Hösten säkrad.

Efter lite klabb med studera.nu eller om det var HB så är jag nu iaf antagen till kandidatåret  i Borås. Ett år till fyllt av slit och säkert massa skoj med goa klasskamrater igen. Skönt att veta vad man ska göra till hösten. Pendla rätt ut i skogen ett helt år, då blir det mycket "Oh happy day" på vägarna vill jag lova. 

Just nu sitter jag nere i Skåne och regnmolnen har precis börjat hånle mot mig för att jag för bara en stund sen sa till Sussie att det minsann här nere var sol. Blev glad av hennes samtal, har inte pratat med henne på ett tag. Så efter en liten update över vad som hänt sen sist så bestämdes det att vi nog måste ses snart. Ja, så måste det bli. 
Regnet förstörde även för mitt dopp jag tänkte ta, min tur till Djurparken, gå på stan o allt vad vi nu skulle hitta på, så får nu sitta med böckerna istället. 

Fick också reda på igår att jag ska gå på Madonna i augusti! Andreas mamma hade biljetter och hon ville ha med mig, vilket jag blev jätteglad för såklart! Ska bli roligt! 

Nej, nu ska jag krypa ner med boken o ngt gott o dricka. Vi hörs du. 

Sommardagar

Mitt upp i sommaren. Livet är fint. Det har bjudits på en del sol, glass, filtmysande, vänner, vin, dans i natten, kärlek, myggbett, grillat, tur till Sthlm, tur till Halmstad, blivit faster, skratt och underbarheter. Ja, underbarheter är nu ett ord.

De senaste dagarna har förgyllts av Skåne-besök. Igår blev det en långpromenad på små stigar under maffiga träd, i Botaniska och runt om, fotografering där... tavlor ska det bli av en del. Efter promenaden fick det bli en stor glass och en runda äventyrsgolf. Det var bannemej skoj.. trots att jag kom sist. Det avslutades med grekiskt på Linné.
Idag har vi invigt grillen där nere, det blev så gott, så gott. Sedan var vi o såg Transformers. Sjukt bra film! Höga betyg från mig. Nu skulle vi spela Buzz, men blev krångel.. så får bli sängen snart istället.


Såhär kan det se ut när man är ute och promenerar. - En av de lite mindre seriösa bilderna vi tog under dagen.

RSS 2.0