Ale

Har inte vart mkt spännande action i helgen direkt, men ska väl inte klaga. I fredags var det lång föreläsning nere i Varberg o sedan mötte Andreas upp mig på centralen. Tanken var att vi skulle gå o se på bio i en liten ny tappning. U2 i 3D-format , inte alls som med dom gamla röda o gröna fladdriga pappersglasögonen som härjade förr utan det här skulle tydligen va skitgrymt. 19 sa han att den börja så vi traskade uppåt till Roy. Då visar det sig att den började 18, så vi hade missat den. Tanken från början var ju iofs att vi skulle gå på Liseberg men eftersom det änna ösregnade så hoppade vi. Jahopp, vi traskade iaf vidare i regnet ner till Bergakungen för att se när Bond gick istället. Inget som passade där heller så vi åkte hem o rundade på vägen videobutiken o plockade upp en rulle - Vänner för livet. Skitbra film. Hemsk men väldigt vacker berättelse om vänskap.

Igår mötte jag upp Sarah o vi satte oss på Vallgatan för att plugga lite. En liten uppg som ska in imorgon krävde nämligen att man läste en viss bok, o den fanns det bara en utav på bibban o den hade Sarah. Så nu var dom frågorna fixade iaf. Får se om jag åker ner på föreläsningen imorgon, hinner inte riktigt egentligen.
Åkte iaf efter det ut till Ale för att sätta mig o plugga här, mkt lugnare o så slipper Andreas tassa på tå där hemma. Jaa, o nu e jag vaken igen o ska fortsätta. Så jäkla tråkigt o sitta o plugga så mkt på helgen... Men men, belöningen kommer.
Sedan kommer Andy hit, likaså min bror o hans dam så ska vi ha lite familjesöndagsmiddag ;)


And the wheels on the bus goes round and round...

Idag var det föreläsning i storytelling. Fick också kommentarer på sin story som man hade skrivit, så nu, surprise surprise ska alla skriva den igen o nu ändra den utefter dom tips man fick. Lite extra man ska hinna med, men det får gå det med. Håller på o kokar en stor kanna kaffe nu som förhoppningsvis ska kunna hålla mig vaken, e så himla sömnig hela tiden, ingen energi alls. Men det måste pluggas.
Imorgon e det sex timmar föreläsning i organisation, jag laddar med coca-cola! Efter det ska jag o Andreas gå på Jul på Liseberg :D Vi gör det varje år, bara myser omkring, dricker varm choklad, äter knäckäpplen (favoriten!) pussas vid vattenfallet ;) Hinner inte göra det ngn annan dag innan vi rymmer iväg, men det ska bli himla mysigt. Resten av dagarna innan avresa blir det packning, städ, tvätt, lite inhanding o plugg plugg plugg varje dag. Jaja... ska ta min balja kaffe o försöka peppa mig själv lite. Tjipp!

Vad är det som bara går o går?

Nu e det kväll igen, var tar dagarna vägen? Var iaf nere i Varberg idag o hade en bra o intressant föreläsning i sponsring ihop med ettorna. Efter det blev det tåget hem o gick o klippte mig! Nöjd med klippet o nöjd med priset e jag! :) Ser väl ganska mkt likadant ut men det e lite utjämnat, toppat o fixat lite grann. På väg hem fick det bli en tur till Accent, köpte uppblåsbar nackkudde o tags till resväskan, bra o ha! Skulle sen till Apoteket för att köpa lite grejer där med men blev så jävla yr så jag fick så snällt åka hem. Blodsockret eller ngt som föll antar jag. Har mest vilat mig faktikskt o snart blir det käk. Efter det får det bli plugg med den stora godispåsen som sällskap, som av ngn märklig  slump bara ligger bredvid mig :)

Nää, mer intressant än så blir det inte idag. Kan la tuta till med dagens låt kanske...?

The Killers - Human

Nu får det bli sängen.

Dagen spenderades i Varberg med Manisha, skickade in ett arbete o satt sedan o pillade på exet. Jaja, så roligt eller snuskigt som det låter är det inte utan vi satt mest o filurade över vårt examensarbete som vi ska göra.
Tillbaka i Göteborg igen fick det bli en tur till Ica för att slösa lite pengar på nödvändigheter. Sen har jag faktiskt mest tagit det lugnt, vart så himla trött. Kvällen avslutades fint med att sitta i soffan under en filt med duntofflor på o en värmekudde på axlarna, en kopp tea o hjortrontryffel som jag fått av Maria o Johan :)

Nu ska jag gå o lägga mig, imorgon blir det ner till Varberg för föreläsning tillsammans med ettorna i sponsring, vi hade ju lite ont om den varan förra året så nu får vi möjlighet att vara med på deras.


Åre chokladfabriks hjortrontryffel

I ett kallt Varberg

Igår blev det pluggdejt på Språkan med Sarah o Sussie. Skrev min företagsstory, åt veggobuffé o tjötade o flummade med tjejerna. Fast jag var nog kanske lite tråkig, satt mest o försökte skriva mitt arbete. Har ju en del att hinna göra innan jag åker så det gäller att vara effektiv. Gick bra.

Idag e vi också lediga men hoppade likförbannat på det tidiga tåget till Varberg för att sitta o pilla lite på examensarbetet med Manisha. Så nu sitter vi här, jag o Manne. Kallt e det. Omotiverad e man. Kaffesugen kanske. Åååh... imorgon ska jag klippa mig, det e ju kul iaf ;)

Mysiga helg

Har  vart en jättemysig helg. I fredags var det först föreläsning o när jag kom tillbaka till Gbg så gick jag o åt scones med Carro. Fina vän. Blev sedan hem ett par timmar för att sedan göra mig iordning igen o åka ner till Linné. Skitjobbigt att komma hem emellan man ska göra saker, man blir ju så himla slö.
Åkte iaf ner o piggnade till ngt på vägen. Mötte upp Natta o gick till Casa Nostra där vi skulle ha vår dejt. Mm, så god mat dom hade! Gnocchi Primavera (ehrm, stavning) blev det. Mmmmumma! Riktigt skoj hade vi! Inte behövdes det ngt vin på vårt bord för att fixa det inte! Fast lite fick det bli ändå ;)

Igår hade jag en jätteslapp dag med Andreas bara. Pratade, promenerade, lagade mat o såg på film. Lovely.

Idag åkte jag ner på stan o träffade underbara mamma. Hade ju en del att köpa innan resan så det blev nägra timmars shopping. Blev ett par chinos, en tröja, en klänning, en bh, pumps o två väskor :) Fiiint. Söta mamma la ut lite också till på tisdag då pengarna kommer. Nu blir det nog en rätt slö kväll... behöver skrva en story för skolan, men det står helt still i mitt huvud :S


Glad

Igår satts det o pluggades lite. Gick väl egentligen rätt fort att göra den men eftersom jag inte hade ngn ro i kroppen o det var så fint väder ute så sprang jag ut på stan för att träffa Natta o hennes italienska vän. Skulle bara bli en snabbis men kom hem tre timmar senare. Var himla trevligt iaf! :)

-Peace on you!
- Piss on you too, you son of a bitch!

Idag blev det sovmorgon :) Föreläsning 13-16, så ska snart åka ner till centralen, hämta ut lite biljetter tänkte jag hinna med också. Blir också premiär för min nya klänning från 10 feet :) Minusgrader, men jajaaaaa... :)
Efter plugget ska jag träffa fina Carro. Så underbart bra vän, verkligen synd att vi inte ses oftare. Sen ikväll ska det väl hinnas med lite godsaker också ;)

Ja.. förresten. E en så himla rolig sak som jag e så glad över nu. Men vill nog ändå inte riktigt skriva det här.

Mörkret

Det är mörkt ute. Precis så mökt som det är ganska mycket per dygn den här årstiden. Det är också mycket plugg. Argentina om lite drygt två veckor så måste jobba på så jag får gjort en del innan dess. Ibland blir humöret lite lägre och man känner att man bara vill lägga sig i sängen o liggar kvar där några dagar. Men så kommer det små saker som gör att man blir gladare. Man har ju egentligen den där styrkan inom sig, att fortsätta liiiite till trots att man är trött och det är jobbigt. Det går för att det helt enkelt måste det.
Blev en liten tupplur för att snart laga lite mat o sedan plugga lite.

Ja, resfebern börjar innfinna sig lite grann. Ja, jag vet att folk kanske tycker att jag tjatar om resan men hey, det är faktiskt en ganska stor grej för mig. Har aldrig varit utanför Europa innan så det här blir mitt äventyr och folk, inte bara jag, har ju en förmåga att prata om det som pågår i sitt liv. Det är ju lite så det funkar och det är roligt. Långrandig o tjötröv om exakt samma sak hela tiden kanske man vill undvika att vara, men det är inte alltd så lätt ;) Så.. ja, jag kommer förmodligen hinna nämna det några ggr till :P

Dagens låt: Glasvegas - Flowers & Football tops

Kalas

Idag har jag vart på kalas i Alingsås hos min älskade kusin Mimmi som fyllt 26. Det blev god middag o goda desserter! Sedan tog vi en promenad till deras nya köpcentrum - Storken. Mamma var så himla gullig o köpte en ny fin väska på Gina Tricot som jag ska ha på bröllopet :) Det blev också lite spelade på Mimmis fussball-spel som hon hade vunnit. Var roligt trots att jag inte var så duktig på det.
Nu ska jag sätta mig o göra en skoluppgift. Fy fan, inte alls taggad för den. Fattar inte varför den känns så jobbig, man har ju gjort svårare saker. Inte är det bara jag som känner så heller. Har vi alla fått oss en släng av höstdepressionen?

Depressed housewifes?

... lite kanske? Eller nä. Idag har Sarah varit här hela dagen. Vi har tvättat, druckit tea, käkat kakor, lagat mat, druckit kaffe, tjötat massa o läst. Och emellanåt kanske vart lite deppiga över att det e höst o grått o över att uppgiften är jobbig. Eller ja, man har ingen motivation till att göra den. Men mest har vi faktisikt haft en trevlig dag :) Vart som ett riktigt gift par :P
Kvällen bjuder förhoppningsvis på lite mys o skräp att äta ;)


Solen, SPA & musik.

Det var väl ngn vecka sen sist man såg den. Vart riktigt deprimerande faktiskt. Man blir så omotiverad om det bara ska vara mörkt.

Ska snart ner mot Språkan där jag o Sarah ska sitta o läsa. Måste sätta fart med det här ordentligt nu om man inte ska behöva sitta hela helgen.
Efter det ska jag på SPA på Anemonens Kroppsvård. Blir ansiktskur, bodyscrub med massa härligt gojs o sedan ett kurbad med vit lera. Mmmmaaa vad skönt det ska bli! Fick det e i julklapp av Andreas förra året men tyckte att nu var det dags att gå :)

-----------------------------------------

På konsertagendan ser det för närvarande ut såhär:
Oasis på Skandinavium 25/1 bokat. Blir med Andreas, Sarah o några till.
Anna Ternheim på Konserthuset bokat med storebrorsan.

Sedan går jag o e bitter över att jag inte kunde gå o se Tiger Lou igår, att vi inte såg Johnossi (som jag iofs såg i somras) förra veckan lite grann. Hmm.. säkert massa fler jag hade velat gå på. Men jaja, två bokade e ju ngt o se framemot iaf!

Nya plattor sitter jag också o suktar lite smått över... Oasis, The Killers, Anna Ternheim, Tiger Lou o så var det nog några till. Åååh... musik.

Dagens låt: Anna Ternheim - What have I done.


Skåne & Köpenhamn

Ja.. i helgen var vi nere på kontinenten. Jag o Sarah skulle ta tåget. Killarna åkte bil senare. Började fint med att toaletten på tåget inte gick att spola eftersom det inte börjat rulla än. Resultatet blev att jag stannade kvar där inne i en kvart tills vi började rulla medan folk började ställa sig på kö. När vi rullar går det ändå inte att spola så jag får stoppa svansen mellan benen o snabbt smita därifrån för att inte besöka toaletten ngt mer under resan.
Väl framme i Landskrona satte vi oss o läste lite innan middag o lite lekar.

På lördagen gick vi upp tidigt o åkte upp till Helsingborg, kollade lite affärer o åkte sedan över till Helsingör. Köpte lite gott o dricka o inte så mkt mer innan vi hoppade på tåget till Köpenhamn. Killarna hoppade av före oss för o gå till ngn affär. Jag o Sarah drog ner till Ströget. Gick i massa affärer men fick bara köpt mig en ny, fin lila mössa. Sedan mötte vi upp boysen. Dom käkade BK, vi drog till med en flådig våffla med grädde o chokladsås. När vi i godan ro står o sölar i oss dom kommer han - den konstiga dansken. Pratar om all möjlig goja, ska hålla i handen o e allmänt... konstig.
Det blev senare en sväng till en pub, satt där ett tag, gick sedan o åt för att gå till en annan pub. Där var det trevligt, himla duktig trubadur som spelade massa bra låtar. Det dåliga var den rosahåriga svensk o hennes kompis som trodde vi var nyfunna bästa vänner o skulle sitta o kackla med oss hela kvällen. Det blev mkt gott att dricka o trevligt tjöt. Lämnade stället vid 02.30 o började färden hemåt. Efter tåg, båt  o taxi så var vi hemma i Landskrona vid 05.30 :S

Tre timmar sömn o sedan upp igen för att Andreas ville vara i Helsinborg rätt tidigt innan matchen. Jag o Sarah var klara i god tid. Det var inte han. Vi somnade en stund igen o åkte sedan upp. Snabbis på O'learys innan vi gick mot Olympia. Massa strul blev det på vägen o gatan blev blockad av massa poliser. Väl framme börjar det regna o vi njuter av Sveriges fantastiska vinterväder som iofs blev bättre sen. Matchen var la inte mkt att hurra över, förlorade. Men ngt som var att hurra över var Alexandersson som vid slutsignal hade spelat klart sin sista match. Tack för allt du gjort i Blåvitt! Lyckades i all tumult fånga åt mig en halsduk som han kastade ut ( jaja, jag vet - det var inte hans från början, men han gav den ju ändå till mig, hehe). Kall som fasen lyckades vi norpa åt oss bilplats hem hos Martin o Karl, tack grabbar!

Summasummarum: Trevlig helg, massa knasigheter o massa skräpmat.

Blodgivare

Förhoppningsvis blir jag det iaf. Efter att ha sagt att jag ska hänga med Sarah till Droppen ett tag nu så pallrade jag mig idag dit. Men först var det skola. Föreläsningen var ja.. lite annorlunda. Men men, bara att bita tag i det, beställa boken o sätta fart. Satt sedan med Manisha ett par timmar o pratade om examensarbetet. Ja, sedan blev det Gbg o blodcentralen. Fyllde i massa papper o fick sedan träffa en sjuksköterska som ställde lite frågor till, kollade blodtrycket o tog blodprov. Så nu e det bara o vänta fem veckor på resultatet. Får se om jag kan lämna sen, man får ju tydligen sitta i karantän efter man vart utomlands. Jaja, i vilket fall som helst så känns det bra. Har man inga pengar som man kan skänka till välgörenhet så får man göra annat (självklart så borde man väl lämna även om man också ger bidrag), och som Sarah sa - när man hamnar i en situation när man behöver blod så förväntar man sig att det ska finnas där, men man måste väl själv se till att det finns ngt där.

Dagens insats blir det iaf utsett till, utan att försöka att klappa mig själv för mkt på axeln :P

Kallt

Så himla kallt ute. Hellre än regn får jag ju nog säga iofs, men ja.. det blir nog en kall vinter. Idag var vi nere i Varberg för lite föreläsning då. Efter det satt jag med Manisha o pratade om vårt examensarbete lite o åkte sedan hem. Skulle bara vila lite men slutade med att jag somnade o vaknade nu. Ska nog försöka läsa lite men kanske gå ner o köpa lite mat först.

Imorgon blir det Skåne. Jag o Sarah åker ner vid 11.40, ska sitta där nere o plugga lite innan också Andreas kommer ner. Blir nog en lugn kväll nere i Landskrona med middag o gött. På lördag åker vi upp till Helsingborg o fikar o shoppar lite innan vi åker över till Helsingör. Blir väl att vi är där lite för att sedan ta tåget ner till Köpenhamn där det förhoppningsvis blir shopping, strosande o lite partaj. På söndag är det sista matchen för säsongen så den ska ses (lite syftet med resan) o innan dess lär vi vara i Helsingborg på diverse pubar antar jag.
Självklart ska det ätas winerbröd i Danmark också! Ska bli en rolig helg!

Läsande i ett soligt Göteborg

Gick upp tidigt o pressade lite apelsiner som jag sörplade i mig med Andreas innan han gick till jobbet. Tog det sedan hyffsat lugnt innan jag åkte ner o mötte Sarah vid Järntorget. Första dagen med tjocka vinterjackan för den här vintern, ååh så varmt o skönt det var. Såg lite smått ut som en boll, men det funkar väl..? :P
Vi gick ner till Språkcafét vid Esporantoplatsen o slog oss ner med varm dricka o våra böcker. Vid lunchtid gick vi ner  till hamnen o åt en baguette i solen, fint med picknick i november ;) Blev sedan tillbaka till cafét där vi satt o läste till typ 17. Skitbra ställe verkligen! Ljust, rätt lugnt, bekvämt o humana priser. Duktiga vi varit idag. Gick sedan o hämtade ut Sarahs glasögon, köpte hårnålar o en väldigt söt rosa mask med spets, som jag ska ha på resan så jag kan få lite mörker o sova på planet bl a. Glömde plånboken hemma idag, var nog fasen första gngen, så nu blir det att föra över pengar till Sarah som var så snäll o betalade idag :)

Ikväll e det Grey's som gäller. Får se om jag läser ngt mer. Imorgon blir det Varberg.

Sarah för hela slanten!

Sarah - Spara? Nej.. man skulle nog kunna kalla oss mer för slösa. Igår gick vi på stan o filurade lite. Åt lunch o gick i affärer. Köpte mig också ett par nya stövlar på DinSko. Dom är fina och bekväma men jag vet inte.. Dom är rundare än vad jag brukar dras till. Får se om jag hittar bättre i Köpenhamn för en bra peng (försöker ju faktiskt vara lite sparsam). Skickade hem dom till Sarah medan jag gick på fotboll. Bra, rolig match! Men att jag inte frös ihjäl! Tråkigt att Alex ska sluta... men det blir ordentligt avtackande på söndag.

Idag åkte vi ner till Varberg för att börja nya kursen - Storytelling. Verkar himla roligt! Introduktionen var slut redan 10.45 så det blev tidigt hemgång. Åkte med hem till Sarah för att hämta stövlarna o se hennes nya lägenhet. Hungriga blev vi såklart så vi åkte ner till stan för att äta o börja läsa i boken. Var rätt mkt väsen så blev inte så mkt läst. Dumt att det inte finns några bra lokaler för plugg för oss eftersom vår skola inte är här.. bibban i all ära men... nee...
Jaja, så vi åkte hem istället. Ska bannemej ha nått vårt mål till imorgon ;)
Yes, o imorgon ska jag träffa Sarah igen ;) Ner o läsa. Får kanske sällskap av Sussie o Maria också.

För att prata om rara Sarah lite mer så ska hon också med ner  till Skåne o Danmark i helgen! Skoj! Berättar mer om det när det närmar sig.. nu ska jag leta fram lite mat :)



Promenad till stan...

Härligt att vakna ännu en dag med solen utanför fönstret. Kunde inte somna om efter Andy gick till jobbet men har bara legat i sängen o läst tidningar :) Ska snart ta itu med lite disk o sedan blir det ner på stan o träffa Sarah o kanske Sussie. Ska se om jag inte kan hitta mig ett par nya stövlar. Dom jag köpte förra veckan gick ju sönder så var o lämnade igen dom o fick som tur var pengarna  tillbaka. Det är också sista hemmamatchen för säsongen mot Djurgårn.. Så det blir det.

Gårdagen ute hos föräldrarna var för övrigt trevlig. God mat, god efterrätt, massa tjöt o mys framför brasan :)

Jaa, o imorgon e det slut på ledigheterna, imorgon börjar en ny kurs; Storytelling som management av event. Så det blir det att pallra sig till Varberg igen.

Soliga helg...

Helgen har varit lugn, solig och helt perfekt. Inte behövt tänka på ngt, bara haft det bra. I fredags var jag med Natta o åt lunch o sedan kom Sarah. Vi fikade o gick i en himla massa affärer o hade det jättetrevligt! Blev sedan myskväll med Andy här hemma.
Igår var vi nere på stan o fikade med Fredrik o Malin. Andreas fick lite presenter o vi hade jättetrevligt där med. Blev också igår en lung kväll med mat, gott o filmen Bucket List fin och bra var den. Rekommenderas!
Idag ska vi snart ut i solen igen, först o hämta ut min bok o sedan ut till SkoPunkten för att lämna tillbaka mina stövlar som jag köpte där förra veckan, som reeeeedan har gått sönder! Sedan blir det ut till Nödinge för middag hos föräldrarna.


RSS 2.0