Boka tid!!

Tvättdag igår, inte så himla roligt men men, sånt som ska göras o det gick bra iaf. Som jag har sagt tidigare så har jag ju stött på en tvättidstjuv som snor mina maskiner så jag har börjat sätta ett lås på tvättstugan (är mening att man ska kunna göra det). Så när klockan e 11.40 kommer han upp o ringer på min lägenhet! Då börjar han skrika på mig, för att jag har satt lås på - han ville också tvätta, o gorma om att jag inte ger ngn annan chansen att tvätta!! Jag sa till han att jag inte var klar, att jag har bokat tid fram till klockan 12 men han bara sprang ner för trappan o mumlade o svor! Jävla idiot! "Ge ngn annan chans att tvätta"? BOKA TID! O sen ha mage att komma upp till mig o skälla på mig? Det e väl kanske inte så konstigt att jag satt lås på? Han har vart o stört mina maskiner typ 3 ggr förut. Flyförbannad blev jag, ett sånt jävla sätt. Läskig e han dessutom...!

Efter allt detta kom iaf Annie o hämtade upp mig för att åka hem till henne, äta lunch o gosa med hennes katter!  Var himla mysigt! Efter det blev det också en sväng till Ikea, fick köpt lite galgar o sängkläder iaf :) Sedan blev det bara gosekväll med Andreas här hemma.

Ikväll blir det födelsedagsfest hos Sarah! Ska bli skitskoj! Måste dra mig, ska ner o göra lite ärenden på stan. Tjipp


Tisdag stavas taco o vin när det långledigt som gäller!

Grått ute. Ingen snö heller. Inte för att jag är överförtjust i snön eftersom det bara blir ett jävla slask här i älskade Göteborg men lite hade jag allt velat se. Men kan jag inte få det så drömmer jag mig tillbaka till Argentina istället.
Långledigt denna veckan eftersom vi är mellan kurser, o en del från klassen har åkt till Åre. (Sa jag väl säkert i mitt förra inlägg men det kan jag ju inte komma ihåg :P) Skönt är det iaf.
Igår träffade jag Magda efter många om och men. Himla trevligt. Så skönt med sånna vänner som man har känt sen man var 6 (?) år men fortfarande kan umgås med. Vi hade ett litet uppehåll under gymnasiet, men nu ses vi ibland igen utan att det där glappet egentligen gjorde så mkt. Vissa vänner behöver man inte prata med varje vecka eller umgås med så ofta för att veta att man fortfarande är vänner. Det är synd hur man inte träffar många som man umgicks med mycket förr. Men man växer helt enkelt kanske för långt ifrån varandra, det enda som till sist finns att prata om blir en snabb update om vad som händer i bådas liv för att sedan återgå till att prata minnen (vilket självklart e mysigt det också), men sen har det en förmåga att också stanna där. Men så e det inte med alla. Vi hade en trevlig dag igår iaf, blev en fika, en sväng i några affärer (fick köpt mig en söt top på Monki för bara 45kr på rean, me like!) o en promenad till hennes nya lägenhet för att spana i den.

Idag blev det sovmorgon efter att ha drömt att jag var på intervju för att börja jobba på en stor fiskebåt, men istället för att gå ifrån intervjun för att möta Natta för ett glas vin så åkte båten iväg för att vara ute i fyra veckor, jag bara grät.
Jaja, ska snart ner o möta Sarah vid tåget som vart i Sthlm, så ska vi gå o möta Sussie o Maníscha för lite lunch o sedan ska jag o Sarah sätta oss med examensarbetet.
Ikväll blir det tacokväll o lite bubbel hemma hos Sussie, då tillkommer också Emelie o Maria :) Ska bli trevligt!!

Ledighet

Ännu kommer ingen reserapport. Det kräver ju lite o bra humör känner jag.
Igår var det seminarie i organisationskursen och med den så var kursen slut. Känner verkligen att jag tycker bättre om seminarierna än dom vanliga redovisningarna vi tyvärr har jävligt ofta. Man kommer mer till sin rätt när man e i en mindre grupp o kan disskutera kring olika frågor än o bara stå där fram, inför 45 personer som alla verkar vara lika trötta på det, babbla ngt i två minuter för att sedan gå o sätta sig, kanske har man fått en fråga på sluet. Nej, tacka vet jag seminarier.

Japp, o kursen i storytelling avslutades i tisdag så nu har vi långledigt hela nästa vecka till nästa kurser börjar. Ska sitta o jobba med examensarbetet men det kommer nog ändå att vara rätt lugnt. En del av klassen åker upp till Åre imorgon men jag känner varken att jag har pengar till det eller ngn större lust, har ju aldrig ens stått på ett par skidor! Men vi ska ha tacokväll o kanske ngn mer utgång här nere istället iaf, haha, after slask i repris.

Idag blir en fullspäckad men trevlig dag. Skulle träffa Natta nu innan tolv men får inte riktigt tag på henne. Sen ska jag iaf på After Work med Mimmi för att sedan träffa Martin. Efter det kanske jag bara åker hem eller så drar jag hem till en annan kompis för att se film. Trevligt att ha mkt att göra när det bara e sånna här trevligheter ;)

Nej, snart får det bli ut i det kalla, med dom nya vinterskorna på o det stickade kapet till tröja från Zara :) Mysipys.

På kall mark igen.

Ja, jag e tillbaka från Argentina nu. Längtar tillbaka...! Men en liten "reserapport" kommer senare, har inte riktigt tid nu.

Helgen har vart kanon. Började med en myskväll i Nattas nya lya med pizza, läsk o massa tjejsnack ;) Bästa vän.. så underbart att bara ha sånna kvällar med henne. På lördagen var det först mening att jag skulle plugga lite på dagen men det blev inte så mkt med det utan jag o Andreas var nere o handlade lite o grejade med ditten o datten. Sen gick vi iaf ner till Halta Lottas där vi mötte Manisha, Calle, Sussie o Henke för lite käk innan vi skulle möta Sarah o gå hem till Maria på födelsedagsfest. På festen var det mkt trevligt. Det bjöds på kakor o tårta o det dracks vin o både spelades guitarr hero o sing-star. Fasen va skoj det var! Blev en promenad hem igen runt halv två tror jag.
Igår var det också full rulle o vi åkte ut till mamma o pappa på lite middag eftersom pappa fyllt år i veckan också! Mkt trevligt! Sedan åkte vi också till Fredrik o Malin för kaffe o kaka o för att visa bilderna från Argentina, det tog sin lilla stund.... Julklappar bytte vi också o jag fick en ny vattenkokare o biljett till Anna Ternheim i februari. Andreas fick en toastmaskin också :)

Nä, nu måste jag springa, vi ska hem till Maria o göra grupparbete som ska lämnas in imorgon. Tjipp tjopp

RSS 2.0