Hemtentan inskickad!

Igår blev hemtentan äntligen klar! Så himla skönt. Sov på den lite o skickade in den precis. På torsdag e det kursstart för examensarbetet men idag, idag är jag heeelt ledig. Ska umgås, kanske shoppa o bara ha det gött.

Snart flytt för övrigt. Har fått nys om en tv vi ska köpa, verkar skitbra, men den verkar vara slut överallt... :( Men jag tänker inte ge mig, efterkommaren kommer säkert kosta pung.
Sedan ska jag gå o köpa mig ett nytt matsalsbord i dagarna också tänkte jag. Mm, ja.. o allt annat som vi ska köpa nytt då - vilket e det mesta. Men det blir skoj.

Annars håller min rygg på att ta dö på mig, ska boka tid hos naprapaten snart.

Nej, det här var verkligen  ett ointressant inlägg.. ha det gött ngn annanstans, det e bättre där.

Sömnproblem?

Pitchen igår gick bra, fick mkt bra feedback. Så nu är det bara hemtenta kvar som ska in på tisdag. Sen börjar vi med examensarbetet.

Kommit på att jag inte kan sova så många timmar längre.. inte för att jag inte kan sova men för att jag får sån hemsk huvudvärk som förstör hela dagen om jag sover för länge. Så, idag gick jag upp i ottan för att jag dumt nog gick o la mig  tidigt igår. Vad fasen? Det här e väl inte rättvist, om jag är ledig vill jag kunna vila upp mig ordentligt. Varför e det så?
Trots tidig uppgång har det inte blivit ngt gjort på hemtentan än.. är så väldigt osugen på den. Har istället städat o annat som inte var så viktigt. Om ett par timmar blir det jobb också. Men sen så! Ska ut till föräldrarna o umgås o plugga lite där istället.

Rätt sur för att snön kom tillbaka för övrigt. Jag muntrar upp mig med rulltårta och med Lily Allen.

Klassfesten

Igår var det tenta i undersökningsmetodik för marknadsundersökningar och ja, det kändes faktiskt rätt bra :) Men vi får vänta på resultatet o se. Efter det blev det upp till längan för lite ätande o slappande med Nadia o Karin. Sen var det dags för klassfest nere på Herberts. Det bjöds på sång (snapsvariant o karaokevariant), mat, festbingo, mkt skratt o prat. Och så lekte vi "Vem vet bäst" eller var det mest?? Exempel var frågor som Vem är mest blåst/ puckad / torr? osv osv så fick man ett antal alternativ o välja på. Sedan skulle dom här personerna tävla mot varandra o t ex blåsa ballonger, dricka pucko, sätta klänypor i ansiktet, trycka in marshmallows i käften o massa annat. Ngt jag inte trodde jag skulle göra när jag vaknade den morgonen var att ligga på golvet o lapa mjölk från en skål! Frågan var såklart vem som slickar bäst. Hatar mjölk o fick det upp i näsan o skit, men faaasen va roligt det var! Jättebra lek verkligen, skitrolgit att se alla hålla på o kämpa med diverse konstiga lekar :P
Kvällen avslutades på Nadias soffa. Nej, men det var en skitrolig kväll, verkligen!

Dagen idag har varit rätt slapp, mest bara tagit det lugnt o skrivit ihop lite inför min pitch imorgon. Som iofs måste slipas lite på, men det gör jag ikväll. Nu ska jag komma på vad jag ska äta istället.

Tenta-time

Solig, underbar dag i mitt vackra Göteborg. Mötte Sarah imorse o gick till Haga för att gå igenom lite för tentan imorgon. Allt sitter väl inte heeelt hundra, men det ska allt gå bra!
Så imorgon e det tenta på förmiddagen o sedan blir jag kvar i Varberg o väntar på att vår klassfest ska börja. Sista gngen man ser alla nästan fram till examen med tanke på att alla ska iväg på alla håll. Ska bli riktigt roligt med lite partaj. Sen blir det väl plugg dom återstående dagarna denna månaden antar jag.
Men nu ska jag äta lite innan jag ska rabbla lite begrepp innan det är dags för kudden.

Pluggiplugg

Solen visade sig även idag. Underbart. Men jag kom faktiskt inte ut en enda gng under dagen. Hade visning på vår lägenhet på morgonen o sen har jag pysslat o pillat o pluggat. Andreas e iväg o dricker öl hos en kompis, jag stannade hemma med kursboken, måste ju plugga till tentan på tisdag. Men får se om jag smiter ner till Paddingtons senare för ett glas vin kanske. Ja, men roligare lördagskvällar har man ju haft.

För övrigt fick vi biljetter till U2 i Dublin! Så flyget är bokat så att vi är borta i fyra dagar. Ska bli riktigt roligt! Vet ju inte om vi kommer iväg på ngn mer semester i sommar så det blir skitskoj att vi kommer dit iaf. En vecka efter vi kommer hem blir det U2 på Ullevi också. Rooooligt. Hoppas Dublin är så underbart som jag har en föreställning om att det ska vara. Om ngn vart där så skriv gärna lite tips o skoj om staden :)

Nej, nu får jag väl återgå till boken... min partner denna lördagkväll...

Here comes the sun...

Underbart. Våren är här. För att stanna hoppas jag också. För övrigt så har denna veckan gått sjukt fort, bara susat förbi. En del plugg som ska göras, tenta, pitch och hemtenta, sen är dom här kurserna slut och då är det bara examensarbetet som är kvar innan vi tar examen. Event Manager, jojo, inte dumt det. Vi hade vår sista riktiga föreläsning idag också...

Annars, jo, det är bra. Trots en del att göra så är livet ganska bra just nu, känner mig ganska rofylld och glad (fast det kanske e annat imorgon, det vet man ju inte, haha). Förmodligen var det solen som kom med den där energin. Resa till Sthlm 6:e juni är för övrigt bokad, ett stort gäng som ska upp o se Springsteen. Är väl inte det största fanet men den gamla rockarn kan vara rätt skön en varm sommardag ändå. Blir ju också roligt att bara komma iväg lite med massa goa människor o ha en rolig helg. På musikfronten annars - ja det är väl att vi ska köpa biljetter till U2 i Dublin imorgon, om vi får några vill säga. Andreas vill ju gärna se sina favoriter där och jag hakar gärna på. Har ju ngn konstig dragning till Dublin (fastän jag inte varit där) så det ska bli jäkla roligt o åka dit.

Nej, ska kanske ta o fundera lite över vad som ska ätas idag. Varför är det så jäkla jobbigt och tråkigt med det var eviga dag? Sen ska jag väl plugga lite. Lily Allens låt "The Fear" utnämns till dagens låt, synd att jag inte koppla till dom stora högtalarna så den kan få stå på riktigt högt bara.

Hej hej.

Har ni förresten tänkt på att omgivningen blir annorlunda när man åker baklänges på bussen/tåget? Som att man ser saker som man aldrig sett innan.  Eller på ett helt nytt sätt. Kan vara rätt trevligt. Tills man blir åksjuk eller ngt annat mindre trevligt händer vill säga.  Jaa, det var väl en liten flummig tanke jag fick när jag på en överfylld buss i förrgår satt o åkte baklänges o tittade på allt o inget.

Äntligen internet!

Nu har äntligen vårt nya internet kommit. Väntat i sisådär en månad. Skönt på ett sätt så man inte behöver oroa sig för att ens dålig självdisciplin gör så att man bara sitter på nätet när man har viktiga saker att göra, men samtidigt jävligt jobbigt. Man är ju verkligen beroende av internet. Bara att betala räkningar o kolla viktiga mail blir ju en sport. Men men, nu är det bra igen.

På senaste har jag hunnit med att gå på två konserter på Storan  på en o samma vecka o ser mig därför nu som stammis :P Timo Räisinen som var jättebra och så blev det helt oförberett Glasvegas som också var skitbra! Glasvegas gjorde att det inte blev ngt Skåne förra helgen för att träffa Argentina-gänget vilket var lite tråkigt, men det kommer fler ggr.
Hade även en skitrolig kväll i onsdags när jag o tjejerna gick på 70-tals quiz på casinot. Vi, som blev sittandes bakom en liten vägg med ett gäng på säkert 50 medelålders (give or take) damer, hade en jätterolig kväll o inte fasen gick quizet så pjåkigt heller trots att vi inte vann. Efter det gick vi till Manaña o åt massa gott tills vi knappt kunde sitta upp mer :)

Annars har jag väl mest pluggat. Lugn helg med städ, tvätt, presentshopping, melodifestival där operadamen lite otippat visst gick o vann, mys o kalas imorgon för storebror som fyller år idag.

U2-biljetter är inhandlade också för övrigt :)

Vårmånad? Jag ser då bara snö...

2 mars är det. Tiden går så fort, det är lite skrämmande, snart är det sommar och vi ska redan ta examen. Mars är ju den första vårmånaden men nu när vi sitter i skolan och ser ut genom fönstret så ser vi bara snö. Lagom deprimerande. Men men, man får försöka vara glad ändå. Jag, Sarah o Maria är här och ska skriva på vår kvantitativa undersökning som vi har gjort, men nu är det kaffe och choklad-paus, fint.

Helgen som har varit har varit finfin. I fredags var jag o Sussie först hos frissan och gjorde oss fina och sen blev det bara en lugn hemmakväll. Sedan i lördagsmorse kom Anna och Alexander på besök, blev lite fotboll på Valhalla i det sköna solskenet och sedan blev det lite käk och tjöt på Tidbloms innan vi gick hem och gjorde oss iordning för partaj. Elektroklubb stod på planeringen och visst hade vi väl trevligt med varandra, men elektro... det är inte my cup of tea alltså, inte alls faktiskt.
Igår var det lugnt, jag o Anna åkte ner på stan och gick i affärer och fikade med Sarah och Hanna. Och ja,.... nu är vi här.. och glor på snön.

På onsdag blir det Timo Räisinen på Storan med Fredrik och Malin, ska bli skitskoj! Sen i helgen blir det ner till Skåne för liten träff med Argentina-gänget.

Nej, nu ska vi sammanställa våra enkäter. Hej hej.

Ja, just det ja... mitt nya internet har fortf inte kommit...

RSS 2.0