Nyexaminerad!

Igår tog vi examen från Event Management! Åren har gått så fort, det har varit slit blandat med mkt lärdomar, mkt pendlande, många koppar kaffe på Campus café, mkt föreläsningar, mkt skratt, många grupparbeten, många redovisningar, tentor, nyttigheter, flummeri men framförallt så har det varit en tid där jag har lärt känna väldigt många underbara människor som har blivit goda vänner. Vår klass har vart helt kanon!

Så igår var då sista dagen med EVM07. Dagen började med redovisningar av våra examensarbeten, det bjöds sedan på lunch och så hade vi vår mässa där allmänheten kunde komma o titta på våra verk ;)
Efter det traskade vi upp till Systemet o köpte vin o bubbel o satte oss i skolan o njöt av tillvaron o piffade inför kvällen. Det blev sedan en rund till cheers and beers där vi mötte upp resten av klassen för ett glas innan vi skulle ner till sociten för fotografering. Så fina vi var allihop!
Det blev sedan trerättersmiddag som var supergo, tal, sång, skratt, lite lekar o ja... trevligheter :)
Efter middagen sprang vi runt huset o in på Bordegan där vi fortsatte festen med drinkar, dans o sång till pianorockaren ;D Stället stängde, vi sa våra hejdå o åkte hem .
Tack för en underbar examensdag o två grymma år! En del träffas till hösten igen för ett tredje år, ska bli skoj.

Idag har jag bara legat o slappat o njutit av ledigheten. Imorgon åker vi upp till Sthlm alldeles för tidigt, blir en rolig helg med vänner och Springsteen.

Kommentarer
Postat av: Johanna

haha ja det kändes lite så =D

hur känns det att ha tatt examen nu? stort grattis förresten!

va ska du pyssla med nu?



ja sitter ju här arbetslös så säg till om du vill ta en fika eller shoppingtur eller ett glas vin ;)

2009-06-07 @ 20:46:50
URL: http://materialgirl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0