionera mer. Inte bara för vikten men också för att få ett piggare liv. O jävlar vad taggad jag blir men dagen efter e jag likförbannat slapp o odisciplinerad, tills nästa avsnitt kommer...
Jag vill verkligen ta tag i det, men satan vad svårt det e. Har ju köpt mig en cykel nu som jag ska börja använda mer flitigt o jag ska verkligen försöka att inte trycka i mig saker på veckodagarna, colan e värst. Från o med nu. Nu får det fan vara nog. Den som ser mig stoppa i mig ngt dumt, slå mig på fingrarna! (eller var du vill).

Imorgon blir det plugg hemma hos Maria o på onsdag på Ethels, inget onyttigt då. På torsdag ska vi ner till Varberg, halvklass, dataövning. Efter det sitter vi kvar ett tag o pluggar mer o sen tänkte jag dra mig ner till Kristianstad  med Andreas för att hälsa på hans bror för att sedan åka till Landskrona på fredagen. Missar tyvärr isf utsparksfesten nere i Varberg....

You're really lovely ♥                      
                                    image20

En liten sväng

Efter kalaset igår blev det hem till Natta i Pile där dom andra skulle förfesta. Var inte jättesugen men jag var där o hade trevligt. Väl inne i stan tyckte jag väl att ett glas kunde  vara okej, hehe. Blev några till! ;) Hade jättetrevligt, kom massa kul folk!
Senare dök Andreas upp också som hade vart på ett annat ställe. Natten blev lång. Påfrestande. Orkar bara inte.

Nu blir det o slappa gärnet o ikväll ska vi hem till Sara J där det blir förfest o grejer. Dom andra ska till Luckan sen men får se om jag hänger med, har inte så mkt pengar o ork. Men dit en sväng blir trevligt.

Imorgon blir det ekonomiplugg o sen kanske iväg o jobba.

Todeloo. Bilder lär dyka upp senare :P


-------------------------------------------------------------------------------------

Konstigt hur människor kan beröra ens liv. Sådana som man egentligen inte bryr sig om. Jag blir så irriterad. Du verkar verkligen vara så jäkla falsk. Tragiskt. Varför spelar du sånna spel? Du tror du är så mkt mer än vad du är. Sluta upp med det. Var dig själv istället så ska du se att den sanna lyckan blir större.
Det är verkligen jobbigt ibland hur människor kan beröra en på det här sättet. Jag önskar bara att du inte behövde hålla på så.
Tur att andra människor berör på ett fint sätt också.

Kalas

Sitter hemma hos Natta nu o Lucas kalas är över. Det var en mysig dag på altanen med alldeles för mkt godsaker ;) Presenten med cowboyhatt o pistol var en hit, den lille springer o pangar hela tiden :)
Nu gör vi inte så mkt, sitter o tjötar med Natta o Sheila o sen kanske töserna ska ut o skaka lite rumpa.

Haj haj

2års-kalas!

Igår var jag med söta Natta, gick o tog en fika o åkte sedan hem till hennes föräldrar för att plocka upp Lucas för att sedan åka in till stan igen där hon skulle säga hejdå till sina amerikanska vän Matt.
Jättemysigt att vara med dig. Det vet du ;) Sedan kom Mimmi in också o så blev det en fika till :) E ju så att jag kanske kan åka till Polen iaf för att man kanske kan få göra tentan tidigare så hon var ju hur glad som helst, men jag måste tänka över det först.
Sedan kom Andreas in för vi hade planer på att gå på bio, hade missat dom som började runt 19 så det fick bli 20.45 istället. Promenerade lite, köpte godis o tog en iste i biobaren.  Iron Man såg vi! Och nej, jag blev faktiskt inte tvingad att gå på den :P Var nog jag som la det som förslag. Stundtals lite sådär pojkigt nördig, men så det ska va, eller hur? :) Den var ritktitgt bra faktiskt!

Idag blir det kalas för Lucas som fyllde 2 år i onsdags! Ska bli himla mysigt o fira den lilla underbara krabaten! :)
Nu blir det frukost o sedan presentjakt.    

Biokväll?

Idag var det seminarie i kursen eventorganisation och problematisering nere i Varberg. Gick fint o var intressant.
Efter det blev det en baguett från snappies för att sedan ha föreläsning i redovisning.
Den förstnämnda kursen är nu avslutad vilket känns skönt. Vart en rolig kurs ändå. Så nu e det bara kvar att plugga till redovisningstentan som e den 2:e juni o försöka fixa den. Ska sitta mkt med Sarah o Maria o plugga så det kommer nog bli bra.
Fick också veta att jag fick VG på mina reflektioner i entreprenörskapskursen vilket förmodligen betyder att jag får det i hela kursen :) Mkt glädjande.

Nu har jag vart hemma en stund o bara slappat. Ska snart äta middag med finaste o sen kanske det blir bio :)

Åh, våren e så härlig.

Plugg

Idag blev det lite sovmorgon för att sedan skriva klart mina reflektioner i organisationskursen, fin metafor man kommit på ;)
Ja, jag har inte gjort så himla mkt mer faktiskt, ska äta lite nu o sen komma på en disskusionsfråga till seminariet imorgon.

Sarah o dom ska grilla sen, o Natta sitter o fikar med massa folk, får se om jag joinar ngn av dom, kanske bara blir lite plugg o en promenad ner till Lejonet & Björnen för lite glass med Andy.

Mat nu. Tjopp

Idag

Idag har jag tvättat som en tok. Åkte sedan ner på stan där jag skulle plugga med Sarah o Maria. Blev inte sååå mkt gjort :P Sprang in en tokig gubbe på fiket också, pratade om massa skumma saker o kom fram till oss o sa att han hade myndighetskontroll varpå jag svarar "man måste la inte va myndig för att äta macka??". Tur han inte blev flyförbannad o gjorde ngt hemskt.
Var en trevlig dag trots att inte så mkt blev gjort :) Goa tjejer det där!

Som ett bi. Precis så. Hoppas det är värt det?

Kärlek

Satt här i godan ro o väntade på att tvätten skulle bli klar när det poppar upp ett nyhetsbrev från Live Nation i inkorgen. Stod lite om Where the action is, vilket för min del är bokat o klart för läääänge sen! I slutet av brevet står det såhär:

Vi visar Sverige-Spanien samt Grekland-Ryssaland på storbildsskärm och Sveriges bästa sportbar kommer vara på plats på Where The Action Is för att förgylla din EM-upplevelse. Räkna med fotbollsfeber - innan Foo Fighters-feber!!!



Sen sista delen - Foo Fighters-feber... ja, det gjorde mig bara så himla lycklig. Sitter här o lyssnar på dom nu o drömmer mig tillbaka till Edinburgh i höstas då jag o Andreas var där o såg dom. Då var det bannemej feber! Hela arenan kokade o jag var i extas! Fy i helvete vad bra dom är! Hjärtat blir varmt. ÅÅåh så jag längtar till juni då jag får se mitt Foo Fighters igen!


Borås

Igår mötte vi Elfsborg på plats i Borås. Var "ledig" så jag, Robert o Jonas åkte dit redan vid 13 för att ha picnic, lekte "bíllekar" hela vägen dit :) Var lite skeptiskt till picnic till en början för det blåste så mkt, men det va faktiskt rätt gött när man väl satte sig ner. Robert hade med sig god potatissallad o Jonas hade grillat kycklingvingar, gott gott!
Innan Borås träffade jag mamma i stan för att kolla i lite affärer o äta lunch, mkt trevligt! Hittade inget, joo en söt blus men den var för stor, mammsen fick köpt sig en kjol iaf.

Picnicen var trevlig. Sebastian kom förbi också o jag fick komma upp o se hans nya fina lägenhet. När det var dags att gå till arenan kom Andreas in också. Stackars sötnosen hade jobbat 30 timmar i sträck. Jag förstår inte hur man orkar.
Första 20 min på matchen skulle det vara knäpptyst. Manifestation mot lagförslaget. Kändes himla konstigt när det var så tyst, som att vara på en teaterföreställning ungefär. Matchen slutade 3-0 till dom jäklarna. Vi åkte hem. Fick skjuts av Marins polare.

Nu håller jag på o tvättar o sen ska jag träffa Sarah o Maria för lite plugg.

Slottskogen

Tog mig en sovmorgon igår, åt frukost o gjorde mig iordning. Packade på picknick-filten o vinet på cykeln o begav mig till ica för att köpa lite gott att äta på.
Fy fan va jobbigt det var att cykla igår! Har ju verkligen ingen kondition + att det var så satans varmt. Så alla ni som tränar mkt, skratta på ni, men för mig var det jobbigt, men va i h*vete, man måste ju börja ngnstans, eller hur?
Mötte upp Sebastian på Linnéplatsen o gick o mötte Maria, Johan, Natta, Lucas o Dennis. Satt i solen o gottade oss o hade det trevligt. Senare dök det upp mer trevligt folk man tycker om :)
Satt där hela dagen o bara tjötade, drack vin o myste. Andreas dök också upp lite senare efter jobbet. Senare drog vissa till Henriksberg. Jag o Andreas satt kvar ett tag o tog sedan en lång promenad genom stan hem. Plockade lite syrener på vägen också som står o doftar gott i mitt fönster nu :)

Idag vet jag inte riktigt vad det blir.. kanske ut till mamma o pappa o grilla. Ikväll kanske det blir promenad med Sarah.


Gött i parken

Gårdagen började med att jag diskade en masa o pillade här hemma för att sedan åka ner till Kungsparken o möta Sarah, Cissi o Sarahs kompisar Hanna, Emelie o Carro. Satt i solen o gottade oss, brände mig lite dessutom... :( Åt macka, spelade kort o hade det bara dundermysigt! :) Lite senare gick jag, Sarah o Hanna o köpte glass. Det var riktigt gott. Dock tappade jag nästan hela min ena kula på marken o Hanna en brun klick på sitt linne... :P Efter glassen gick tjejerna för att handla presenter o jag tog mig en liten promenad. Gick ner till hamnen som jag så ofta dras till, satt i solen en stund o tittade på vattnet o pratade med Natta i tfn. Väl hemma gjorde jag inte mkt alls, bara slappade o såg på TV, sen kom Andreas hem o vi åt lite.

Idag blir det picknick i Slottskogen! En bunt med folk som kommer. Vet inte riktigt vilka det blir faktiskt.. dom som ville helt enkelt. Kanske bara blir jag...:P Kommer nog cykla dit o lägga mig runt 12-13 så får folk komma när dom vill helt enkelt :) Först måste jag dock svänga in ngnstans o köpa lite gotte.. :) Nya picknick-filten åker med såklart! :)

Jag saknar dig lite grann... trots att du är här. Jag vet, jag vet, jag vet. Men åh.. Gul ♥ 
 
                                                                                                                                                       image17

Sommar?

Så jävla gott väder! Solsken..! Efter en vinter av mkt mörker o mkt regn så har det äntligen blviit vår, nästan sommar tom. Blir så lycklig av o bara promenera omkring i grönskan o titta på alla glada männsikor o fina blommor, lyssnar på skratten, fåglarna o allt det undebara. Doften, den går inte att ersätta, det finns ingen goare doft än den som kommer med våren. Ja, jag blir bara så himla lycklig. Så harmonisk.
Ska ner till stan om ett par timmar, lägga sig på en filt i parken o läsa lite var tanken. Långt ifrån Sarah o dom andra :P

Imorgon blir det picknick i Slottskogen! Verkar som det e riktigt många som e på, många från olika håll. Klasskompisar, gamla barndomsvänner, bästa vännen, vänner från fotbollen. O alla deras vänner såklart. MM, det kommer bli riktigt mysigt!

En pust av vår på er!


Dunder!

Igår åkte jag o Sebastian först ut till IKEA där han fick köpt det ena o det andra o jag fick köpt en efterlängtad ny stekspade :)
Det var också debuten för min nya cykel igår. Gick riktigt bra faktiskt :) Hem gick det lite långsamt dock o det blev att gå upp för sista backen :P Men oj så fit jag tänker bli tills vi åker till Argentina :)

Hemma blev det lite lunch o sedan åkte jag ner till Kungsparken där jag mötte Robert o Jonas för att gotta sig lite i solen innan matchen. Gulliga Robert bjöd på glass dessutom :)
Gick sedan upp till Rosen o mötte upp Natta o Sheila för att gå till matchen. Matchen var inget o hurra för i första halvlek men i andra räckte det med 8 min för att vi skulle gå från 0-2 till 3-2. Det e fan inte dumt det!
Efter matchen gick jag, Natta, Sheila, Martin o Charlie till Rosen för att ta ett glas. Nej nej, så blev det bannemej inte ;) Blev en himla massa men satan vad roligt vi hade!! Det finns bara ett ord för det hela - DUNDER!
Sjukt roligt var det! Tycker om er så himla mkt! ♥

Väl hemma var det bara att stupa i säng, skulle ju upp 3-4 timmar senare, lyckades äta upp nästan hela min lunch jag skulle ha med mig till skolan idag dessutom :P
Imorse var man bannemej inte pigg, inget dunder där inte, var fortf. lite yr, men efter en dusch blev det lite bättre iaf. Skolan var man väl inte jättesugen på idag men det kom vi igenom det med. Men oj så flummigt det var på eftermiddagen, filosofi på hög nivå.
Väl tillbaka i Götet blev det en fika med Frida som åkte med upp o nu e jag hemma o ska snart laga kycklinggryta :) 
                                                                                                                  Dundermusen!     

En tisdag som idag

Idag sken solen på Göteborg. Mötte Sebastian o promenerade lite på stan, blev sedan en iste i Vasa. Sedan gick vi o tittade lite på en cykelhjälm till mig. Blev irriterad över att inte hitta ngt bra så vi satte oss o tog en kaffe på Lejontrappan en stund istället. Sedan forstatta vårt letande efter hjälm o en keps till honom. Hittade tillsist en vanligt svart hjälm på Team Sportia efter lite hjälp från en trevlig expedit. Ngn keps till Bubblan blev det dock inte.

Imorgon åker vi till IKEA där Sebastian ska köpa ny garderob o jag en ny stekspade :P O såklart en osthyvel till ostälskande Maria :)
På kvällen blir det match. Kalmar hemma. Hur det ska gå? Ja, vi får väl se.....

Hittade en fin jacka på nelly.se också. Men den va nog lite för dyr för det jag hade tänkt mig, jaja, får leta vidare. Men fiiin var den :P

Nu blir det mys med Andy. 

                                                                             image15


Inget spec.

Har gått o blivit förkyld igen. Så jävla tröttsamt, men håller på o kurerar mig för fullt, den är inte så allvarlig ändå.
Igår var vi nere i skolan, e ju inte där alltför ofta längre så det var kul att se lite skolkamrater. Sedan blev det en liten fika med Natta o Cissi o sedan hem o bara dricka tea o göra hemmagjord pizza. Hade köpt ett pizza kit, 20 kr på Willys. Då fick man färdig deg med som bara var att rulla ut o en god tomatsås till, sen var det bara att slänga på vad man ville. Billigt, enkelt o gott. Men kanske iget man ska äta alltför ofta ändå.

Idag blir en lugn dag, ska snart ner på stan o fika med Sebastian o kanske leta efter en cykelhjälm. "Hellre ett fult huvud än inget huvud alls", right? Nu ska jag äta pizza som blev över från igår med kära Andreas som kom hem på lunch nu :)

Ha det!

Weekend

Gårdagen var lugn o fin. Blev promenad på stan med Anna o Helénè o en liten fika på La Pain Francis (oj oj, stavning?). Sedan mötte jag upp Natta, Totte o Lucas o tog en cola/mjölk på Rosen. Totte verkade ju inte må jättebra o försvann på toaletten ett bra tag. Var en trevlig eftermiddag minsann. Sedan åkte jag hem o åt middag. Var tänkt att antingen gå ut en sväng eller åka till Natta o se på film, men så blev det ju inte. Var så himla trött så jag stannade bara hemma o såg på Independence day...
Idag blir det nog också lugnt... ska cykla på min nya cykel ner till Lejonet & Björnen o ta en glass o sedan ska vi nog åka ut till Nödinge. Ska bli trevligt att träffa Mimmi, var så längesen.




image14  You and me.


Rosen

Ja, igår var jag ju som sagt först o köpte mig cykel :) Sedan var jag bara hemma o slappade o åt middag med Andreas o tjejerna, mkt gott, som vanligt ;)

Sedan åkte jag in till stan o träffade fina Natta, Totte, Sheila o Tony på Rosen. Blev massa gott vin, sjungande (inte på scen dock) trevligt snack o mkt minnen.  Hade så jävla roligt! Var en så himla underbar kväll! Var så fint att få vara med Natta igen. Som jag har saknat dig, som jag har saknat allt med dig, allt vi gör. Hon hyllade mig även framför masas människor vi inte känner om hur bra vän jag är. Det verkligen värmde hela min kropp o själ. Jag älskar dig precis lika mkt Nathalie, du är den vackraste varlse som satt fot här, det vet du.
Det var verkligen en skitfin kväll, helt perfekt. När Rosen stängde gick vi tvärs över gatan till Diamond Dogs för lite mer vin, var skittrevligt där med! Efter ett tag drog Natta, Totte o några till på efterfest i Högsbo. Kändes ju som helt fel håll så jag o Tony satt kvar ett tag o snackade, skittrevligt verkligen. Sen blev det dock dags att gå hem så vi promenerade ner mot centralen. Såklart hade bussarna slutat gå, röd dag o allt. Så vi fick så fint sitta o vänta på taxi, vi skulle jag ha två bilar så det tog ett tag innan vi hittade ngt som passade, men vi hade en trevlig pratstund iaf så det gick bra. Var väl hemma vid 04 kanske. Tack för en magnifik afton, alla inblandade!

Nu ska jag snart göra mig iordning o åka ner för en fika med Natta, Lucas? o Totte :)

Hej hej

Ny cykel!

Gårdagen började med att Sarah kom hem till mig o vi käkade lite.... nyttig mat var det va? o drack lite vin. Sedan åkte 70-tals fluffet o sötfian ner på stan för att se på cortegen. Mötte upp Andreas syster, Anna o fransyskan Helénéne på vägen o ställde oss sedan uppe i vasa. Cortegen var väl inte överdrivet rolig i år, även om vissa var roliga :) Men det var trevligt.
Efter det blev det Vasastan med Johan o Maria en sväng innan vi drog hem till dom. Lyssnade på Foo, drack vin o hade det trevligt. Sedan kom även Manisha, hennes pöjk o två vänner till dom. O då kom sing-star fram! Vann mina battles o fick kvällens högsta poäng med Tom Jones - It's not unusual. Det ni! :D 
                                                                              Lika som bär?


Idag vaknade man väldigt sent o åkte sedan med mamma o pappa  till biltema där vi köpte en ny cykel till mig!! :D Det blev den jag hade tittat på innan. Åh... vad glad jag e :) Så nu står den så fint där nere i källarn o väntar på att jag ska ta mig en första tur. Det blir nog inte idag dock. Ikväll blir det nog att träffa vackra Natta för en sväng  till Rosen :) Först ska jag fixa min finfina bakpotatisröra dock :)

Kram på er alla mina underbara.

RSS 2.0