Inget internet...

Sitter i skolan. Hemma finns inget internet, sa upp det gamla abonnemanget o det nya vägrar att komma, så bittert passar jag på att skriva här istället. Sen blir det att åka till Poseidons kontor för att skriva på kontraktet för den nya lägenheten :)

Helgen var väldigt trevlig. Fredagen bjöd på middag hos Annie med Hanna för att sedan åka in till stan o bowla. På lördagen blev det middag hos Manisha i Borås, god mat, melodifestival, sång, dans o trevligt sällskap.

Veckan som kommer kommer gå åt till plugg, frisörbesök, kanske en liten utgång, skånebesök o jag vet inte vad mer. Trevligt trevligt. Äsch, har la inte så mkt o säga, kanske ska hitta på ngt vettigt istället. Hej hej.

Skåne snart

Igår blev det en vädligt lång dag i skolan, 9-18 ungefär. Men vi gjorde klart vår arbete så det var skönt, slapp vi åka ner idag igen.
Idag blir det att åka till Skåne o fira Annas födelsedag o träffa Hélène som kommer på besök. Dock så har Andreas gått o blivit jättesjuk o min förkylning börjar komma tillbaka.. men men, vi ska nog överleva. Så nu blir det o fixa lite, packa ner lite saker o sen bege sig.

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Lotta.
 
Utmaningen går ut på följande:

* Gå in i mappen Mina bilder (eller den mappen där du har dina bilder)
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att de är utmanade




Här är jag (och ngns huvud) på nyår 06-07 i Landskrona. Jäkligt rolig kväll!


Jag utmanar följande:

Sarah - http://sarahhs.blogg.se/
Natta - http://lillan86.blogg.se/
Tobbe - http://vagskada.blogg.se/
Mia - http://miaeliasson.webblogg.se/
Sofie - http://ontheinside.bloggsida.se/
Hanna Persson - http://tamam.blogg.se/

Friday

Skulle upp tidigt idag o sätta mig o läsa.. det blev inte riktigt så. Ska väl göra det lite grann nu innan jag måste göra mig iordning o åka till jobbet. Sedan blir det hem o göra sig iordning lite för att sedan åka ner till stan o möta brorsan o gå på Anna Ternheim på Konserthuset. Ska bli himla roligt. Sett henne 2 ggr tidigare, så himla duktig. Så mjuk, så stark, så innerlig.


Lägenheten är vår!

Visste ju inte helt hundra om vi skulle få lägenheten men när vi ringde idag för att tacka ja så sa dom att den var vår o att dom ska skicka kontraktet! Jag e så jävla glad! Har verkligen längtat efter det här, ska bli så roligt. Så nu blir det att flytta till andra sidan stan o skapa sig ett nytt hem, köpa nya möbler o göra fint. Roooooligt! I början på maj blir det. Verkligen ngt att se fram emot. Wihoo!

Flytta! (?)

Var på lägenhetsvisning igår. En 2:a i Guldheden. Visst ville vi ha en 3:a först men vi klarar oss egentligen med en 2:a. Iaf, vi kom dit o såg den o den va jättefin!! Fint badrum, stort kök, fint sovrum o vardagsrum, en liten klädkammare o en stor balkong! Åh åh åh. Det var ingen mer som hade vart på visning, så om ingen har ringt o sagt ja utan o ha sett den så antar jag att den e vår. Ska bli så jäkla roligt!! Isf blir det flytta i början på maj. Vad det ska köpas nya möbler säger jag bara! Längtar!


F.ö. så börjar förkylningen släppa vilket e skönt. Ska ner på stan o plugga lite nu. Trevlig dag på er!


Sjuker...

Från ingenstans kom förkylningen. Hade en jättetrevlig promenad med Sarah nere i hamnen i söndags o sen på kvällen många timmar senare började jag känna mig lite krasslig. Igår när jag vaknade var det värre men jag åkte ner till Varberg iaf för att jobba lite med grupparbetet. När jag kom hem blev det värre igen, febern kom o annat elände. Bestämde mig för att ta en sjukdag idag från skolan o kurera mig ordentlgt istället för att gå runt o va småförkyld hela tiden, så nu sitter/ligger jag bara hemma o dricker tea o äter apelsiner. Känns lite bättre än igår iaf så det e nog bara en kortis. Skönt det isf så det kan bli lite grupparbete i veckan o Anna Ternheim på fredag.

Mm, händer inte så mkt spännande. Ska krypa ner med Cosmo nu, om inte kurslitteraturen dimper ner i brevlådan snart. Hej hej.

OASIS

Nu var det iofs en vecka sen vi var på Oasis, men bättre sent än aldrig :) Men inann dess var det lördag o då var det födelsedagsfest hos Sarah! Var trevlig trevligt! Sedan blev det en sväng ut också. Sen kom söndagen o varken jag, Andreas eller Sarah var väl speciellt pigga. Men med lång sovmorgon o med en pizza i magen så var vi redo för konsert.
Som förband stod Ceasars som va mkt bra! Sen kom Oasis in. Dom stod o drog av sina låtar rakt upp o ner, inget mellansnack eller så. Men samtidigt e det väl så Oasis gör o man förväntar sig inte så mkt annat. Lampor o skärmar hade dom koll på iaf (självklart kollar jag o Sarah på sånt, event managers som vi e, hehe). Noel sjöng finast o publiken sjöng inte så dåligt under Don't look back in anger heller. Gladast blev jag när Champagne Supernova kom, favoriten! Over all så var det en trevlig kväll o en bra konsert. Den hamnar inte på min topp 3 lista, men samtidigt e det ju inte många som gör det ;) Det var bra.
Efteråt stressade vi iväg till Ritz där det hölls efterfest. Oasis hängde i köket, Kleerup fick smäll på käften, en äcklig gubbe luktade på mig, jag o Sarah drack underbara Strawberry Daquries (o jävlar vilken stavning), vi fick än en gng höra att vi var systrar, vi såg en Orson-i-Desperate Housewifes-Look-Alike o vi hade en skittrevlig kväll!

Veckan som har gått har vart bra. Börjat två nya kurser o därigenom slösat lite pengar på ny kurslitteratur. Kurserna verkar iaf bra, lärarna likaså.
Helgen har vart lugn o mysig med Andreas o nu ska jag snart ner o promenera i hamnen med Sarah, för det e sooool ute, var längesen man såg den!

RSS 2.0