Italian dinner!

Igår var det trerätters italienskt hemma hos halvspagghetti själv - Nathalie.
Jag själv, Andreas, Nathalie, Dennis, Hällås & Cribbe var de som satte sig  till bords vid halv åtta-tiden. Innan dess var det jag o Andreas som gjorde bruschettan medan Dennis vek fina servetter o Nathalie lagade maten.
Och såklart... Innan vi fick lov att sätta oss så var skulle damerna (Jag, Natta o Hällås :P hehe) dra lappar från en hög o killarna från en annan o sen skulle vi sjunga! Tjejerna hade låttitel o killarna artist o så var det bara att paras ihop när dom lyckats lista ut vad det var vi sjöng.
Väl till bords hade alla fått en lapp under sin tallrik där det stod en uppgift man skulle göra under middagen (allt detta gav poäng till sitt lag). Women vs. Men. Jag skulle t ex skryta på om mina nya skor jag köpte i höstas. O det fick dom höra länge vill jag lova! ;) O sedan var det musiktävling.  O E O FLYGPLAN! ;P O norsk karaoke... Så söt du var älskling :D
Ja... så åt vi på... allt var JÄTTEgott verkligen! Tävlingar o maten fortsatte natten lång.. .Slutade med att vi kom lika båda lagen :P
Ja.. det var en SKITtrevlig kväll verkligen! Tack till alla inblandade o tack Natta för den goda maten!

Puss / Luftens hjälte•


Då var det ett nytt år igen...

Startade blogg på en viss annan sida, men sen det började krångla o det inte gick o logga in beslöt jag mig för o börja om här istället. Kan väl börja med att sammanfatta 2006 då (kattis nyårkarameller, haha. Lite sent dessutom).

2006 startade skitbra med att jag o Annie åkte över till älskade Newcastle i 7 veckor för praktik på Marks & Spencer. Jobbet behöver vi inte prata om, men hade verkligen skitkul där borta med hela gänget, med underbara Stephen som vi bodde hos o med aa, allt.
14 maj kom bästaste Nattas son, Lucas! Nog det sötaste ögat skådat! Det lilla charmtrollet.
En helg i slutet på maj åkte vi till Marstrand med HG3A för en sista helg innan studenten. Hade skitroligt! Allt som händer på ön...
Sen kom då studenten!! 2:e juni fick jag springa ut med Hanna o Annie o resten av HG på den där scenen som man längtat så jävla mkt efter! Bästa dagen i mitt liv! Saknar många av er. Musketörerna splittras dock aldrig.
Sen kom sommarn o det var Fotbolls-VM! Jag, hjärtat, bernmar,laholm o tobbe begav oss sakta men säkert ner mot Berlin. Inte alltid så lätt o hitta ;) Vi kom till sist fram o jag,älsklingen o laholm kunde flytta in i vår lägenhet. Sjukt varmt o sjukt mkt folk var det! Parken innan Paraguay-matchen va också ett häftigt minne! Matchen antar jag att alla såg på TV så den behöver la inte snackas så mkt om. Men det var jättebra stämning! Häftigt o se hela arenan i bara blågult (nästan). Ja, det var en jävligt roligt resa! Tack grabbar! ;)
Sommaren spenderades mest ute på stan, ute vid havet eller hemma i gröna trädgården. Skåne blev det såklart en tur till. O Köpenhamn med familjen o svärföräldrarna ;) Riktigt mysigt. O på trädgårn o såg Arctic Monkeys, riktigt bra!! Men fan va klämd man blev av o stå längst fram alltså!
Sen kom hösten, o den var mysig. Julen kom o den spenderades hemma med släkt o familj. Synd att jag inte fick fira med dig Andreas.

27:e december åkte jag ner till Landskrona där älsklingen o alla andra var. O där hände det grejer hela tiden vill jag lova!

  • Såg på film - She's the man, Notting Hill, Green street hooligan (igen), DaVinci Koden & BOND! Åh, så bra Bond var! Blev ju helt besatt av den! Skitbra verkligen! O ja.. jag har bara sett två bondfilmer så jag har inte så mkt o jämföra med. Men sjukt bra tyckte jag den va iaf.
  • Badade jacuzzi - Oja... Badade i deras nya jacuzzi ett antal ggr! Fy fan va skönt säger jag bara! Helt otroligt! O så med massa musik, ljus, vattenfall o grejer... Myspys.
  • Spelade poker - Ajjemen... Spelade en jäkla massa poker, skoj skoj! (Tillhör inte er som har hunnit tröttna på det än). Började bra med att spöade Andreas STORT! ;) Sen gick det väl helt okej... Nyårsdagen satt vi o spelade hela natten verkligen, jag i final med några killar till, men åkte ut vi 03. Aja... That's the game.
  • Bowlade - Yes, på fredagkvällen blev det middag o bowling med hela familjen Kjäll :) Skitroligt! Slutade iaf med att jag kom näst sist o hann göra min enda strike när det bara var en halv minut kvar :D hihi.
  • Shoppade - Dagen efter jag kom ner till Landskrona åkte vi över till Köpenhamn o Fields (Nordens största shoppingcenter) o gick runt där massa timmar. Hittade dock inte så mkt.. bara ett bar rutiga gubbshorts :) . Sen har vi vart på fler shoppingcenter i Hbg o Lund.
  • Nyårspartajade - Dagen innan nyår kom snälla själar o hjälpte till o städa o göra iordning allt för den stora, årliga nyårsfesten! Vi lagade mat o förberedde, o jag o Anna gjorde en jättego paj. Sen kom nyår då o man sprang omkring o gjorde sig fin o Anna gjorde pappeljotter på mig, som tyvärr inte blev så lyckade, men vi lyckades göra en ny frisyr av det ändå. Sen kom gästerna o vi gick ner till havet för att smälla den stora raketen. Efter det var det dags för mat. Det åts o hade det trevligt hela kväll, sen blev kl 00 o vi gick ner till havet o kollade på fyrverkerier,drack skumpa o dela äpple med min älskling. Sen fortsatte festandet uppe i huset hela natten lång. MKT LYCKAT!

Var kvar en vecka till efter nyår... (det var då vi gjorde det mesta av det ovanstående). Var även på Luisiana utanför Helsingör o gick på konstmuseum. E inte mkt av o springa runt på museum hela tiden va, men det var riktgit fint o trevligt där uppe. Fotoutställning från gamla svartvita filmer hade dom också, det var roligt att se!

Ja, sen åkte jag o min kära lilla apa upp till Göteborg igen o sen dess har vi gjort lite smått o gott. Söker jobb som en tok så nu e det bara o hålla tummarna. Skolan sket sig ju.

Ja... o så var det nutid igen :P Snart kommer Andreas o så ska vi äta middag. Ikväll blir det bara lugnt o imorgon blir det trerätters italienskt med en massa trevligt folk :)

Fridolf o jag e ganska bra.

Andreas... smack! ;P


RSS 2.0