Prickig Katt!

Skönt att vara ledig nu... ända fram till tisdag.

Igår kom Maria förbi på fm o lånade mig sitt tårtfat o tog en dusch (hennes vatten var avstängt). Lite småbakis bestämde vi oss för att åka ner till stan o dricka kaffe o äta lite. Innan buss köpte vi cola, men jag blev så förvånad när bussen kom alldeles för tidigt så jag lämnade såklart min kära cola på hållplatsen. Jävla fan, var i behov av den ju. Jaja.. Ner på Fröken O för lite fika blev det iaf. Sedan gick vi till Prickig Katt där jag hade hittat en klänning från 10 feet. Fick ju 500 kr presentkort där av Totte när jag fyllde år :) Så rolig, fräck klänning! Man blir bara så glad. Glad musik, übertrevlig personal o så söööta kläder, väskor, skor, smycken. Blev ett par matchadende prickiga knästrumpor till :) Helt jätteglad gick vi därifrån o gick o kikade i lite fler affärer. Sedan åkte jag hemåt  för att på vägen köpa ingredienser till tårtan som Andreas skulle få o middagsmat.
Maten blev jättegod, tårtan blev god fast lite ostabil men Andreas blev jätteglad! Han gillade presenten också! :)
Mysig dag. Gul du.

Idag blir det nog rätt lugnt. Ska nog försöka städa lite, sen ner på stan o träffa Sarah, hämta ut nya kursboken o ja.. sen får vi se...

Nu var det över!

Den fullspäckade period som vi haft nu i höst tog igår slut. Men först var det presentationer hela dagen. Gick bra o var´kul att lyssna på alla, men tillsist blev man allt lite slö. Vi åkte sedan upp till Göteborg där vi skulle "fira". Eftersom vi var lite tidiga så gick jag, Manisha o Sofie o satte oss på Knossos o tog ett glas där först. Sedan blev klockan 19.00 o vi gick över till Kök & Bar där vi hade bokat bord. 14-15 blev vi väl sammanlagt? Var riktigt trevligt där, trevlig personal, helt okej mat o alla goa kompisar då ;) Sarahs diadem var omåttligt populärt (hos grabbarna också), Sussie hällde ett glas vin över sig o massa annat :) Hälften av gänget drog hem runt 23 o vi andra hängde kvar en stund för att sedan gå vidare. Hamnade på Stybord Babord först, men gick snabbt därifrån, det var kallt o rätt lite folk. Vi gick istället till Hard Rock där det hanns dricka en Rosa Panter innan dom stängde. Gick då vidare till Valand. Trevligt sällskap hade man ju, men resten var la sådär där inne, men men, trevligt ändå :) Sedan traskade jag o Andreas hemåt, stannade för att köpa lite hamburgare o träffade en väldigt trevlig o rolig kille. Fler borde fan vara som honom, man blir ju glad av sånna människor.
Självklart hade ju kollektivtrafiken slutat gå så det fick bli taxi hem. I tystnad satt vi i bilen och lyssnade på afrikansk musik medan vi svischade genom stan.....


Idag fyller min Andreas år, 24 blir han minsann.. Underbara du- grattis på födelsedagen! ♥

Äppel päppel piron paron

Efter en fin frukost igår åka jag Andreas ner till City Akuten i Norstan för att ta twinrix nummer två.Väl där gick det fort o jag hade fin studentrabatt :) Att läkarn inte var den trevligaste behöver vi väl kanske inte prata om... Hon gjorde det hon skulle, det gick fort o gjorde inte alltför ont.
¨
Efter det började vår långa färd mot 421 o Media Markt. Är ju inte så långt bort men man måste ta fantastiska omvägar med bussarna. Jaja, väl där var det Oktoberfest med allt vad det innebär - Öltält, umpapumpa-musik o gubbar  i läderhousen (stavning). Martin som hade lagt undan en iPod åt mig jobbade inte igår så det blev jakt på hans kollega som skulle hjälpa mig. Efter ett bra tag fick jag den, den lilla gröna fina :) 999:- Tacka vet jag Oktoberfest! :)
Vi sprang sedan upp till SkoPunkten där jag plockade på mig massa stövlar o tillsist fastnade jag för ett par. Ja, Natta - det blev MästerKatti ;) 400 kr, skitbra. 
Så glad (men fattigare) efter dagens köp o vaccination gick vi till Maxi o slösade lite till på Taco o grejer :) Tyvärr tog allt sån tid så hann inte äta med Andreas innan han var tvungen att gå. Så det blev en ensam kväll med Taco o TV, rätt skönt det med. 




Hittade f.ö en alldeles underbar butik! - bluebox.se   Åååh, så mkt fina saker, precis sånna grejer som jag gillar. Åh, mkt jag vill köpa därifrån, får se om det blir ngt :)  

Idag är det tvätt, städ, plugg o fotboll mot Elfsborg på agendan. Ska se om jag får upp Andy som ligger bakfull o jävlig också.


Ett tag sen...

Har nog varit lite inaktiv här den senaste veckan, ursäkta för det om det nu skulle vara ngn som läser. Förra helgen åkte jag o Annie upp till Trollhättan för att träffa Hanna! Var skitkul att se henne igen! Hade gått alldeles för lång tid. Blev lite gott att dricka o dippa, buzz o lite singstar :D O såklart prat om gamla minnen som det såklart blir ;)
Med lika mkt tjöt i bilen som det var på vägen upp så var jag snart hemma igen efter en skittrevlig kväll!

Hela veckan som gått så har jag mest pluggat,pluggat o pluggat o vart på lite after work i Borås igår.  På onsdag är dom här första kurserna slut o då jäklar blir det utgång!

Nu ska jag o Andreas snart åka ut till Media Markt för att också jag nu ska ge mig in i Apple-träsket o köpa mig en gröön iPod. Tänkte inte köpa den först men nu var det så bra erbjudande, o så e det ju så läckra färger ;)
Blir nog en tur till SkoPunkten också o se om jag kan hitta några stövlar o kanske pumps till bröloppet. Efter det så blir det o gå o ta vaccin #2, usha mig. Nää, det gör faktiskt inte så ont. Sen hem o göra mysmiddag :)

Nu måste jag föna håret. Tjipp o haj!

Lugn lördagmorgon...

Igår skrev jag klart hemtentan, så himla skönt! Innan korr så sprang jag dock ner på stan, kände att jag behövde komma ut o få luft o känna på höstsolen lite. Mötte Totte o gick o käkade lite, tog promenad med kaffe i handen o gick runt o kikade på olika MP3-spelare. Var tom ute på Backaplan o tittade. Fasen va dåligt det, alla affärer har ju samma sortiment ungefär o såklart inte Sansan som jag letade efter.
Funderar nu på om man kanske ska köpa en iPod Nano istället... Den e 400 kr dyrare, men jag vet inte.. kan det vara värt det eller e det helt onödigt? E dom 400 kr extra bara för att man beltar för varumärket eller e dom väldigt mkt bättre i kvalitet? Om det e ngn som har koll på dom här grejerna så hjälp.

Kom hem o hade kväll med Andreas o korrade tentan. Har dock inte skickat in den än, den ska in på måndag senast o det e ju faktiskt bra att ta lite avstånd till den o sen läsa igenom imorgon om man missat ngt eller så.

Men den killen alltså...! Jag förstår inte hur jag kunde ha sån jäkla tur. Han får mitt hjärta att slå sådär fort, hans blick gör mig fortf. alldeles pirrig och han är den snällaste, mest omtänksamma människa man kan tänka sig. Och bara min.




Idag åkte han till Kalmar med grabbarna för lite fotboll så jag har lite ensam morgon o bara slappar. Ikväll ska jag o Annie upp till Trollhättan för att hälsa på Hanna o dricka lite vin, ska bli himla mysigt!

Störiga grannar

Jag brukar inte vara den som klagar på grannar som väsnas, men inatt var det fasen förjävligt. Först hade dom fest till 23-tiden kanske. Och det gick väl rätt bra eftersom jag inte skulle upp vid 05 idag. Men vid 02 vaknar jag av att dom håller på o borrar, hamrar o gud vet vad i väggen emellan oss. Höll verkligen på att få spel. Vem fan gör sånt mitt i natten på en torsdag?? Bankade lite på dom men efter ett tag började det igen. Bankade lite till o sen fattade dom väl vinken. Ååh.. idioter.

Ska ta tag i lite disk o mig själv o sedan blir det att skriva klart hemtentan så att man kanske hinner ut i den fina höstsolen också :)

Ja, nu håller jag på o velar mellan vilken MP3 jag ska köpa också. Sandisk Sansa e280 eller Sandisk Sansa Fuze...?
Jaja, det får bli ett av dagens senare problem.

Tjipp tjopp

Beställt!

Sådär ja... nu var mobilen beställd. Blev en Sony Ericsson W302 från katshing.se
Så om 1-3 dagar så har jag äntligen en ny nalle ;)




Just det ja - Fått tid för visning på lägenheten nu. Måndag kl 18.00 åker jag, Andreas o pappa dit o kikar. Spännande! :)

Så var ännu en dag förbi...

Dagen startade med att min underbara kom med frukost på sängen. Sicken lyx! ..på en tooorsdag! :)
Blev sedan att skynda ner till Fröken O där jag mötte Sussie o Maria för att prata lite om logistikuppg #2.
Efter det åkte jag o Sussie ner till Vbg för att gå på lite eftermiddagsföreläsning. Hade skitkul där nere, flummade o dummade oss. Var skön "föreläsning" också, vi var typ bara 10 pers o vi gick igenom massa it-verktyg som kan vara bra att kunna, gjorde kunddataregister, starta sociala nätverk osv.
Jag o Sussie åkte dock därifrån med huvudvärk o fick som vanligt vid pendlingstid stå till Kungsbacka.
Hemma har det skrivits på hemtentan som nog blir klar imorgon, skickat in boksammanfattning o ätit middag.

Ska snart beställa mobil tror jag. Fick också av en slump syn på att Megastore hade satt in pengar på mitt konto för min MP3 som jag skickade tillbaka. Skitbra ju! Så det blir väl o beställa en ny sån snart också.


Lysande dag!

Trots att regnet piskar på där ute o jag måste sitta o skriva hemtenta så är det en fantastisk bra dag. Jag sitter o ler för mig själv o ja... är bara glad.

Hade inte träffat min Nathalie på alltför länge så tyckte att det var dags trots att det e mkt o göra hemma. Som tur var hade hon precis slutat jobba när jag ringde så det bestämdes kaffedate. När jag stod i duschen så tänkte jag på att vi nog inte skulle flytta från vår lilla etta på ganska länge. Har ju satt upp oss på Poseidons kö för kanske 1½ - 2 mån sen men inte hört ngt. Inte konstigt kanske, vi har ingen aning på hur långt fram i kön vi är o det råder ju faktiskt bostadsbrist i stan. När jag kom ur duschen ser jag iaf ett brev från Poseidon som ramlat in genom hålet i dörren. Nyfiken som jag är slet jag upp det direkt, o där e det - Bostadserbjudande! En 3:a med balkong i Guldheden med fantastiskt bra hyra! Den är dock bara på 56 kvadrat. Men ääääändå. Så nu blir det att boka tid för visning så får vi se! Det kanske e en väldigt smart planlösning.
Wiiioeowi. Åkte sedan ner till stan där jag träffade upp Natta, var så skönt att se dig igen o kackla av sig :D Underbara du. Efter kaffen gick vi till lite olika mobilbutiker så jag fick klämma, känna, pilla o dumma mig med dom telefonerna jag spanat in. G502 lutade det ju åt först, men nu när jag såg dom brevid varandra så kändes den mkt plastigare än W302. Hmm.... svårt val.

Jaja, så även om jag nu måste återgå till tentan så känner jag mig rätt bra o glad idag.
Enda dumma e väl att magen står o skriker på mig.

Hemtenta

Igår var det tisdag o som vanligt på tisdagar var vi i Varberg. Först var det studiebesök på Varberg Event vilket var trevligt o sedan blev det ner till Campus igen för att äta lite lunch o öva en sista gng för presentationen som vi skulle ha på eftermiddagen. Gick väl bra o det var roligt att lyssna på dom andra! Åkte hem med världens huvudvärk dock, e så jäkla dålig luft i den salen o ja... stressen släppte väl lite också.
Blev bara en lugn kväll hemma med middag, gos med Andy, o TV-tittande :D

Fick ut en hemtenta i logistikkursen igår också som ska in på måndag.. den verkar inte alltför tung, men som med allt annat så tar det tid o det ska jag göras.
Ska nog skicka in min kapitelsammanfattning idag också, den e ju i princip klar, jag behöver kanske fila lite på slutet bara..

Jaja... det e väl bara att sätta igång nu då efter en dusch o lite mat.

                                    

Massa plugg, massa plugg, bara massvis utav plugg

Satt o pluggade hela dagen igår o halva natten. Helt slut. Men inte så mkt att göra idag då, ska korra min text o korta ner den. Varför blir det alltid så långt?
Det o att öva inför morgondagens presentation ska göras idag men först blir det en kaffe med Sarah.

Hoppas på nästa helg

Blev en tur ner på stan förut för att träffa Emilia. Hon flyttar till Barcelona på obestämd tid så blev tyvärr bara en kort fika för att säga hejdå, eller ja, snarare på återseende. Flytta utomlands hade jag nog kunnat tänka mig, iaf för en kort stund. Räcker väl egentligen med några månader- ett halvår, bara för att få lite nytt perspektiv på saker o ting.
Well well, än så länge blir jag kvar här i vår lilla lägenhet. Hoppas ju på flytt till en större, men med tanke på bostadsbristen så går det rätt trögt.

Ikväll blev en ensam kväll här hemma, har pluggat lite o nu krypt ner i sängen. Var o köpte lite gottigt förut som jag har som sällskap o ser lite halvt på fotbollen...

Fick meddelande från min Hanna för en liten stund sen o frågade om jag o Annie ville komma upp till henne i Trollhättan nästa helg för lite middag o vin. Åååh, det hade verkligen vart så kul! Vi tre som det alltid var under gymnasietiden. Vi träffas alldeles för sällan! Annie träffar jag ju oftare med tanke på att hon också bor i Göteborg men Hanna har jag inte sett på... jag vet inte hur länge.. :(
Får en hemtenta på tisdag som ska in på måndagen därpå, så beroende på hur mkt det blir att göra med den så får vi se om jag kan åka upp. Men ja vill verkligen.


After plugg..

Igår satt jag o gruppen på Fröken Olsson o pluggade till 15.30 ungefär. Under den tiden hann vi få klart en del, skicka in det, flamsa o skratta, få psykbryt (sorry, hihi), äta o ha det allmänt bra. Glad att man har mött så bra människor som man kan jobba så bra ihop med.
Mimmi o Roland hann också komma förbi en sväng o hjälpa mig med min dator, fick inte igång det trådlösa nätet, men nu var det fixat! Himla snällt!

Efter Fröken O så splittrades alla o jag o Manisha gick till centralen där jag skulle vinka av Andreas som åkte ner till Skåne. Gick sedan till Systemet där vi sprang på Sarah o Hanna igen.
På väg genom Nordstan sprang jag också på min bror. Himla massa folk man träffade igår.
Jag o Manisha åkte iaf uppåt för o gå på en liten After Work, skulle upp till Vasa men fick vi lite panik på att det va så sjukt många på vagnen så det fick bli Avenyn istället.
Gick till Rosen där det stort stod att det var "Super Friday" 33 kr för drickat + gratis buffé. Jo, det lät ju bra. Bara att man inte fick sitta ute o äta, men gick man in så fick man istället betala garderob. Och mitt glas vin, med liiite sprite i räknade dom minsann inte till vin, utan drink så fick slänga på 20 spänn för det. Buffén var ju inte heller mkt o hänga i granen, en taco med nästan inga tillbehör. Joho, dom gör det lätt o bra för sig.
Efter ett glas sprang vi över till Bryggeriet istället. Där var det "självklart ingen drink! vi vill ha nöjda kunder, det e klart det e after work-pris på det". Perfekt. Stor god buffé hade dom också.
Vi hade jättetrevlig o babblade massa o sen skulle Manisha med sin buss till Borås så vi skyndade ner men hon missade den ändå. Så det fick bli en cola på centralen innan det var dags att åka hem.
Gjorde inget spec hemma, slappade framför tvn, somnade väl runt 22 redan, var jättetrött.

Idag ska jag plugga, skriva min boksammanfattning, imorgon också. Ska iväg o träffa Emilia en sväng också tror jag. Hon flyttar ju till Barcelona på tisdag så måste ju änna säga hejdå.

G502 eller W302?

Var en ganska lång dag i skolan idag, inte hemma förrän 17.30. Föreläsningen var lite annorlunda.. ja..
Som vanligt när vi slutar så sent så ska alla dessa pendlare med tåget så det blev o stå hela vägen, men men, med gott sällskap i Sarah o Sussie så gick det rätt fort ändå :)
Inte gjort så mkt sen jag kom hem, pratat med Andreas, mamma o lite annat. Ska snart göra lite middag... Om det e ngn som har bra,billiga middagstips så e det mer än välkommet!

E på jakt efter ny mobil nu. Min kära kraschade ju totalt för ett par veckor sedan, gick utan i en vecka o nu lånar jag en av Natta tills jag köpt ny. Himla svårt. Tänkte först att jag skulle vara lite studentsnål o köpa en jättebillig men tänkte att det e lika bra att slänga på några hundra till så man får en bra. Så nu har jag iaf hittat två som inte skiljer så mkt i pris, så det kvittar, dom har ungefär samma saker, jag gillar båda o kan helt enkelt inte bestämma mig. Sony Ericsson G502 & Sony Ericsson W302.
Ge mig råd!


 VS 

I skolan...

Nu sitter vi i ett grupprum i skolan o har övat lite inför vår presentation på tisdag, hittat massa problem, ätit lunch o flamsat massa.
Om en kvart blir det IT-föreläsning, genomgång av co-design stod det visst på schemat.
Hemma idag blir det nog lite plugg o städa. Jippie vilket roligt liv man har ;P

Trött

Idag har det varit en lång dag i skolan, två gästföreläsningar.
Förkylningen har inte släppt, men inte blivit sämre heller, knarkar vitaminer för fullt. Nu måste jag ta o äta lite o sen plugga resten av kvällen. Har sån huvudvärk, åååh, vill bara ligga under täcket med en kopp tea o bullar :)
Imorgon blir det plugg på bibban vid 10, sen hem o plugga annat.. jaa.. dom närmsta veckorna lär väl se ut såhär, bara o kämpa på, sen blir det utgång, haha.

Förkylning..

Nu var det måndag igen o jag har gått o blivit förkyld. Kom igår efter att mamma o pappa hade åkt hem. Från ingenstans.
E inte helt knockad än men vill/har inte tid heller bli så nu håller jag på o försöker kurera mig för fullt. Äter massa clementiner o apelsiner, dricker massa vatten, massa tea, drack actimel efter frukost o har nu vart o köpt zink-tabletter. Mammas kollega har tydligen käkat det i ett år o inte blivit förkyld en enda gng, så jag testar.

Skulle ha träffat Manisha idag för lite web 2.0-arbete men hon hade visst kollat fel i kalendern så hon skulle jobba. Sebastian kanske kan i em så då får vi börja isf. Så jag ska bara sitta hemma o läsa på egen hand nu iaf.
Drog ut Maria på en liten promenad nu också nu när hon har flyttat tillbaka till mina trakter, var riktigt skönt o trevligt.
Ikväll e det Bajen hemma, får se om jag orkar gå på den, men vill.


För övrigt så har min kära Nathalie gått färdigt sin utbildning nu. Du har varit så duktig, orkat igenom när det vart jobbigt o mkt att göra med högsta betyg i allt. Stolt över dig min lilla habbare! ♥ Grattis!

Bullbak!

Idag var det kanelbullens dag så jag o Sarah åkte hem till Sussie för att baka. Var jättetrevligt! Massa bakande, babblande o ätande! :) Åh, så gott det var! Kom hem för en liten stund sen...
Innan dess var jag på stan med mamma o gick i affärer.

Styrm ute verkar det bli, blåser som satan. Imorgon blir det o vara inne o städa o plugga till vindens vinande. Mamma o pappa kommer förbi en sväng också.

Nytt liv? Jodå, men jag missade starten!

Idag blev det biltur ner till skolan som på den gamla goda tiden ;) Hade gästföreläsning idag med Joel Dahlqvist som pratade om web 2.0 o allt vad det innebär. Var en bra föreläsning, roligt att lyssna på ngn så kunnig inom det som bara växer o växer, som vi måste kunna behärska.
Efter det blev det lite lunch för att sedan sitta med Sarah o Manisha o jobba lite på vårt logistikarbete. Hem till Gbg begav vi oss o jag stressade som en dåre hem för att hämta träningskläder. Ajjemen, jag som faktiskt har vart väldigt nyttig matmässigt det senaste (med undantag för lite gott på helgen o den där muffinen igår) skulle nu också ta steget o träna igen. Har ju tränat tidigare men tänkte att jag bara skulle gå o testa på det igen innan jag tecknar ngt kort.
Hann packa allt o byta om. Men då är det självklart  den segaste busschauffören i stan som kör, han bara pratade i mobil, stannade onödigt länge på varje hållplats o låg på bromsen hela vägen.
Skulle vara vid Lilla Torget 16.10 för att hinna springa till passet som började 16.15, men vid den tiden var jag bara vid centralen så det var bara till att vända o åka hem igen... :( Så arg.

Logistik idag..

Idag blev det bibban med Sarah, Sussie, Maria o Manisha för att påbörja det första av två logistikarbeten. Var trevligt. Gick bra tycker jag. Satt där till halv fem kanske o sen blev det o tralla hemåt. Ska väl snart göra lite mat, blev sjukt sugen på husmanskost idag så det får bli potatismos, pannbiffar o stekt lök ;)
Ska väl läsa lite innan Grey's äntligen börjar igen också :) Kanske ta o beställa en ny mobil också... den andra la ju av helt. Har f.ö inga nr kvar så skicka gärna.

Imorgon blir det Varberg på föreläsning o lite plugg..

Well well.. hej hej.

RSS 2.0