Igång igen.

Förkylningen börjar släppa taget om mig mer och mer så det fick bli skola för mig idag. Osäker på om jag skulle stanna hemma eller åka slutade med att jag vingligt begav mig till spårvagnen. Samma spårvagn som tre minuter senare gick sönder så fick gå istället, då började det också regna. Ingen bra start på dagen alls, skulle stannat i sängen.
Bil med tjejerna, en kaffe och fralle så fick jag vara redo för lite föreläsning. Tillbaka till verkligheten igen. Känns väl helt okej. Verkar som en bra kurs också. Känns också bra att vara på högskolan nu. Visst vi har ju alltid tillhört högskolan fastän vi gick nere på campus i varberg. Men den "stora" skolan känns bra.. det känns mer "riktigt" på ngt sätt. Inte alltid så lätt att hitta heller, men det kommer nog.

Tillbaka till Göteborg igen. Köpte lite block, beställde mitt soffbord och hämtade ut en bok. Sen var det dags att däcka i soffan med lite glass och glo på regnet. Snart blir det pizza och slapp kväll med den bästa.


Undrar för övrigt varför jag hela tiden får fel post... flera gånger sen vi flyttat hit har brevbärarn gett mig fel post. Lite störigt är det faktiskt när det händer lite titt som tätt.. Jaja, jag ska väl snart springa o kolla vem dagens brev tillhör.

Skolstart idag.

Idag är det skolstart med introduktion till de två nya kurserna vi ska läsa. Jag är inte där. Gick och blev satans förkyld häromdagen och imorse när klockan ringde strax efter fem mådde jag fortfarande inte så bra, inte hade jag sovit mer än tre  timmar heller. Så kurerar mig en dag till, för min egen skull o för alla andra som jag kanske hade smittat ner annars.
Fick ett sms om att min kursbok ligger borta på torget.. får väl orka gå dit o hämta den sen, så kanske jag kan göra ngn nytta idag iaf.

Fint fint fint

Mysig heldag med mina flickor från förr (och nu såklart). Shoppade presenter, strosade omkring, åt en inte alltför go lunch. Sedan hem till Annie... fixade naglar, åt god middag, drack kallt, snackade minnen, nutid och framtid och så spelade vi UNO. Länge spelade vi UNO o skoj var det.

Idag ska jag träffa min lilla Ellen ♥

Välkommen då, kära höst.

Jag har valt nu. Marknadsföring blev det. Rätt eller fel, det vet jag inte, men nu blir det iaf så. Sommaren är slut och jag har inte gjort hälften av det jag hade velat göra - pengar, väder, så är det. Men den har ändå varit bra och nu är det sista helgen innan skolan börjar och vi byter pendlingsort till Borås.

Idag ska jag jobba lite, hälsa på en scengubbe och sen åka ut till mamma och pappa. Blir övernattning där - sen köra dom till flygplatsen tidigt imorgonbitti.

Frukost till Snow Patrol. För övrigt har jag en ful blogg. Vet du hur man fixar?



Det där valet..

Tråkig sommar? Fin höst? Sol hursom och det är allt som spelar roll. Jag tog ett beslut som jag mår bra av härom dagen. Jag har tid för avkoppling innan sista pluggåret tar fart på måndag igen. På agendan för dagen står att jag måste välja inriktning för det där året. Marknadsföring vs. Management - jag är kluven. Det finns så mycket annat jag hade velat läsa utöver det. Men det får kanske bli till våren, eller efteråt utomlands någonstans. Valet är iaf svårt, inprogrammerat i min kropp finns en evig beslutsångest som inte gör saken lättare. I övrigt ska jag ha en lugn dag. Kanske tvätta, bort till Sarah o bjuda på kaka o så får vi se vad mer det kan bli..

Jag funderar mycket på framtiden. Livet går upp, sen går det ner, ofta står det också bara helt still. Livet är fantastiskt men man får nog akta sig så att man inte fastnar där man inte vill. Tiden går fort och det är så mycket man vill göra. Men ung som man är så har man väl hela livet framför sig? Planen den närmsta framtiden är iaf att läsa klart mitt kandidatår i Borås. Väcktes av nyheten att Andreas bokat weekend i London i början på oktober också, ska bli mysigt. Det blir som det blir, det blir spännande.

Solen kallar på mig. Dagens nya låt: Anna Ternheim - Make it on my own

Lily Allen

Helgens Way out West va himla roligt! Fredagen bjöd på diverse band, god mat, dans, trevligt sällskap. Bäst på fredagen måste jag säga att Glasvegas var, himla bra!
Lördagen var en regnig historia som först började med RÄ6 innan hem o byta om till gummistövlarna snabbt för att slafsa ner till Slottskogen igen. Såg Vampire Weekend som var riktigt bra o lite Olle Ljungström innan vi åkte hem igen... Tillbaks nere i geggan vid åtta, träffade Frida o lyssnade på lite Basement Jaxx. Sen lallades det runt ett tag innan Lily Allen började. Hon tog över festivalen totalt. Så söt, så kaxig, så cool, så bra. Festivalens bästa, utan tvekan.

Söndagen var en lugnare historia.. förmiddagsfotboll mot Hif o sen bara hem o äta mat o se på film med Andreas..
Nu e det måndag, o det finns massa måsten att göra, jag vill inte göra hälften av det,... min motivation har totalt försvunnit.. om det ens fanns ngn för den här kursen..


Way out West

Blev lite kalasande igår med Hello Saferide! och Bob Hund. Va trevligt :)

Idag har jag pluggat klart en uppgift så e rätt nöjd. Så snart blir det Way out West! Mycket musik nu. Det gillar vi :) Har väl en liten plan på vilka jag vill se idag... : Timo, Band of horses, Robyn, Beirut, Wilco eller Laakso?, Arctic Monkeys, Glasvegas o kanske Jessica Lea Mayfield på Pustervik efter det e slut i Slottskogen. Kanske Echo & The Bunnymen, kanske Bon Iver... äsch, vi får se.

Skoj ska det bli iaf! Imorgon blir det o kolla på Rikets Änglar som vanligt o sen tillbaka till WoW. Nu måste jag göra mig iordning. Tjopp.

U2 x 3 + Madonna

När det blir för mkt att berätta om, tar jag uppenbarligen mig inte tid att säga ngt alls. Sommarn är snart förbi och för hösten finns blandade känslor, men mest positiva, just nu iaf. Den senaste veckan har gått upp o ner för mig varje dag.

Vi for iaf iväg till Dublin, jag och min grabb för att se på U2, se staden o vara bara vi. Staden var inte vacker, vacker men hade en viss charm. Vi tog tåget ut till Howth o där var det underbart fint. Gick i hamnen o tittade på sälarna, promenerade längs nästan hela halvön i flera timmar på små stigar längs hisnande stup. Vi hade konstiga hotell, en dag fylld med härlig shopping, gick såklart U2-vandring o klottrade på diverse väggar. Vi mötte otroligt vänliga människor, den där sorten man av ngn anledning har svårt att finna i Sverige, vi åt god mat ibland, konstigare mat ibland och vi sprang i regnet till Croke Park. U2 på hemmaplan var heeelt fantastiskt! Ibland, allt som ofta när det kommer till stora konserter, blir det svårt att beskriva upplevelsen i ord. Jag hade det underbart och blev i vanlig ordning förtrollad av lite lampor här o var.
     
    

Väl hemma i Sverige igen var det en veckas uppehåll innan det var dags för U2 igen, denna gången på Ullevi. Laddades upp på Hard Rock o sedan blev det väl en timmes köande kanske. Hamnade i cirkeln framme vid scenen o oj vad nära man kom. Nästan så man kunde känna deras andedräkt... nej, nu tar jag i. U2 på fredagen var helt underbart. Det var dansande, hoppande, sjungande lyckligheter. Fanns låtar jag önskar hade kommit, men så blev det inte, det var bra ändå.

    


Det blir sedan lördag o det slappas halva dagen. Benen o halsen känner av att dom varit på konsert nu igen. Resten av vårt besök som invaderade vår lägenhet skulle gå på lördagens konsert också, så även karlen min. Tråkigt tråkigt. Hipps vipps så står jag med en biljett i handen. Andreas mor som inte tyckte att jag kunde va hemma när jag tycker om dom så o dom alla andra skulle gå. Så blev en kväll till och jag titulerar mig stolt som nörd nu. Det är okej så. Lördagens konsert var ännu bättre än fredagen, en annan stämning, puls.. glöd. Tyvärr kände inte min kropp riktigt samma puls, så lördagen i cirkeln där fram blev ett stillsamt njutande.

 

Ja, veckan efter det.. i söndags, så gick vi på Madonna. Tjejkväll som startade med goda drinkar på Storans uteservering för att ta över i löpning i regnkläder samtidigt som stadens vimmel flöt boråt mot arenan. Där var det fullt av männskor i diverse sopsäckar dom fått tag på. Konserten i sig.. var inte jättebra. Jag ångrar inte att jag gick, väldigt roligt o ha sett henne o andra halvan/slutet var bra, det var det. Men starten... ja... det ryktas om att hela var playback o bara det känns ju lite tråkigt när man betalar så dyra pengar för det. Hon bjöd på en show med dansare, fräckt ljus, bilar på scen, hångel med dansare, juckande mot gitarrer, en del sköna beats, en del mer jobbiga. Jaja. Bra kväll iaf.

   

Alla dessa konserter varvas med plugg... så även denna veckan. Var nere med Sarah på kalaset häromdagen o tittade på Veronica Maggio, får se om det blir ngn spelning ngnstans ikväll. Joel Alme? Hello Saferide? Bob Hund? Vi får se... men först plugg. Sen imorgon blir det Way out West, wiho!!

RSS 2.0