På detaljnivå

Dagen igår började med att Fredrik o Malin kom hem till mig o hon fixade mina ögonbryn. Vi åkte sedan in till stan där jag gick o åt en macka med dom innan jag gick till Bar Centro för att möta Natta o Cissi. Väldigt hippt så sitter man på gatan, italian stile, med sin kaffe, sina vänner, en bra bok eller bara i sina egna tankar. Vi körde vänner, kaffe, kamera, o ett gäng vespor. Tror vi hamnade (rätt bokstavligt) mitt i den årliga vespaträffen, var grymt mysigt ändå. Hela gatan fylld av människor o en bris av att man kanske inte alls var i Göteborg utan ngnstans i Rom kom vinande mot oss.
Natta hade kameran med sig o det kan man ju inte inte utnyttja. Blev en del kort där, sen promenerade vi mot kanalen där dom porrade sig med en staty som stod lite för nära vattnet för min smak :P

Vi flyttade oss sedan sakta upp mot Götaplatsen. Blev stopp för att jag lite snabbt skulle guida två norrmän som minsann inte tyckte Storan var så så stor :P och stopp för en glass :)
Sedan satt vi på trapporna (senare trappräcket) vid Götaplatsen o såg ner över iaf en del av stan. Fin den är. Har tänkt på det förut - vad man kan bli hemmablind av sin egen stad. Så mkt man missar. Har sedan dess försökt att titta lite mer noggrant på allt, har speciellt "lyft min blick från marken"  o insett att det finns en jäkla massa torn på husen i den här stan. Har också blivit lite smått fascinerad av hustaken, på ett sätt e det dom som skiljer Göteborg från låt säga New York där det e en jäkla massa skyskrapor. Våra tak gör det mysigare. Berätttade iaf det här för flickorna vilka garvade en del. O man får självklart inte glömma alla rör som symoboliserar grova arbetarGöteborg, haha.... mindre seriös där kanske.
Efter lite posering på det där räcket o Natta åkte ner för det samtidigt som hon fnittrade som ett litet barn promenerade vi ner för Avenyn igen. O jodå, tittar man på detaljerna så ser man massa fina saker som man kanske aldrig tänkt på förr. Vi hade skitkul verkligen! Var ju inte bara såhär seriösa hela tiden. Vi hamnade senare på Condeco där det fick bli en coffee to go o sen ner till Brunns där vi hämtade upp Lucas och därifrån fortsatte vi ner till hamnen. Tog en del kort där med, busade med Lucas o tittade på båtarna. Var en grymt trevlig söndag!

Idag blir det snart ner till stan o italienska gatan igen, tar nog cykeln, den har sett allldeles för lite solljus sen den köptes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0