Tentaplugg.

Tenta i marknadskommunikation på onsdag. Vi firar med att åka till Gina Tricots utförsäljning, äta mat hos Manne och festa lite!

Helgen har gått till tentaplugg, sverige-matchen, gull med världens sötaste unge och middagar med familjen. Nu är det måndag och jag ska ladda upp med en dusch innan det blir mer tentaplugg.


Guten morgen

Ny dag, hyffsat peppad. Det är sol, älskar soliga höstdagar. De är bäst. Synd att man inte är helt ledig och bara kan ut o njuta. Blir lite kaffe, en dusch, kanske kan jag klämma in en promenad och sen blir det tentaplugg för hela slanten.

Igår var en seg dag i Borås. Började klockan åtta vilket innebar uppstigning klockan fem! Sedan satt vi och lyssnade på presentationer i fyra timmar. Vi var sist. Det roligaste på hela den förmiddagen var när en grupp hade satt en turban på Jaguar-märket eftersom de blivit uppköpta av ett indiskt bolag. Jag fnissade så tyst jag kunde. Det säger en hel del om dagens underhållningsfaktor... Sedan fick vi vänta ytterligare en timme på att lärarn skulle ge omdöme till varje grupp. Sen åts det - tjejerna tryckte i sig sushi och thai, jag tryckte hamburgare. Sen åkte vi tåg med en stor hund som luktade apa för att kunna gå till BG och trycka bakelser - det var ju Emelies födelsedag. Hemma satt jag mest tyst och lyssnade på musik...



Fotboll & öl (?). Borås-tät fast med huvudvärk.

Det blev en sweet seger mot gais igår. Jag var aldrig nervös, jag loovar ;) Men det var allt på det berömda håret... Efter blev det en snabb öl med grabbarna för lite skönsång, lite SVT-sport och fnisserier. Männen stod för fnissandet.. Öl har aldrig vart min grej, har aldrig tyckt om det. Men det börjar bli liiiite bättre, de riktigt ljusa sorterna KAN gå ner lite , lite grann... vi är alltså på god väg. Tror nog aldrig jag lär bli ngn stor öldrickare men ngn gng kanske man beställer in en hel öl själv ;)

På tal om fotboll så har publikvärdarna nu blivit ännu skummare (nej, det är nog inte de själva som bestämt det). Visitiationen ter sig alltid lite annorlunda beroende på vem man kommer fram till - det ska klämmas, det ska dras, det ska tittas o frågas. Andra klappar dig på axeln och låter dig gå. Igår började de med att man numera efter avslutad visitiation ska hoppa. Varför frågar jag. Vet inte svarar han. Kanske skulle jag ha gömt ngt där? Stampade runt lite och se fick jag gå.. Himla lustigt. Tror väl ändå att det varit rätt lugnt med folk som tar in skit på arenan det senaste...? Jaja. Vann på den jäkla 50/50-lotten gjorde jag såklart inte heller.

Idag känner jag mig helt krockad i huvudet, igen. Sov två timmar för mycket. Blir så arg på mig själv att jag inte går upp, jag vet ju att det blir såhär annars. Ska ta en lång dusch eller ett bad och se om det kanske kan hjälpa..


Det är bra om kläder är Borås-täta. Ngt som vår föreläsare igår påpekade. Klockrent.


 En dag kanske :P

Sätt fart nu då.

Andra natten i rad man blir väckt av hagel som piskar mot plåtbläcken. Tur man inte behöver upp i ottan och åka till Borås sånna dagar.
Jag har en uppgift i direktmarknadsföring som måste göras, den är så tråkig.... det tar bara stopp, vill inte ens titta på den. Men jag måste...

Solen piggar upp något. Och att sitta och flumma med Martin på msn. Ingen kan flumma så som den grabben, en sån stjärna! :)


RSS 2.0