Hemkomster

Mm, snart kommer mamma o pappa hem efter två veckor i Polen o Natta har landat efter sin weekend i London med Sheila. Trevligt!
Blir kvar i Ale idag, väntar på att mams o paps kommer så man får umgås lite. Senare kommer nog Andreas, Fredrik o Malin också. Gissar på grillning :)

Igår var det en mysig dag f.ö. Jag o Andreas köpte lite gott o åkte ut till parken bakom Storan för en liten picknick i det gröna. Mysipys. Låg bara där o åt, pratade, skrattade o njöt av sommaren i sällskap av den bästa.

F.ö 2  så verkar inte grodor vara dom smartaste djuren. Har trillat i en i dammen där ute som absolut inte kan komma upp för att kanten e för hal. Äcklig som han e så ville jag ju inte ta i honom så jag la en liten ramp som han kunde klättra upp på men han verkar inte ritkgit fatta... - Action in Nödinge!

Fin helg

KENT grymma i fredags! Bra låtval, mkt folk, skön stämning, varmt o gott. Helt perfekt. Skitbra!

Igår slappade vi först bara ute i Ale, solade o läste. Sedan blev det bråttom in till stan för vi skulle till Plain Kitchen för  att se Gefle-Blåvitt. TV4 sjabblade dock bort allt o kunde inte sända matchen så vi fick se på trav istället :P Slutet o sammandraget såg vi iaf. 0-1, Robin Söder.

På kvällen skulle det bli kalas för Emilia i Slottskogen. Så jag o Andreas åkte hem o plockade upp filt o vin, kom dit ganska sent, det började bli mörkt o ganska kallt. Senare dök också Emilia m.fl upp vilket var trevligt men dom gick ganska snart igen. Nu hade det blivit svart ute men jag, Andreas o Robert satt kvar o drack upp allt vin o snackade skräckfilmer. Ramlade sen ner för gatan mot Bitter där vi skulle ta en drink innan vi skulle hem. Beställde en frozen strawberry daquari som var helt himmelsk! Otippat rev han vit choklad över den vilket gjorde den helt underbar.
Vi ramlade sedan vidare ner mot Järntorget o vi bestämde oss för att sova i stan inatt, en påse cheddarpopcorn o så va biffen klar.

Nu sitter vi o funderar på vad vi ska göra. Picknicka kanske. Får se. Sedan blir det iaf o städa ute i Ale för imorgon kommer mamma o pappa hem .

Tjipp

KENT

Solen gassar på idag med. 30 grader i solen redan. Inte ett moln. Kanon!
Idag ska vi se KENTSlottskogsvallen o det kommer bli grymt! På med klänning o solskyddsfaktor så e jag redo!
Möter upp Fredrik o Malin vid 15 så ska vi gå till Knossos o äta lite gött, sen kommer Andreas o sen kan vi gå dit.
Mm, det ska bli grymt skoj! Skönt att det e så fint väder!


Denna värme

Blev en oplanerad sovmorgon idag, det gick inte att gå upp, sov så jäkla gott. Åkte sen o jobbade iaf (bestämmer tid själv så det gjorde inget) o åkte sedan in till stan o träffade Sebastian. Satan vad varmt det har vart idag! Oj oj. Men man ska väl inte klaga... bara lite såklart ;)
Vi gick iaf o åt lite o sedan blev det promenad o mjukglass :)
Nu e jag hemma igne, slappar bara.. andreas kommer om drygt en timma o då ska vi grilla :)

Igår var det returmöte mot S.S Murata o det gick ju vägen denna gngen med! Efteråt gick jag o Natta o tog ett glas på Storans uteservering, inte dumt alls! Idag åkte hon till London med Sheila o jag e inte alls bitter över att jag e kvar här :P
Imorgon blir det iaf Kent med Andreas, Fredrik o Malin, ska bli grymt! Tredje gngen jag ser dom nu, blir nog lika bra imorgon! Innan dess blir det middag på Knossos o kanske lite vin :)

Hejhopp

Picknick?

Solen skiner för fullt o det e varmt ute. Jag har inget att göra... Sugen på picknick men alla verkar jobba idag...
Kanske också ska åka o jobba? Eller så tar jag det imorgon bitti eller ngt.. Får ju bestämma när själv så det e lugnt.
Jag e iaf sugen på picknick i slottskogen, perfekt för det. Förutom att jag antagligne ´får sitta där själv då..
Nejdå, jag e inte bitter, bara allmänt uttråkad o nere..

Fin dag med tjejerna

Idag var jag inte fast ute i Ale utan åkte in till stan o mötte Maria o Sussie, lite senare kom också Sarah! Vi gick o satte oss o fikade på Ethels o blev kvar där många timmar o pratade om allt möjligt. Sedan promenerade vi genom Haga. Såg många fina hus jag vill bo i :)
Maria drog iväg på ärenden o jag, Sussie o Sarah gick o tog en sallad på Mio o blev sittandes där några timmar innan det blev dags att åka hem.
Var en riktigt, riktigt trevlig dag, gillar dom där tjejerna! :)

Nu ska jag göra lite kastrullpopcorn o se på tv :)

Tjipp

Mysdag

Igår var det match mot Gefle hemma. Ett regnigt Ullevi besöktes inte av så många o jag var ganska sömnig. Men det bjöds på "alldeles strålande" fotboll från vårt kära lag. Unge talangfulle Robin Söder bjöd på ett mål även denna match o det gjorde även Sebastian Eriksson o Wallerstedt. Göttans!
Efteråt gick jag o åt en hamburgare o sedan hamnade vi på gamla schletna Harrys. Helt okej till en början dock, med en drink i min hand spelades både Vengaboys o Chihuahua, haha. Jag fick också syn på Mia vilket var mkt trevligt! Strax därefter dök också Natta o Totte ( o nattas vän sara) upp o jag o Natta kunde köra vår heta dans på dansgolvet ;) Även söta Martin dök upp en sväng.
Senare gick dock alla o jag o Andreas drog oss ut mot Ale för en lång natts sömn. Idag har vi verkligen bara slappat, o det var också meningen. Ska snart laga massa mat - Panerade kotletter (favorit!) o hasselbackspotatis! Mumsa! Senare blir det film, färska bär o chips!
Imorgon e Andreas semester slut så det gäller la att njuta in i det sista ;)

BBQ o spel

Igår åkte vi hem från Flatön igen. Åkte hem o packade lite kläder som jag ska ha i veckan o åkte o jobbade. Åkte sedan ut till Ale där man ska vara husvakt. Andreas kom hem från sin lilla semester också, myspys! Saknat lite har man ju gjort.
Några timmar senare dök Hällås o Totte upp också o vi började med maten. Skickade nog ut smset om grillkvällen lite för sent så det var inte så många fler som kunde komma, men det blev trevligt ändå! Maten smakade bra o Carro dök upp lite senare också! Jättekul! Var så länge sen jag såg henne!
Natta dök också upp strax efter det! Det dracks vin, åt godis o spelades spel - TP. Den här gngnen vann inte jag o Natta dock... :S Men ngt vi lärt oss som e jävligt sant är att: In vino veritas :)

Nu slappar jag o sötnosen lite bara, sen blir det in till stan, kanske blir det grill på en takterass... Sedan ikväll e det match - Blåvitt - Gefle. Efter det blir det nog en tur ut på stan, har dock inte så mkt pengar så det blir en lugn kväll..

    


På landet

... ja, Nattas land då såklart.

I onsdags styrdes Volvon mot Flatön med ett stycke Natta, ett stycke Totte o en Kitty Cola. Blev en fika i Uddevalla o en tur till Torp först också.
Bilturen förgylldes med min o Nattas nya heta dans! Vi garvade så fick ont i magen, fick kramp i låren o roade människorna på färjan :) Göteborg, se upp, här kommer vi med vår bubidodobiwhapchidoupidop-dans! (Se Nattas för korrekt namn).

Sedan spelade vi spel halva natten, med andra ord o med vilda gester. Jag o Natta upptäckte då att vi äger på alla sällskapsspel! Totte är dock vår SmartyPant  ;)

Idag har vi vart på exotiska Göksätra o kikat lite. Fick köpt fyra stycken nostalgibilder som jag är myyycket nöjd med!
Nu slappar vi bara lite. Ska grilla snart.

Imorgon e det grillfest hos moi, är du inte bjuden så e det ju synd för dig ;) .... eller så har jag bara råkat missa dig.

----------------------------------------------------

Miss Clich, du är fan för mycket! Du bjuder på ett enormt skratt. Att det är för att jag blir glad kan jag ju tvivla på, ett skämt är vad det är.

Hemma igen

Familjen K lyckades få mig att stanna kvar några dagar nere i Skåne efter det att Andreas hade åkt till San Marino. Har haft det riktigt trevligt!
Flinkmans café var stängt igår så vi åkte till Vallåkra. Vi gick i naturreservatet o åt vildhallon, tittade på krukmakeristället o fikade. Åt en jättegod men maffig chokladtårta!
Hemma igen slappade vi bara lite o sen åkte vi ner på stan o åt middag. Blev film som vanligt sedan också - Juno. Den var bra.

Idag blev det hemresa iaf, fikade med Sebastian, åkte hem en stund o sedan ner på stan igen o åt sallad på Mio med Magda o Emma. Nu ser jag bara på film....
1-0 till Blåvitt står det f.ö. hörde jag, Robin Söder.

Imorgon ska jag åka ut till Nattas sommarstuga med henne, hennes familj, son o Totte. Ska bli jättemysigt. Blir borta till fredag.

    

   

Såhär såg lite av turen till Skåne ut denna gngen.

Jag är kvar...

Åkte aldrig hem till Göteborg igår. Orkade inte riktigt. Blev kvar o hade en trevlig dag med Familjen Kjäll, åt middag, köpte glass o såg på film - A mighty heart med Angelina Jolie. Handlade om Danny Pearl, en amerikansk journalist som blir kidnappad o mördad i Pakistan. Hemsk film. Men bra. Bra att det visas hur det är.
Tur jag har som har en kille som "bara" e sportjournalist.

Nu slappar jag mest, vet inte om jag åker hem ikväll, kanske imorgon. Ska snart iväg till Torsten Flinkmans café, trevligt trevligt!

You're the sweetest thing... ♥

Carneval!

I torsdags åkte jag o Andreas ner till Skåne igen. Har ju vart här en hel del på sistone men jag trivs riktigt bra så jag klagar inte. Innan vi åkte gick jag o tog en fika med Sarah den rara o snackade massa skit som vanligt! Riktigt skôj!
Vägen ner gick snabbt med både The Boss & The King i lurarna. Väl hemma gjorde vi inte så himla mkt har jag för mig...
Fredagen blev det en tur till Köpenhamn med Andreas o Anna. Strosade omkring på Ströget, åt en sallad o tog en kaffe i den där hamnen med färgglada hus ;)
Hemma igen blev det en tur ner till Landskrona Carnvalen. Var väl helt okej, blev ingen utgång efter alla tält stängde, åt en jävla hemsk pizza så mådde skitilla.

Igår slappade vi mest, såg Blåvitt klå DIF på TVn, välbehövligt! Sedan blev det grillning o vindrickning o sen ner på Carnevalen igen. Hängde med dom två Annorna medan alla andra hängde nere i 60-tals tältet, var nere där en runda men var itne ritkgit sån 60-talsmusik som jag gillar just då så vi gick upp till stora torget istället o tog en cider där. Vilka profiler det finns i den här stan asså ;) Mötte upp dom andra sen o promenerade hemåt. Mötte två jättetrevliga kvinnliga poliser i parken på väg hem också. En gnutta av deras trevliga bemötande borde alla poliser ha, det är ju faktiskt ett typ av serviceyrke o det inger ju en positiv inställning o förtroende för dom på ett helt annat sätt.

Idag gick vi upp rätt tidigt o skjutsade Andreas till stationen som nu har börjat sin 20 timmar långa tågresa ner till San Marino där Blåvitt ska spela Champions League-kval. Känns lite konstigt vara kvar här utan honom. Samtigit gör det inte alls det. Känner mig så hemma här nere o trivs så bra med familjen så det e lugnt :)
Får se när jag åker hem, ikväll eller imorgon blir det.

För övrigt så måste jag säga att intiativet till att starta tidningen Tillit var bra. En tidning som bara skriver om postivia nyheter. Självklart tycker jag att man ska förmedla hemskheterna som händer i världen men det kan nog kännas som alla de positiva nyheterna kommer lite i skymundan (kanske inte i alla lokaltidningar dock som hyllar allt :P). På tåget ner hit ställde sig en man upp o förklarade vad det här var för tidining o delade ut den gratis till alla, bra marknadsföring. Detta numret handlade om det ständiga klimathotet. Hemskt e det vart världen är på väg... Man har dock blivit så övergödd på alla den information om det så det känns lite som vissa inte tar till sig det längre. Den här tidning var skön att läsa om just det faktiskt. Bra. Man borde göra mer för miljön egentligen. Lite gör man ju, men mer går.

Nu ska jag iaf ut i solen en sväng. Hej hej

Bio med sötisen

Igår var en riktigt slapp dag sen på kvällen fick jag o Andreas ett ryck o bestämde oss för att gå på bio. Narnia: Prins Casbian blev det. Tyckte inte den första Narnia-filmen var så himla bra men bestämde mig för att ge det en chans till. Men popcorn o läsk i famnen visade sig filmen vara riktigt bra! Mysig, spännande o ja... bra!

Idag har vi inte heller gjort så mkt.. blev ingen fart på mig så vi hittade inte på ngt annat än att laga middag. Sen åkte jag iväg o jobbade lite o nu har jag vart o handlat baguette, kex o brieost o hyrt  I am legend. Så det blir film o gott idag också! Mys. Så kär i han där som springer runt här med dammsugaren i högsta hugg ♥

Imorgon ska jag förmodligen träffa Sarah en sväng, ska bli jätteroligt! Sedan tar jag o Andreas o åker till... da da da da.... -Skåne! ..För ovanlighetens skull :P I Landskrona bjuds det på carnival o eftersom jag hade så skoj där förra året så får jag ju ta o åka ner igen. Ska se om jag hittar VK Apple där nere igen, mmm va gott det e!
Sedan på söndag tar Andreas o åker ner till San Marino, men jag blir kvar här hemma tror jag.. känner inte riktigt för det. Ska ju va husvakt ändå.

Nu blir det nog film här... hipphipphej!



Barfota på ett kokande Ullevi

Fredagen kom o Familjen Kjäll kom ut till Ale, åt lite mat o sedan tog vi bussen in till stan runt 15-tiden. Var massa folk när vi väl kom in till stan men vi lyckades få en jävligt skön plats i sofforna/fotöljerna/puffarna på ovanvåning på Hard Rock. Satt där ett himla stort gäng o drack drinkar o snackade. Sedan gav vi oss bort mot Ullevi... Var i god tid o satt o åt gott&blandat i väntan på E Street Band. Sedan blev jag akut kissenödig o Andreas sa att jag skulle hinna om jag bara skyndade mig så jag sprang iväg. O när jag satt på bajamajan så kommer dom in o kör Born in the USA!! Jävlar vilken fart det blev på mig, bara rusade ut o sprang tillbaka till min plats. Grymt var det!
Var ju som sagt inte ett jättefan innan konserten, inte lyssnat så mkt på honom så det var ju en hel del låtar jag inte kände igen, men det var bra! Men fy fan va många låtar va grymma! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli så "frälst" innan men jag gillar honom bra mkt mer nu! Lite frälst har jag nog blivit vilket Andreas verkar lycklig över ;)
Det blev barfota-dans, mkt klappande, sång på det jag kunde, glädje, fina tänkvärda stunder under ett par av dom lugna låtarna o konsertmuskeln fick sig en omgång.
Många låtar var bra, riktigt bra! Sedan har jag gått o fått Mary's place på hjärnan :)
Under extranumrerna upptäckte jag att jag verkligen var tvungen att gå på toaletten pga det som händer en gng i månaden i en flickas liv... sprang som en dåre till toaletten o hittade våra Jersey Girls dansandes längst upp på vår läktare (vän till familjen Kjäll + hennes systrar). När ärendet på toaletten var klart så stannade jag kvar med dom där uppe o dansade som riktigta amerikaner, sjöng o skrattade! Skithärligt!
Efter konserten åkte vi hem till Ale igen, åt lite mat o gick o la oss.










Lördagen var menat att vi skulle in till stan o ta en promenad för att visa skåningarna lite men då Andreas mamma fick hemskt migränanfall o det var så jävkla varmt så hoppade vi det. Blev en tur upp till sjön istället där killarna badade. Sedan blev det hem för en krocketmatch o grillning. Senare på kvällen åkte vi inte till stan igen o gick till Laholms tak som ligger precis bredvid Ullevi för att lyssna på dag 2's konsert. Man hörde bra o det lät grymt igår också!
Efter det gick vi till Amsterdam som jag nog inte vart på sedan jag var typ 16 där vi mötte upp amerikanska flickorna m.fl. Inte mening att vi skulle stanna där så länge men uppenbarligen så var vi där tills det stängde. Drog sedan upp till Avenyn där vi mötte Sarah, Hanna o Robert, mkt trevligt att råkas! Dock upptäcktes det att ställena stängde så det blev ingen lång stund vi sågs :( Blev taxi ut till Ale igen....

Idag åkte skåningarna hem o vi bara slappar... lär ju bli så resten av dagen också.

The Boss har nog tänt en liten gnista inom mig... ♦


The Boss

Jobbat ett par dagar nu, vart lite jobbigt o svettigt men men, pengar behöver man ju. Har av den enkla anledning sovit ute hos mamma o pappa några dagar. Igår blev det in till stan för att köpa present till mamma som fyllde år o till Andreas mamma som också fyllde igår. Åkte sedan ut hit igen, åt jordgubbar o gav paket. Idag gick jag o mamma upp tidigt o tog en powerwalk, fy fan va varmt det var! Plockade lite söta blommor på vägen också.

Nu fixar vi lite här hemma o lyssnar på Duffy. Om ett par timmar anländer Familjen Kjäll. Blir lite paj o kaffe o sedan in till stan för att ladda inför ikväll då vi allihop ska till Ullevi o se Springsteen. Ska bli himla roligt! Kan ju erkänna att jag nog e hans största fan men inte heller det minsta kanske. Ska bli skitkul o se! Jag o Andreas va ju o såg honom på Skanidnavium för 3 år sedan under hans akustiska turné, men det här blir nog ngt helt annat!

Kjällarna stannar kvar till på söndag, imorgon blir det en tur på stan, visa dom lite andra mysigare delar o sen blir det till Laholms tak (bor precis vid ullevi) för att lyssna lite till. Får se om man blir kvar där....


Tjipp tjopp


Vår dag

Idag för exakt 5 år sedan träffade jag min Nathalie för första gngen. Den dagen sa det klick o sedan dess har vi suttit fast i varann. Helt sjukt att det redan har gått 5 år... Det känns som det var alldeles nyss, fast ändå inte. Det känns som jag kännt dig sen vi var små glin. Så himla mkt vi har vart med om tillsammans du o jag, Natta. Så mkt minnen vi har skapat. Jag vill aldrig glömma ett enda. Får hoppas man inte blir gaggig på äldre dar ;)
Vi har delat det mesta du o jag. Skatt, gråt, skrik, fnitterattacker, ragg, fylla, tystnad, killar, resor, balkonger, djupa snack, långa nätter, varma dagar.  Allt. Inte fan går det att rabbla allt ;) Men inte en enda gng har vi bråkat du o jag. Det behövs liksom inte. Vi funkar fint, du är min salta brud.

Jag älskar dig syster-yster. Du är galet underbar! Kommer alltid finnas här för dig. Det vet du.
Grattis på 5års-dagen my lovely!

För alltid - För evigt!



Vi i Grenna för x antal år sedan på väg till cupfinalen i Sthlm.


Vad duktiga vi är

Jojo, det där snacket om "på måndag börjar mitt nya liv, nu ska jag bli nyttig på allvar" har man ju både hört o sagt några ggr. Både jag o Natta kom fram till att vi nog hade ganska dålig självdisciplin båda två men ville gärna att den där "måndag" skulle vara just den måndagen då det verkligen hände. Natta kom också fram till att Sheila nog hade dålig disciplin hon med o att hon skulle va med ;)
Det beslutades att vi skulle göra upp ett schema som man skulle följa där det dag för dag stod vad man skulle göra för övning (maten får man hålla koll på själv, nyttigt såklart!). Om man då gör sin övning så får man 10 poäng. O eftersom man sliter bättre om det finns ngn liten morot där borta i horisonten så får man om man har tillräckligt med poäng efter 4 veckor, ett pris! :)

Tar det verkligen på allvar denna gngen, inte stoppat i mig ngt onyttigt även om man kom hem till mamma o hennes nybakade chokladkaka idag. O har gjort två powerwalks á 1 timme :) Så otränad som jag e så var det bannemej skönt.
Skaffat mig hantlar, snyggaste i stan (guess why ) o ska dra med mig pilatesbollen till längenheten också.

Fasen, heja oss! 

   

RSS 2.0