Gais away

Dagen började med en tur ner till soliga Varberg o skolan. Vi kan väl säga att första halvan av dagen tyvärr inte var så givande. Sen väntade en eftermiddag med massa bokföring. Gick rätt bra ändå.
Sen tutade det av hemåt o vi blev fast i bilköer, snackade en himla massa skit som vanligt o tittade på vitsipporna ;)
Sen blev  det lite Gotebar för en cider innan det var dags för match. Bortamatch - ända till Ullevis sektion ÄÖ.
Att det var derbydag märktes när man började närma sig. Inte som jag tyckte det kändes för några år sedan utan ngt helt annat. Evenemangsfamiljerna hade hittat ut i vårsolen. Hoppborgar o hinderbanor stod uppraddade för dom allra minsta. Kön tog en ofantlig tid, trots att vi var där tidigt. Att publikvärdarna sedan tar på ens mer privata delar var inte heller så jävla uppskattat! Tant!
Jaja, in på läktarn. Övre var fyllt med 9A's klassresa. Bara massa småttingar. Jag e fan bara 20 år, men jag kände mig verkligen riktigt gammal. Skrattretande. Plocka hit en supporter från ngn av dom stora ligorna i Europa så hade dom nog pissat ner sig av skratt. Jag o min vapendragare bestämdes oss således att ställa oss på den nedre sektionen, vilket jag inte alls ångrar.
En helikopter flyger in o släpper av Ebbot som ska sjunga nationalsången. Sicket ståhej :P
Ja, inte nog med att det var massa småpojkar o fjortisar på plats, det fanns fler profiler som jag inte kunde undgå i min ögonvrå. Framför mig har jag TechnoKungen, haha ngt av det lustigaste jag sett på länge, "skitcool" kille med solbrillor i pannan, står o blossar som en dåre o dansar i takt o otakt till allt som en bumbibjörn. Sen hade vi psykot/ larmet brevid mig. Helt jävla befäng. Killen måste ha aggresionsproblem. Att han sedan sjunger/skriker monotomt o högt som fan som ett stort larm med käkar som går som på en nötknäppare gjorde att jag nästan kissade på mig. Fy fan vad roligt.
Matchen var för jävlig. Att inte Gais vann med 5,6-0 e fan tur. Bäst var ju helt klart Kim. Fint att ha honom i mål.
Efteråt blev det en sväng förbi Rosen för att hälsa på Natta, dricka en cola :P o yla lite. Idag åkte hon minsann till Italien flickan lilla :) Hoppas du får en underbar tur där nere! Det förtjänar du verkligen!

Nu ska jag åka o jobba, ikväll blir det hem till Magda för att umgås lite med alla gamla goingar ;)

Tjong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0