Borås Borås

Igår var jag o Sarah i fantastiska Borås hela dagen. Började med att vi skulle iväg o göra intervju - busschauffören nekar oss att gå på bussen för att sms-biljett inte gällde dit vi skulle.. .(vilket den nog gjorde). Vi tar nästa o allt går bra. Bra intervju dessutom. Sedan när vi skulle tillbaks var det värre med förbindelsen så vi fick snällt sitta i en kur i en timma o tio min. Men, den tiden gick ganska fort, fyllt med babbel.
Vi satte oss sedan på högskolan o pluggade, heeela dagen lång. Konstigt att man känner sig så främmande på en skola som ändå e ens egen.. eftersom dom lagt oss på Campus i Varberg istället så har vi ju inte varit där jättemkt. Men men, sökt in till ett påbyggnadsår till hösten o det blir ju i Borås isf. Pendla mera. Synd bara att det e en så tråkig väg.. till Varberg har man ändå havet o titta på ... till Borås e det bara skog....

Iaf, vid åtta, halv nio var det dags att vända tillbaka till Göteborg. Vi klev snabbt på bussen, tog bästa platserna (ni vet dom som e precis framför mittutgången? - där kan man luta utan att ngn grinar), tog på bältet efter Sarah peka på lappen där det står att det faktiskt e lag, tittar på varandra länge (annars var det ju bara skog) o brister ut "Oh happy day". Hela bussen börjar sjunga med o klappa takten... En passagerare ombord var skivbolagsdirektör o signade oss allihop - the joyful bus choir. Program för när nästa uppträdande på en långfärdsbuss ngnstans i Sverige kommer, kommer komma upp inom en snar framtid.

Väl hemma köpte vi godis. Sarah köpte, jag knyckte två. Sen hem till gulden. Idag blev det lite sovmorgon. Sen hem till Sarah där vi ska skriva på vårt arbete o baka pirogiiii :)
Se om jag kommer ner på stan o köper den jäkla jackan också....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0