Fru Näsa

Min näsa är så skum. När jag får ont i huvudet, vilket är ganska ofta, så får jag också ont i näsan och så har det varit länge. Jag vet, jag ska kolla upp det. Idag fick den ett nytt beteende. När jag åt så började det gör ont på vänster sida varje gng jag tuggade. En vass smärta. Varför, konstiga näsa?

Ikväll blir det quiz med tjejerna på Tres! Ska bli skitkul! Öl, vin, sprit är temat. Får la se hur det går ;)

För övrigt är jag lite sur på byxbranschen. För som Sebbe sa igår när vi gick i affärer så är det inte fel på min kropp (tack tack, skönt att kunna skylla på ngt annat) utan på de som tillverkar byxorna. Hatar verkligen att köpa byxor. Det är jobbigt och sen passar inget.. Vill du inte ha yttepytte i midjan får du köpa långa, är du däremot inte så lång så måste du vara smal. Så kort är jag inte ens, ståtliga 168 cm har jag att komma med. Blev ett par till sist iaf...

Borran

Det är mycket plugg nu. Redan på den här korta tiden känns tempot högre i Borås än var det var nere på Campus Varberg. Kanske kan det bero på att vi har mkt mer föreläsningar nu som tar tid.
Nu efter frukost vankas plugg. Det är söndag och jag vill verkligen inte.
I torsdags slog vi rekord i att sitta i skolan sent. Tur att man kan titta på reggaegubben, käka kakor och flumma loss i medialab. Bananlatte är ingen hit!

Jag vill ta en långpromenad, kanske shoppa lite, dricka en varm kopp kaffe på en bänk och njuta av min älsklings sällskap... Det är bra söndagsaktivitet.

Söndagmorgon.

Skönt att ännu en dag vakna till sol. Fina höstdagar är bland det vackraste som finns. Nåja, jag sitter med en kopp kaffe och ska skriva lite om marknadskommunikation, en snabb städning och sen kommer nästan hela svärfamiljen upp. Anna åker till Nya Zeeland för ett halvår minst (?) och flyger härifrån så då passar vi på att äta lite lunch ihop och vinka av lite. Sedan blir det namnkalas för min lilla sötnos Ellen ♥
3 månader nu, hon börjar bli stor :)


Blir fortfarande trött när saker, prylar inte funkar som de ska. Visserligen köper jag inte jättedyra kläder, väskor, skor osv. Ibland kan man väl unna sig ngt dyrare, t ex sneakers, det e nog det enda jag inte köper hur som helst men dom går jag i så mkt o ja... Till vanligheten hör iaf inte att jag köper så fasligt dyra saker. Jag har inte råd. Pengarna går till annat och ibland försvinner de bara mystiskt... Så kanske kan jag då inte begära så mkt av de här prylarna? Måste man kanske lägga mer pengar på prylar för att få kvalitet? Jag förväntar mig inte att saker och ting ska hålla för alltid (är väl bara tupperware som har livstids-garanti?) men att det ska hålla mer än en vecka tycker jag fan inte är konstigt. Dessutom i många fall mellan budget och dyra märken så är det inte heller så mkt för den extra kvaliteten du betalar för, utan för just varumärket. Har kvaliteten idag blivit sämre, är det jag som har otur, eller är det ett knep från butikerna för att man ska återvända och kanske få med sig ngt mer när man ändå är där? Jag vet inte.. men jag börjar bli trött. Men tacka vet jag trevliga och gulliga butiksbiträden som inte gör det så himla jobbigt för en.

En som inte gjorde det så lätt för mig var när jag skulle lämna tillbaka en väska jag köpt, det var visserligen inte alls hennes fel, och det handlade inte om ngn reklamation. Jag ville lämna tillbaka väskan, helt enkelt för att jag inte ville ha den längre. Hade inte använt den och det hade inte ens gått en vecka så borde ju inte vara några problem tänkte jag. Detta var i en klädaffär. Jo, öppet köp hade de, men inte på accessoarer vilket ju är förståligt. Men då hade de kategoriserat väskor som det, tillsammans med solglasögon, underkläder och smycken. Visst att väskor kan ses som accessoarer men när det handlar om returrätt så känns det inte som den har kommit riktigt rätt, men att de lagt den i det facket och automatiskt faller under den policyn. Jag fick inte lämna tillbaka väskan. Jag förstår att du inte får lämna solglasögon, underkläder, smycken men det e ju mer hygieniska prylar som ligger nära huden.. eller ja, jag vet inte. Men väskor i liknande affärer har man ofta självklar returrätt på. Finns inget biträdet kunde göra. Inte jag heller. Tänkte maila ngt kontor och fråga, men fanns självklart ingen adress, och numret gick bara till butik... Jag gillar inte väskan längre.

Ursäkta all tjafs om det här. Var tvungen att ventilera lite. Har för övrigt tänkt på att skaffa en riktig dagbok, som man hade när man var liten. Vet iofs inte hur många som läser här, men ett ställe där ingen annan läser. Det behöver inte vara hemlisar som skrivs där, men bara en egen plats för tankar eller bara kladd.


Vår dag.

Idag har jag och Andreas 3-årsdag. Det börjar ta sig ;) Det har vart tre underbara år, vi har hunnit med så mycket roligt, mysigt, häftigt ihop. Jag älskar dig. Gul.


.

Jag är trött på saker som går sönder eller inte fungerar som det ska. Men det är väl ett i-lands problem. Sen igår kväll gör även min vrist jäkligt ont, har inte gjort någonting så det känns märkligt. MEN, det är soligt ute, en lugn söndag med lite frukost snart. Sen ner på stan.

Skolan rullar på, pendlandet till Borås funkar fastän det kan vara lite svårt att komma på bussen när man ska hem vid 16, men, man får springa ikapp med resten av boskapen mellan de olika extrabussarna så går det till slut.

Nej, det här var tråkigt.. återkommer väl om jag kommer på ngt mer att säga. Trevlig söndag.


"Nu börjar du snart bli stor..."

Nästan iaf. 22 år idag, grattis till mig! Känner mig väldigt mycket äldre, klokare och snyggare såklart.

Blev ett litet mysigt kalas igår ute i föräldrarnas hus som jag passade på att knycka när de var bortresta. Blev grillning, vin, tårta o sånt som hör till födelsedagskalas. Var jättemysigt verkligen! Väldigt glad för vännerna mina som kom o alla fina presenter. Manisha och Sarah sov över så det blev pyamasparty för fyra halva natten med en hel del garv. Imorse kom de så fint in med våfflor och sjöng för mig när jag låg och sov räv, bättre start på dagen går inte att få. Lite städning av huset, en väldigt välförtjänt kebab och sedan in till stan. Strosade med min man och fick en väldigt fin jacka i present, fikade lite innan vi åkte tillbaka till Ale igen för att träffa föräldrarna mina.

Nu ska jag snart krypa ner i soffan och bara ha det gött. Tack för alla gratulationer, ni är fina ni :)


RSS 2.0