Skolan

Ja, nu sitter jag o Maria i skolan. Har jobbat lite med vårt arbete i IT-kursen. Inte så mkt vi kan göra mer ihop, får bli plugg hemma. Så nu sitter vi o spanar på lite olika sidor o hon ska minsann skaffa sig en blogg :) Jaja... nu blir det kaffepaus.

Förresten...

Glöm inte att besöka www.snabber.se/web/unsignedunited idag klockan 19.00 (se nedan)!

Superlugnt

Helgen har vart lugn o trevlig. I fredags åkte jag tidigt ner till Varberg o träffade Sebastian o Janna för att göra klart uppgiften i Axaco. Sedan hoppade jag på tåget där Andreas satt för att åka ner till Landskrona. När vi kom fram blev det middag o jag fick försenad födelsedagspresent :D En röd, jättefin adidas-jacka.
På lördagen tog vi en tur till Lund o kollade lite i affärer o sedan åkte vi upp till Helsingborg för att vaccinera oss inför resan. Gjorde inte alls ont. Så nu får vi ta nästa omgång om en månad. På kvällen blev det lite besök o god middag. Och igår slappade vi vidare, mjukiskläder o Lejonkungen blev det ;)
Mm, en riktigt skön o lugn helg, precis som jag ville ha det.

Idag ska jag sitta o plugga o sen träffa Sebastian för en kaffe.


Unsigned United

Besök www.snabber.se/web/unsignedunited imorgon klockan 19.00 för att få se en spelning med The Dakota Project.

Sändningen är en demoversion av en affärsidé som jag, Maria och Sofie har utvecklat i kursen Event IT.

Så om du är sugen på lite skön musik och kanske upptäcka framtida favoritartister, klicka in på sidan imorgon vettja! :)


Spontantur till Ullared

Idag gick jag upp vid 05.30, ungefär som vanligt när man ska ner till Varberg. Hade föreläsning o sedan genomgång för examensarbetet. Efter det hoppade jag, Sussie o Sarah på lokalbussen till Ullared för att shoppa lite ;)
Sprang runt i typ fyra timmar innan det stängde o vi var tvugna att åka hem. Det shoppades faktiskt bara vettiga saker, det gick inte så mkt pengar o det var riktigt roligt! Dagens bästa var när S&S välter ut en stor kartong med julgranspapper på hela golvet :D
Efter att ha tagit bussen i 50min tillbaka till Varberg fick vi ta vänta på tåget o sedan åka 40 min på det... så nu e jag hemma o e så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska dricka lite smoothie o sen hoppa i säng. Ska upp lika tidigt imorgon för o åka till Varberg. På eftermiddagen åker vi till Skåne för helgen :)

Opepp,depp o plugg.

Igår var vi nere i Varberg igen. Satt först med Maria o Sofie o jobbade på hemsidan för vårt virtuella event och sedan hade vi logistikföreläsning. Denna gngen var den väldigt teoretiskt lagd vilket nog var ett bra komplement till dom mer praktiska vi haft tidigare. Men jag vet inte, det berodde nog inte på föreläsningen men jag kände mig inte alls pepp, bara allmänt deprimerad o hängig. Kom hem o skulle börja skriva reflektion över föreläsningen men inget bra kom ur mig. Fick bli lite mat o sedan promenerade jag ner till Ica o unnade mig en påse godis för att få upp humöret. Det o Sarahs pepp på telefonen hjälpte faktiskt o sedan gick det allt att skriva.
Men men, man kan ju inte alltid vara på topp heter det ju. Men usch när sånna där dagar kommer o dom inte beror på ngt.. jobbigt.

Idag har jag skrivit på rapporten för det virtuella, tvättat o ätit lunch med sötisen som kom hem. Vart betydligt mer uppåt idag, tur att det bara var en kort visit.
Nu ska jag sätta mig o läsa klart inför morgondagens ITföreläsning o sedan blir det Blåvitt-Ljungskile. Ungefär i italiensk klass eller vad säger du Natta?

Plugg plugg

Fasen vad gött att vi vann svenska cupen igår! :) Idag stod det i min kalender att vi spelar mot Ljunskile, men den har väl blivit flyttad eller så har jag skrivit fel, på onsdag e den iaf.
Idag blir det mera plugg, skriva på rapporten till vårt virtuella event. Senare blir det ett avbrott med Sebastian o en kopp kaffe, aldrig fel.
Well well, nu får jag ta o sätta igång.

Cup-finalvinnare!

Jaha då! Nu vann mitt kära blåvitt svenska cupen efter förlängning o straffar!! Fan va gött!
Synd bara att jag inte åkte med... fattar inte varför. Men men, vi vann iaf! :)

Westfest & Batman

I fredags var det Westfest nere på Campus. Hade väl ändå sett framemot det hyffsat mkt under veckan. Men på eftermiddagen när det var dags att börja röra sig kände jag inte alls för det o var verkligen skittrött. Sarah var likadan. Så vi gnällde lite i telefon men bestämde oss sedan för att åka ändå. På med dom nya svarta byxorna (dom gamla sprack förra veckan), som bara hade kostat mig 200 kr på H&M o Fröken Söt o sedan fick man väl vara redo. På tåget ner satt vi o jämrade oss lite till över hur trötta vi var. Väl framme mötte vi Manisha. Då vi var framme rätt tidigt så fick vi sätta oss i skolan o vänta på att det skulle öppna. Där innen hade dom dukat jättefint o vi fick ngn välkomstdrink som såg väldigt mkt ut som virablåtira :P Buffén var säkert jättegod om man gillar mat från havet vilket jag ju inte gör så det kändes inte jättekul, men men. Efter några timmar tog vi sista tåget hem till Gbg igen där det flummades med personalen, en tjejs nagellack gick sönder så det var överallt o vi skrattade åt massa sjuka saker.
Igår var en lugn dag med sovmorgon. Gjorde lite middag o sedan gick jag o Andreas o såg Batman, den var riktigt bra! Se den!
Och idag har jag bara legat i sängen o pluggat, nu e det cupfinal mot Kalmar också, av ngn dum anledning åkte jag inte ner så får nu se den på TV alldeles ensam istället :P
Ikväll blir det en kaffe med Natta, trevligt trevligt!

Coldplay!!

I onsdags morse åkte jag o Andreas upp till Sthlm för att se Coldplay som var min födelsedagspresent från honom! Det var också passande nog vår 2 årsdag. Blir så otroligt glad när jag tänker på att det redan har gått 2 år sedan den där picknicken hemma på golvet, att vi redan kännt varandra i 5 år. Du är verkligen mitt allt, min bästa vän, min ängel. Älskar dig, snygging.

Onsdagen började iaf med att vi satte oss på x2000 mot Sthlm där vi åt våra mumsiga baguetter som Andreas gjort åt oss o självklart dom underbara tomteklubborna :)
När vi kom fram tog vi en långpromenad till St Eriksplan där vårt hotell låg, tog lite bilder med nya kameran, skrattade åt stroppiga sthlmare o hade det allmänt skoj. Hängde sedan på hotellet en stund innan vi tog tunnelbanan till Gamla Stan. Verkligen mitt favoritställe i Sthlm, så himla mysigt. Gick runt lite o tittade o gick sedan till en jättemysig o romantiskt italiensk restaurang där det var dimmat ljus, stearinljus överallt, god mat, trevlig personal o självklart min underbara man mitt emot mig. Efter middagen promenerade vi lite till, köpte med en kaffe to go, på med vantarna i höstkylan o tog en långsam promenad genom Söder o hela vägen bort till Globen. Där mötte vi upp Andreas syster Anna o hennes kompis. In på Globen vilken jag faktiskt aldrig vart på innan. Fint. Innan förbandet satt jag mest o sög i mig allt, atmosfären, musiken o självklart spanade in vilka olika lampor dom hade eftersom jag läser om det nu :P
Förbandet gick på, gittaristen från Strokes med band. Fy jävlar vad högt dom spelade! O jag brukar inte vara känslig för sånt o använder aldrig öronproppar men det där gick bara inte så spran runt halva Globen o fick tag på ett par. När det väl inte gjorde ont i öronen kunde man höra att bandet faktiskt var rätt grymma :) Öronpropparna rök sen o behövde inte komma tillbaks ngt mer.
Efter det var det bara att vänta på att Coldplay skulle gå på.
Och det gjorde dom. Och sen började det - några timmar av ren hjärtskärande energi, fantastisk musik, sång, känslor, tyngd, professionalism och helt enkelt bara ren lycka som spreds från den lille "spillevinkeln" Chris Martin o upp till mitt hjärta som stod där uppe på sektion B o var helt förstummad. Fy fasen vad bra det var! Coldplay är verkligen i klass med alla dom största i världen just nu, arenarock på topp. Sån tyngd som dom har, den går inte att hitta hos många andra band....
Att rabbla vilka låtar jag tyckte var bäst känns helt onödigt då jag tyckte allt var grymt. Att inte Talk kördes i den normala versionen var kanske ngt jag hade önskat, men det spelar ingen som helst jävla roll för dom var bara så jäkla bra!!! Ååååhhh, det här ska göras om!
Den magiska kvällen avslutades med Yellow... kunde inte avslutas bättr, eller hur min älskling?

Efteråt blev det tunnelbana tillbaks till hotellet, köpte lite gott på vägen som vi låg o tryckte i oss i sängen.
Dagen efter blev det upp tidigt för smaskig hotellfrukost innan det var dags att åka tillbaka till Gbg igen, o sen vidare till Vbg för föreläsning o utbildning i Axaco.

Tack, Andreas för födelsedagspresenten, för våra 2 år som vi o för dig helt enkelt. ♥


Stockholm

Wiiiiie, om några minuter åker jag o hjärtat mitt till Sthlm för att se Coldplay! Ååååh, ska bli så roligt! Vår två årsdag idag också.... går o säga mkt om det... men för nu får det räcka med "underbart" för det e precis vad det har varit och är. Älskar dig Andreas.

Nu måste jag springa, hörs sen.-

Ny kamera!

Gick upp hyffsat tidigt idag o åkte till Markland där Natta o Tina plockade upp mig för att åka till Media Markt där Martin o Malin så snällt hade lagt undan en kamera åt mig. Får reda på att den kommit bort när vi e på vägen dit men när vi kommer fram så har Malin hittat den som tur e :)
Så jag köpte mig en Canon Ixus 80 IS i färgen Choklad, så himla läcker! Blev en kamera"väska" till det o ett nytt större minneskort också. Ååååh, vad glad jag e! :D
Sedan gick vi till SkoPunkten där jag hade tänkt o köpa ett par stövlar, men dom satt inte så snyggt som jag ville minnas att dom gjorde så jag väntar med att köpa det. Blev en kaffe o en tur in på Maxi där jag faktiskt hittade en svart regnkappa för 250kr men köpte den inte iaf, vet inte hur bra den kan vara... jaja, får kika lite till annars kanske det blir den.
Sedan åkte jag in till stan där jag köpte en höstjacka som jag hittade igår på Foji, mmm så fin o mysig! :)
Blev hem en snabbis efter det för att sedan åka o jobba o nu har jag bara vilat. Andreas kommer nog hem snart o då blir det lite middagslagning.

Imorgon blir det en lång dag nere i Varberg...



Regnkappa sökes!

Nu har jag letat runt ett bra tag efter en snygg o tät (ja, för alla regnkläder e ju uppenbarligen inte täta...:S ) regnkappa.
Visst äger jag ett paraply men både i Gbg, men framförallt Vbg blåser det så himla mkt så det blir jobbigt.
Vill inte ha ngn som där sportiga friluftsjacka för flera tusen utan bara en vanlig snygg kappa som kanske inte e stor som ett tält. Har svartvit-randiga gummistövlar så eftersöker ju kanske främst en enfärgad. Hur svårt ska det behöva vara egentligen?
Vi bor i Sverige, det regnar en himla massa här! Dessutom har folk börjat använda mer regnkläder o gummistövlar så jag förstår inte varför butikerna inte satsar mer på det, att ta in ett snyggt sortiment som passar folk i stan (o utanför såklart). Jag tror verkligen att det hade vart en stor marknad!
Personligen e jag trött på att både vara blöt o kall så jodå, som mamma sa när man va yngre som man vägrade lyssna på så klär jag mig nu kanske lite mer praktiskt. Men varför kan det inte vara snyggt på samma gng?

Hittade skitsnygga på Igor the Dog från Danefae  tror jag dom heter. Men dom ligger på 1300 kr o fattig student som man e så finns inte riktigt dom pengarna.

Om ngn där ute har tips på snygga, täta regnkappor till inte alltför skyhöga priser så skriv gärna en kommentar! (... Ellos har jag redan kollat, märkt att det verkar vara stället alla hänvisar till).

Men nu ska jag ut o njuta av solen innan den försvinner :)

Skön fredag

Idag skulle jag möta Sarah kl 9 för att sätta oss o plugga. Somnade dock framför tvn igår o glömde sätta klockan. Så 8.30 vaknade jag o var väl kanske där en timme senare. Blev Condeco, Linné idag. Suttit o läst i Professional Event Coordination, visst har man blivit störd av saker emellanåt, koncentrationen vart låg o annat snack men i övrigt fick jag ändå läst en del o lärt mig en del :) Riktigt bra bok! Ny smeknamn hittades också - Gobo & Illuminate, det e vi det ;)
På eftermiddagen åkte vi in mot stan för att spana efter höstjackor men hittade inget i vår prisklass :( Ååh, blir det en kall höst? :(

Vid 18 mötte jag Magda för att genomföra min födelsedagspresent från henne - bio o gott :) Såg Patrik 1,5. Roligt o bra film. Senare gick vi o tog en latte på franska stället. Var en riktigt trevlig kväll! Så roligt när man fortf kan umgås med människor man kännt sen man var 5 år o ha roligt ihop! :)

Imorgon ska jag först träffa Sebastian på fm för att lägga lite schema för ett grupparbete vi ska göra o sen blir det Alingsås o 30-årskalas hos kusinen.

Böckerna äntligen här!

Idag var vi nere i Varberg o hade föreläsning i EventIT, väldigt intressant! När vi kom tillbaka till Gbg igen så gick jag o Sarah o köpte nya hörlurar till min MP3 o åt en "smaskig, smarrig" baguette ;) Sedan blev det till polisen för att hämta hennes pass o sen till affären för att hämta ut mina böcker som äntligen kommit efter att ha halkat efter lite på postterminalen i Sthlm. Åkte ner till Haga o Grappolino där vi satt o läste i dom kapitlerna som vi ska fördjupa oss i för logistikkursen... så nu håller jag på o läser massa om ljud&ljussättning o andra tekniska prylar, väldigt intressant o roligt faktiskt :) måste jag ju ha koll på för mina.... sen.. :P


Fö så fick jag en kommentar av en kille som påpekade att cd-skivan redan e död. O visst kan jag väl erkänna att den inte riktigt e uppe o gör volter i strapetser men jag tycker ändå att det finns en charm i cd-skivorna fortf. o då lever iaf mina.

Mmmm, sängen!

Blev tidigt till skolan idag för att sitta med Maria o Sofie o planera för den första gruppuppg. i EventIT. En del av morgonen gick åt till att få ordning på allt... är så många inlämningsuppg. i båda kurserna nu under hösten o alla ska in nästan samtidgt. Fyra olika grupper har jag o så såklart dom individuella. Så det fick bli att göra allt så tydligt som möjligt i våra huvuden o bestämma när vi ska ses o arbeta. Blev nog bra tillsist. Men vad mkt det e... man blir ju lite stressad av att bara tänka på det.. men det ska nog lösa sig det med. Det sociala livet lär väl försvinna under oktober iofs :P

När jag kom hem var pappa här o hade satt ihop min dubbelsäng o det andra soffbordet. Så gott! Visst tar sängen upp en stor del av vår lilla etta men det e viktigt att sova bra. Har ändå inte så mkt folk eller fester här o vi kan väl leva med det ett tag till tills vi får ny, störra lägenhet. Andreas e i Skåne så jag får la sova första natten i den ensam men det ska ändå bli skönt, som jag kan breeeeda ut mig nu! :)

Nästan en säng...

Efter fikan med Sebastian åkte jag hem, mötte Andreas en sväng som sedan åkte ner till Småland o sedan tog jag emot mamma o pappa som kom hit med min dubbelsäng. Bar upp alla delar, upp med ett annat soffbord som skulle passa bättre till o ner med det gamla. Kaffet står på o pappa ska börja skruva ihop när vi upptäcker att Andreas inte har rätt verktyg hemma. Att jag inte har en verktygslåda e ju faktiskt lite illa men tänkte ju inte på att köpa en sån när jag flyttade in här.. tänkte att det ju fanns här. O pappa hade glömt sina hemma.. Så det blev ingen säng idag... :( Så nu står det grejer överallt o jag får sova på golvet ... Pappsen kommer dock imorgon efter jobbet o skruvar ihop den så snällt. Jag e kvar i Vbg efter föreläsningen o skriver dagens uppgift men han fick extranycklar o kommer så snällt hit ändå. Bra att ha så snälla föräldrar! ♥


Imorgon ska jag ju som sagt ner till Varberg, föreläsningen börjar inte förrän kl 13 men åker ner på morgonen o träffar Maria o Sofie som jag ska göra uppg 1 i EventIT med som består av att göra ett virituellt event på nätet.
Så många uppg vi har fått i dom här kurserna. Allt faller sig på samma gng också så då blir allt extra virrigt. Dessutom e dom flesta uppg grupparbeten o vi får inte lov att vara samma  grupper så då blir det också ett jäkla pusslande. Men men... det ska väl gå. Så vi ska iaf börja med att göra ett "schema" för den här första gruppen imorgon så vi vet exakt när vi ska ses.
Böckerna har inte kommit än heller men Sarah ringde dom idag o dom ska tydligen skickas på onsdag så förhoppningsvis kommer dom väl på fredag. O då blir det tornet i Guldheden, eller hur Sarah? :)

Nu ska jag lägga mig på golvet o se på TV.

Födelsedagen

Har haft en helt underbar helg! I fredags vaknade jag ju i Varberg o tog mig senare hem till Gbg o gick o träffade Natta, åt lunch o annat mysigt. Sen blev det underbar middag hemma med Andreas. Yellow.
På lördagen blev det först en sväng med Natta på stan för att leta nya pumps, hittade inga :( Sedan kom Annie hem till mig på lite fika, gjorde tom min första latte hemma, den blev la helt okej, ska nog inte ha så mkt mjölk nästa gng. Fick en jättefin senapsgul kuvertväska av henne! Jättefin! Sedan blev det dags att göra sig iordning för att åka ner till Linné o möta upp dom andra. Bussen åkte ifrån oss för tidigt o det blev massa vel så vi kom visst fram sist typ... :P Var jättetrevligt på Mykonos! God mat, trevlig personal, fina presenter från allihop - tack så hemskt mkt! Ni e för söta! Fick champagne, hjortrontryffel, biobesök + godis, presentkort på prickig katt, röda läckra väskan o ett jättefint halsband från snö :D Framförallt så hade jag trevligt sällskap. Man blir så glad av att ha så fina vänner ♥
Efter maten blev det en sväng till Styrbord Barbord o deras uteservering. Några drinkar o sen gick vi hem o mysade.
Igår hade jag traditionellt släktkalas ute i Nödinge, Blev mkt mat, mkt tårta, presenter, blommor o en trevlig dag med familjen! :D


           

----------------------------------------------------------------

Idag e det måndag o vi e lediga... jag ska snart städa o greja lite här hemma sen blir det ner på stan för en fika med Sebastian o ikväll kommer pappa hit med min dubbelsäng! Nu sover vi ju i en 120-säng men det e fan inte bra... man får ont i ryggen av den dessutom... tänkte att den stora inte riktigt skulle få plats här men johodå... efter att jag o pappa räknat o ritat igår så går det bannemej visst! ;)

21 år idag!

Ja, idag fyller jag minsann år! 21 blev man o det känns helt bra. Igår hade vi lite middag o så med ettorna nere i Varberg, var mkt trevligt. Sov hos Nadia o åkte därifrån vid 11.30 idag. Sen träffade jag Natta o vi gick o lunchade. Fick två flaskor gott vin från Italien o en sån man gör espresso på spisen med + espressokaffe då :) Så nu kan jag göra latte hemma ;) Tack så hemskt mkt för presenterna gumman! Sedan åkte vi till 421 o tittade i lite affärer o tog en fika med Martin. Sedan åkte jag hem o så kom Andreas lite senare o gav mig underbara röda rosor o biljetter till Coldplay den 17:e!! Den lilla luringen! Satt o tänkte på det för några dagar sen bara att det var så synd att vi aldrig köpte biljetter till det. ÅÅÅhh, ska bli så kul, dom e så bra! Så det blir en heldag i Sthlm först o sen en mysig natt på hotell efter konserten. Du e bra på o ge mig upplevelser som jag aldrig kommer glömma! Älskar dig.
Sedan idag har vi bara myst, lagat mat o haft det bra. Snart blir det dessert :)

Imorgon ska jag o ett gäng goa vänner ut o äta på Taverna Mykonos, blir jätteroligt o gott tror jag allt! Men innan dess ska jag o Natta ner på stan o spana efter nya pumps o sen kommer Annie hit på en fika. Kanske bjuds det på hemmagjord latte ;)

Tack för alla fina gratulationer som skickats till mig under dagen!


Färg också

Idag blev det sovmorgon till kl 11, var skönt men nu e jag riktigt seg. Sen kom Sarah o färgade mitt hår, så himla snällt! O skitläckert blev det också! :) Tack så mkt!
Vi lyckades också boka bord till på lördag. Nu  gör jag inte så mkt, Andreas kommer snart hem så blir det lite middag. Senare ska jag nog träffa Emilia.
Imorgon blir det skola igen o på kvällen ska vi ihop med ettorna till bowlinghallen för lite texmex-buffé o annat gött, blir nog trevligt.
------------------------------------------------

CD-skivor e ju så charmigt... jag hoppas verkligen inte att det kommer dö ut helt. När jag har jobb så ska jag köpa på mig massa skivor, en ordentlig samling till vårt lilla jobb/plugg/läs rum... mmm, det hade vart fint. Men men, nu e man fattig student så det funkar ju inte riktigt...

Klipp

Kvällen igår ska vi inte ens prata om. Förutom att vi förlorade matchen o att dom sedan varit jävligt patetiska i diverse inlägg så var det allt som ofta bra tryck på läktarn o ett finfint tifo.

Idag var jag nere i Varberg igen på gästföreläsning. Första halvan var bra men andra halvan av dagen var helt grymt bra!
Helen Andersson som nu driver singelfestival.se förläste om sitt liv, framgångar o motgångar i arbetslivet. O en sån sprudlande person var det länge sen jag mött! Sådan livsglädje o bubblande energi, det smittade verkligen av sig. Ja, hon gjorde ett starkt intryck.
Efter föreläsningen blev det lite lunch o sedan hem till Göteborg igen. Mötte Sarah o vi gick på stan o tittade i lite affärer o tjötade o så.  Sen gick jag o klippte mig. Gick först till Göteborgs Frisörskola, där kostar elevklipp bara 100 kr o hört att dom e duktiga. Där var det dock fullbokat dom närmsta två veckorna så blev Frisörstaden istället. Toppade, klippte upp lite, tunnade ut lite o klippte till luggen. Den blev lite kortare än jag nog tänkt, men men, den växer ut fort. Skönt att få fräschat upp det lite.
Ska inte till skolan imorgon så då ska Sarah färga mitt hår.


RSS 2.0