Lugn helg

Blev inget vindrickande i fredags, blev en fika med Sarah istället i några timmar uppe i Vasastan vilket var lika trevligt som varje gng :)
Igår träffade jag upp Sarah o Hanna på förmiddagen, satt hos frissan (Hanna klippte sig) o sen gick vi o lunchade lite. Mötte senare Andreas o det blev en sväng i lite affärer uppe i Haga. Måste tipsa om Igor the Dog, vart där ett par ggr, riktigt nice butik med väldigt kunnig personal. Synd att man e fattig student så att man inte har råd att köpa så mkt där bara...
Idag blev det först mysmorgon med Andreas o sen en fika med Sebastian. Ska snart sätta mig o skriva ett litet arbete o sen bara slappa..
Imorgon blir det gästföresläsning på fm o på kvällen e det deeerby, fint!

Skolstart

Yes, igår började skolan igen efter ett lugnt o skönt sommarlov. Så nu e vi eventtvåor med bara ett år kvar till examen, har gått så jäkla fort.
Dagen började med ett besök i det nybyggda cafét innan introduktionen i Event IT började. Efter lunch blev det också introduktion i Eventlogistik. Bra föreläsning, många bra praktiska tips o exempel.
Efter det var det dags att nolla ettorna o vi begav oss till en park där dom blev indelade i lag med varsin lagledare. Var ingen av dessa men hängde på ett lag ändå, var riktigt kul att titta när dom gjorde alla sina uppdrag o fjäskade för oss ;)
Efter det blev det lite käk o sedan en sväng till Beer and Bar. Åkte hem med sista tåget, kände inte riktigt för att sova över igår.

Idag har jag beställt ett par böcker; Professional event coordination och Guide till det virtuella samhället : trender i maktkampen mellan den verkliga och den virtuella världen.
Ska också beställa en som behandlar crowd management vilket nog e bra eftersom jag helst av allt vill jobba med konserter o festivaler.
Sedan blev det ner en sväng på stan för en kaffe med Magda, nu blir det snart middag o ikväll blir det lite vin med Sarah, Hanna o Sebastian, o alla andra som vill.


Gråa onsdag

Igår åkte Natta iväg till Italien, jag e kvar i regnet, jaja, så e det väl. Inte alls bitter ;) Hjälpte till med den sista packningen lite grann o sedan åkte jag in till stan med Beppe o Beata för en kaffe. Efter det träffade jag Sarah o det blev en sallad på Mio som vanligt :) Hon följde sedan med hem o käkade lite godis, kollade på gamla bilder o tjötade. Sedan åkte vi o Andreas in till stan o gick till Rosen för ett glas eller två, se Newcastle o träffa B&B igen, mkt trevligt :)

Nu håller jag på o tvättar. Känns som jag gör det hela tiden.. fast så e det ju inte. Efter det så ska jag åka o jobba lite....
Imorgon börjar skolan igen, ska bli roligt. Dagen kommer bjuda på introduktion av kurserna Event Logistik och Event IT. Sedan blir det nollning av av våra eventettor som några tjejer i klassen har planerat. Blir roligt.

På detaljnivå

Dagen igår började med att Fredrik o Malin kom hem till mig o hon fixade mina ögonbryn. Vi åkte sedan in till stan där jag gick o åt en macka med dom innan jag gick till Bar Centro för att möta Natta o Cissi. Väldigt hippt så sitter man på gatan, italian stile, med sin kaffe, sina vänner, en bra bok eller bara i sina egna tankar. Vi körde vänner, kaffe, kamera, o ett gäng vespor. Tror vi hamnade (rätt bokstavligt) mitt i den årliga vespaträffen, var grymt mysigt ändå. Hela gatan fylld av människor o en bris av att man kanske inte alls var i Göteborg utan ngnstans i Rom kom vinande mot oss.
Natta hade kameran med sig o det kan man ju inte inte utnyttja. Blev en del kort där, sen promenerade vi mot kanalen där dom porrade sig med en staty som stod lite för nära vattnet för min smak :P

Vi flyttade oss sedan sakta upp mot Götaplatsen. Blev stopp för att jag lite snabbt skulle guida två norrmän som minsann inte tyckte Storan var så så stor :P och stopp för en glass :)
Sedan satt vi på trapporna (senare trappräcket) vid Götaplatsen o såg ner över iaf en del av stan. Fin den är. Har tänkt på det förut - vad man kan bli hemmablind av sin egen stad. Så mkt man missar. Har sedan dess försökt att titta lite mer noggrant på allt, har speciellt "lyft min blick från marken"  o insett att det finns en jäkla massa torn på husen i den här stan. Har också blivit lite smått fascinerad av hustaken, på ett sätt e det dom som skiljer Göteborg från låt säga New York där det e en jäkla massa skyskrapor. Våra tak gör det mysigare. Berätttade iaf det här för flickorna vilka garvade en del. O man får självklart inte glömma alla rör som symoboliserar grova arbetarGöteborg, haha.... mindre seriös där kanske.
Efter lite posering på det där räcket o Natta åkte ner för det samtidigt som hon fnittrade som ett litet barn promenerade vi ner för Avenyn igen. O jodå, tittar man på detaljerna så ser man massa fina saker som man kanske aldrig tänkt på förr. Vi hade skitkul verkligen! Var ju inte bara såhär seriösa hela tiden. Vi hamnade senare på Condeco där det fick bli en coffee to go o sen ner till Brunns där vi hämtade upp Lucas och därifrån fortsatte vi ner till hamnen. Tog en del kort där med, busade med Lucas o tittade på båtarna. Var en grymt trevlig söndag!

Idag blir det snart ner till stan o italienska gatan igen, tar nog cykeln, den har sett allldeles för lite solljus sen den köptes.

Bowling

Gårdagen började med en fika med Martin o vinkade sedan av Andreas som åkte till Småland. Min älskade sötsak ♥
Blev sedan hem ett tag för lite slappande o klädbyte o sedan åkte jag ut mot Gamlestan.
Mötte upp Totte, Natta, Beppe, Beata o Cissi för lite härlig bowling. Hade skitroligt o lyckades slå 5 strikes! Har aldrig slått så många på en kväll tidigare, får väl säga att det var lite tack vare Beppe som jag tävlade mot, slutade dock med att vi fick lika många. Slutade med att jag kom 4:a men jag e lika glad för det :) Sedan åkte vi in mot stan o gick till DD för lite vin, visade sig senare att jag tydligen inte behövde så mkt igår :P Gick senare över till Rosen o dansade lite ;) Pratade massa polska med Beata också, går ju lättare med lite alkohol i blodet, haha. Gick senare tillbaka till Rosen igen o senare till BK för en hamburgare o sedan hem. Trodde jag gick hem rätt tidigt men när jag kollade klockan när jag låg i sängen var det tydligen fyra... haha.

Nu har jag precis vart nere på stan med Sarah några timmar. Fikat o snackat skit. Hittade sedan dom perfekta sneakersarna! Åhh, så fina! Precis sånna jag letat efter o mitt favoritmärke (på sneakers) också. Helt extas. Får köpa dom på måndag när lite pengar kommer. Ikväll får vi se vad det blir. Det blir lugnt iaf.                                                                   

Bakat och lagat mat

Idag har vart en riktigt pysslig dag. Då min ugn där hemma har lagt av så utnyttjar jag som sagt mammas ugn. Så jäkla tråkigt att inte kunna äta allt det goda man lagar i ugnen. Så vi gick upp tidigt jag o mamma o vi har bakat tre olika sorters bröd, en köttfärspaj, en kycklingpaj med spenat o en lasagne :D Gott! Så nu blir frysen fylld med massa smaskens som jag kan ha med till skolan t ex.
Blir ingen fika med Martin ikväll, blir imorgon istället. Kanske bio med älsklingen idag, får se.

  

Shoppat lite

Idag fick jag köpt mig en klänning som jag kan ha när vi ska till Argentina på bröllop i vinter, tänkte att det var bäst att köpa nu, man vet ju aldrig vad eller om det finns några klänningar då. Blev en fin på H&M iaf. Fick också köpt en fin, mysig brun kofta på Gina Tricot, Natta köpte den i grått ;)
Annars har jag inte gjort alltför mkt idag, jobbat o åkt ut till Nödinge. Eftersom min kära (?) ugn där hemma har gått sönder så bestämde jag mig för att utnyttja mammas o laga massa gott i ugnen som jag kan frysa in där hemma. Ska baka bröd också. Åh vad mkt goare det e med hemmabakt bröd, känns nyttigare också eftersom man vet vad det faktiskt e i o inte massa siffror på en innehållsförteckning som man inte förstår sig på. Mer ekonomiskt e det också bannemej.
Får se om man kanske får träffa Martin imorgon kväll också.
På fredag blir det bowling, najs najs, var riktigt längesen! Well well.. nu lämnar jag nog datorn för ikväll. Natti.

Fin helg

I helgen var Anna o Alexander uppe på besök. Tidigt i lördags kom dom o vi åkte ut till Kviberg där det var Rikets Änglar.. 5 (?). Jag satt fint i en solstol o njöt av värmen o fotboll, dock gick inte laget vidare från gruppen så vi åkte hem, blev lite skräpmat innan alla somnade :P Sedan åkte vi ner på stan, gick runt en stund o tittade på Kulturkalaset, blev att vi satte oss på en uteservering uppe vid Götaplatsen o lyssnade på Salem Al Fakir lite smått o drack vin/öl. Senare efter massa vel hamnade vi på Linnégatan o La Sombrita efter vi tröttnat på allt kalasfolk. Riktigt najs ställe. Sarah ramlade in senare också o vi hade en skittrevlig kväll :) När det stängde åkte vi hem till oss, Sarah också som ganska snabbt hittade sovplats i soffan ;)
På söndagen tog vi det lugnt, promenerade ett tag på stan o tog en fika i Haga.

     

Igår blev det först stan med Magda, gick i affärer o leta klänning som jag kan ha på bröllopet o tog en lunch. Åkte sedan hem o tog en tupplur o sedan ner på stan o träffade Sebastian o tog en fika o glass med honom.
Idag får vi se vad som händer.... 

                                                      
                                                       Underbaraste.


Husfru

Det har varit en riktigt huslig förmiddag... gick upp tidigt o började tvätta o satte sedan igång med massa disk som tyvärr har fått vänta eftersom andreas jobbat över som en dåre o jag har vart sjuk o inte orkat göra det. Nu är det iaf rent o det luktar mumma.
Blev en himla massa tvätt idag också, har inte haft tvättid på jättelänge, vart upptaget varenda gng vi kunnat. Hann inte torka där nere så nu hänger det kläder, handdukar o sängkläder överallt,  tom på köksluckorna, haha.
Ska snart åka iväg o jobba sen blir det hem igen för mer städning, så skönt när det e rent o lukar gott. Blir nog en sväng ner på stan med Natta också.

Igår var jag med Natta i princip hela dagen, först en snabb fika med Gionkalonka o lite promenad, sedan åkte vi runt halva stan o letade efter ngn ost o sedan hem till Natta för middag o bad av Lucas :)
In till stan igen där jag fikade en stund med Manisha, Emelie o Caroline, var trevligt! Sedan mötte jag upp Natta igen o vi gick o tittade lite på kalaset. Hmm... kultur i all ära men kalaset har verkligen gått ner sig, inte alls samma sak. Tillbaks med öltälten o stämningen!

Jaja.. off I go.

Ut o träffa folk

Nu har jag äntligen börjat friskna till... Känns jätteskönt. Om ngn timme ska jag ut o fika med Natta o Gionkalonka :P Blir trevligt. Sedan åker jag väl hem igen o ikväll blir det fika med Manisha, Emelie o kanske Sebastian. Skulle ju egentligen bli utgång med ett gäng från klassen men det var inte så många som kunde.. Jag känner inte riktigt att jag vill dricka när fortf. inte e helt frisk o sådär. Men det här blir trevligt. Festa med klassen kan man göra mer till hösten.

Var inne o pillade på bloggen igår o råkade ta bort min prickiga bakgrund... så nu e den under konstruktion. Helt tafatt som jag e med html-koder så hjälper Natta mig så snällt. Barar lite småsaker kvar.
Sen förstår jag inte varför den måste vara så långt till vänster?! Den är ju centrerad i firefox. Jaja... det fixar la sig det med..

Ska iaf bli trevligt o komma ut o se lite folk idag :)

Blaha

I fredags var det bara lugn o ro hemma eftersom jag inte va frisk än, såg på underbara Tristan and Isolde o bara slappade i soffan. I lördags tyckte jag att jag mådde mkt bättre o Andreas familj kom upp på besök. Vi gick runt på stan, visade dom lite, fikade o såg fotboll på Plain Kitchen. Mådde inte så bra som jag tyckte på morgonen dock o jag kände väl att jag inte var den roligaste personen att umgås med. Vi åkte iaf bort mot våran del av stan o käkade middag på Halta Lottas för att sedan åka hem o spela poker. Nej, som sagt.. var väl kanske inte det trevligast sällskapet o det var ju jäkligt synd.
På söndagen mådde jag sämre igen... e fortf. inte helt kry men det känns som det e på väg åt rätt håll iaf. Hoppas det e bra till på lördag iaf då det e Rikets Änglar.


Sjuk...

Har legat sjuk hela veckan med hosta, halsont, snorig näsa o feber... Inte alls kul. Blir så jävla ynklig när jag e sjuk med så kan tänka mig att det e rätt jobbigt för personerna i min närhet.
Andreas har tagit hand om mig. Han är så underbar.
Har mao inte gjort så mkt mer än o legat i sängen... o när det kommer till CL. Charles Joseph Richmond, fattar du vad du gjort? Din jävel.
Igår åkte jag ut till Ale, bättre o kurera sig på landet har jag fått för mig + att det här ute fanns lite sällskap. Kan väl inte säga att jag mår bra nu men lite lite bättre kanske. Jag hoppas det blir ännu bättre under dagen för isf kommer familjen K upp imorgon o det hade ju vart trevligt.

Nej, nu ska jag gå o knarka c-vitamin.

CL. Grill. Vin. Middag. Sommar.

Skrev ett jättelångt inlägg för ett par dagar sen men bloggsidan la av o allt försvann. Orkar inte skriva om allt..

I onsdags var det iaf omgång 2 i Champions League-kvalet. Innan matchen var det en himla massa blåvita i parken bakom storan, fint väder o för mkt vin ;) Lite groggig gick jag, Natta o Lucas sedan bort till Ullevi där det bjöds på underhållande fotboll. 1-1 slutade det. Ska också tillägga att jag fått en egen supporter i form av lilla Lucas som skrek "Katti" istället för "Blåvitt" :) Värmer i hjärtat. Sötnos.
Efter matchen blev det tyvärr Gotebar en stund, förstår inte varför vi ens går till det stället? Idioter på uteserveringen som kastade glas på oss för att dom helt enkelt var för tröga för att förstå att vi håller på samma lag. Semesterfirare. Äsch, orkar inte ens lägga energi på det där.

I fredags var det grillfest ute i en skog, vid en sjö, på en sten, hehe... Helt enkelt ute i Landvetter ;) Kalaiset stod Annie o Alex för o det var mkt trevligt! Sov i ett gulligt litet lusthus också :)
Dagen efter mådde jag inte alls bra, så mkt hade jag inte ens druckit så det tyckte jag inte att jag förtjänade. Åkte hem en snabbis o sedan åkte vi ner på stan o gick o käkade på Rosen innan det var dags att gå till Ullevi. Malmö var på besök. 2-0 blev det o jag var dränkt i öl. Åkte hem en snabbis o åkte sedan ner på stan o hem till Maria som bjöd på middag :) Där var också Sarah, Sussie o Sandra. God mat, gott sällskap, roliga foton o en himla massa sings-star :D 
Fin helg! 

Idag blev det söndagspizza o senare blir det nog bio. ¨Batman.  

RSS 2.0