Det känns konstigt...

... fick precis reda på att Michael Jackson dog. Även om jag inte har varit ett aktivt fan av honom så har han ändå alltid funnits där i hela ens liv på något sätt. Man är van vid att han finns där. Dansade som senaste till några av hans gamla låtar på midsommar. Jag vet inte, jag blir alltid lite ställd nära kända människor som funnits där för alltid dör,, för man är så van vid att dom är där.  Michael Jackson var en grym musiker. 



Mitt liv i övrigt är ganska okej. Sommarkurserna ligger där o lurar. Motivationen är inte alltid så hög. Men imorgon ska jag iaf göra iordning lite picknick, ta med filten o lägga mig i Slottskogen o läsa. Varför inte ha det gött när man ändå måste?
Nathalie har kommit hem från Italien, brun som få, saknat så! Fick en fin väska o en flaska vin i examenspresent :) Blev en fika med henne, sen lite jobb o sen en tur till La Sombrita där trumtakten gick varm o dom brasilianska damerna dansade.

Nu måste jag sova, mitt huvud sprängs snart. Bäst var nog ändå Hanna (Sarahs) igår när vi skulle gå från Evas där vi suttit på rottingliknande stolar.

Hanna - Känn här! (Pekar på sin rumpa)
Vi andra känner efter o tror att det är för att hon var varm o nickar instämmande.
Vi - Jaa, det var ju varmt.
Hanna - Neeej... jag är helt räfflig. Leggingsen har formats efter stolen, jag måste dra ut dom från låren.
Vi andra asgarvar, Hanna tittar fundersamt upp i luften samtidigt som hon känner efter.
Hanna - Jaa.. men det är små räfflor, som sourcream-räfflor. Ja, nej... det är inga grillchips-räfflor.



Uppdatering från helgen...

Midsommar slutade ute i Härryda. Vi åt, vi gick tipspromenad, spelade fotboll, snackade skit, dansade, körde work-out a la TV-Shop o drack från melonen. Trevlig kväll som slutade hemma ngnstans efter tre.

Gårdagen var slö med massa ätbart, film och gos med mannen. Nu ska vi snart bege oss mot stan, spana på lite inredningsprylar o kanske en ny säng. Sedan blir det att träffa Mimmi en sväng. Men nu sitter jag bara i min morgonrock o lyssnar på The Who. Känner att jag inte lyssnat på dom tillräckligt mkt.. så nu får det bli lite till innan duschen kallar på mig.



Midsommar

Midsommar är en högtid som jag alltid har tyckt väldigt mycket om och det har sällan blivit en tråkig dag. Nu de senaste tre åren har vi haft stor midsommarfest nere i Landskrona som alltid har varit hellyckat. I år kom midsommar för fort, hann inte ens tänka på att den var och det märktes också att flera stycken hade hittat andra ställen att gå på. Så idag är det midsommar och det blir nog en ganska lugn sådan..(?) Kan hända att det blir ut till föräldrarna för att gotta sig där ute i massa mat o gosa med lilla Ellen såklart. Eller så blir det med ett gäng vänner i Göteborg.. var verkar ju vara rörigt o bestämma ;)

Det kommer iaf att styras upp en jättestor sommarfest en annan gng, när alla kan vara med, när det e fint väder så vi kan vara ute o grila o dricka vin tills solen går upp igen. Och man kan ju faktiskt frossa i jordgubbar, har blommor i håret o sjunga på andra dagar än den här dagen också.
Jag är övertygad om att vi får en trevlig midsommar idag, även om den blir i lite mindre skala.


Jag, förra året.

En grabbig dag.

Har haft en finfin dag med grabbarna. Startade dagen med en lunch på stan, en tur till bibban där jag fick fatt på mina kursböcker och sedan lite strosande på stan. Vi slog oss sedan ner i Slottskogen en liten stund innan vi promenerade lite till, tog en kaffe intill ett skönt tremannaband och gjorde lite middagsinhandling. Väl hemma blev det hemmagjorda hamburgare och två grabbar till. Snälla nog så tog dom hand om disken åt mig :) En riktigt grabbig dag helt enkelt.

Imorgon blir det plugg och sedan ska vi ut o hälsa på lilla brorsdottern för första gången! Köpte en söt liten present till henne idag också :)

Nu blir det sängen... läsa lite innan jag somnar kanske. Åh, det här med sommarkurser pendlar lite hos mig, från att jag iaf är någorlunda pepp till att en gnutta ångest o grinighet infinner sig. Men, kunskaper och pengar rikare blir jag, så jag får väl se det så.

Godnatt då.

Back from Skaauune

Hemma från Skåne igen. Annas student i fredags var fin. Trots att det ösregnade och blåste storm hela dagen. Vi bytte ut klänningar o finkläder mot regnbyxor under timmarna vi stod o såg på när de sprang runt den jäkla statyn sju (?) varv o åkte flak. Festen var mer finklädd och vindstilla. Var riktigt trevligt!
Helgen där nere har annars mest gått till att slappa, se på film, bada bubbel o äta god mat. Nu är vi tillbaka i Göteborg igen och har fått besök av Alexander och Elias för veckan.. Dock måste det bli en del plugg för min del i veckan.. var visst en  hel del att göra på distanskursen... Och så ska jag försöka åka o träffa min allra första lilla brorsdotter ♥

Annars försöker vi mest planera för midsommar. Och så ska det väl inredas lite också. Just nu är jag bara trött. Är glad att få sova i min egen stora säng igen faktiskt. Snart ska vi köpa en ny, blir skönt för våra stackars ryggar.


Fina tider.

Dagen efter examen var en bakfylledag - säng, mat o slapphet. På lördagen blev det tidig uppgång för att åka till Sthlm. Väl där traskade vi runt en bra stund för att hitta vårt hotell, för att upptäcka att det va fel. Hur kan man döpa två olika hotell till exakt samma namn? Blev bara en snabb visit på hotellet för att sedan gå ner på stan o hänga lite innan landskampen. På puben va man populär o fick diverse kärleksballader sjugna för mig av diverse danska huliganer. Haha. Jag tror jag håller mig till min hjälte istället jag.
Sen ut hela vägen till Solna med en tunnelbana fyllt av bara danska. Vart var alla svenskarna? Andreas gick på matchen - jag o dom andra grabbarna intog en sleten pub. Började där må lite halvkass.. en förkylning väntade tydligen på mig. Blev hem till hotellet efter match.
Lördagen var lika med hotellbyte där även Andreas familj skulle bo. Fint var det där. Senare blev det middag på Hardrock innan Springsteen-konserten. Mådde fortf. inte jättebra.. men vad ska man göra. Konserten va bra trots att man e så kort att man endast får nöja sig med att se lite snuttar här o där. Det var dock inte i närheten av det tryck som det va på Ullevi förra året. Publiken kändes inte alls lika taggade. Men Bruce, han är en gubbe i egen klass, sådan genuin glädje som han utstrålar ser man inte var dag. Han är en man med passion för det han gör vilket förmodligen leder till att han kommer göra musik o stå o sjunga, spela o charma på scen tills dagarna är slut.


Annars så har jag börjat sommarkurser nu. Arbetsledning o chefskap nere i Varberg började i tisdags. Verkar va en bra lärare o intressant kurs faktiskt. Sen blir det informatik på distans. Pengar måste man ju ha...



Idag har förövrigt varit en väldigt trevlig dag. Först en god lunch på Mykonos med Sarah, Frida, Sandra o Carro följt av lite springande på stan. Senare möttes vi upp igen för en liten after work med fotboll på Hardrock där även Sebbe, hans Sara o hennes kompis slöt upp. Hemma nu.. imorgon blir det Skåne.

------------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till världen, söta lilla du! ♥


Nyexaminerad!

Igår tog vi examen från Event Management! Åren har gått så fort, det har varit slit blandat med mkt lärdomar, mkt pendlande, många koppar kaffe på Campus café, mkt föreläsningar, mkt skratt, många grupparbeten, många redovisningar, tentor, nyttigheter, flummeri men framförallt så har det varit en tid där jag har lärt känna väldigt många underbara människor som har blivit goda vänner. Vår klass har vart helt kanon!

Så igår var då sista dagen med EVM07. Dagen började med redovisningar av våra examensarbeten, det bjöds sedan på lunch och så hade vi vår mässa där allmänheten kunde komma o titta på våra verk ;)
Efter det traskade vi upp till Systemet o köpte vin o bubbel o satte oss i skolan o njöt av tillvaron o piffade inför kvällen. Det blev sedan en rund till cheers and beers där vi mötte upp resten av klassen för ett glas innan vi skulle ner till sociten för fotografering. Så fina vi var allihop!
Det blev sedan trerättersmiddag som var supergo, tal, sång, skratt, lite lekar o ja... trevligheter :)
Efter middagen sprang vi runt huset o in på Bordegan där vi fortsatte festen med drinkar, dans o sång till pianorockaren ;D Stället stängde, vi sa våra hejdå o åkte hem .
Tack för en underbar examensdag o två grymma år! En del träffas till hösten igen för ett tredje år, ska bli skoj.

Idag har jag bara legat o slappat o njutit av ledigheten. Imorgon åker vi upp till Sthlm alldeles för tidigt, blir en rolig helg med vänner och Springsteen.

Nattuggla

Sitter i köket med Sarah mitt emot. Vi skriver varsin projektdagbok och försöker hålla varandra vakna, flummar lite (?), äter godis och mackor. Inatt ska den bli klar.

Fick vår bok inbunden idag också, så snygg så. Tröttheten kommer o går som i en berg- och dalbana.. nu e vi på marken. Eller jag är..

Dagens låt får bli Swingly - Save the trees.

På upploppet

Nu är det inte många dagar kvar tills vi tar examen. Känns som man har pluggat ett tag nu, ändå har tiden gått så fort.
Vårt examensarbete skickades in idag, göttigött! Det som ska göras nu är att få ut den i fysisk form.. det har krånglat en del med utskrifterna idag, men inatt löser det sig förhoppningsvis. Så imorgon blir det att lämna den för att få en vacker spiral i ryggen.
Mm, jag o Sarah e jäkligt bra som har gjort en sååå bra bok! :)
Sen är det den jäkla projektdagboken som plågar.. jaja, kunde ha gjort mer tidigare, men nu har det inte blivit så, så då blir det att köra hårdare nu. Ska försöka att göra klart det mesta nu ikväll iaf. Annars så ska det la hinnas övas lite för presentationen med kanske. Jojo.
Köpt en klänning jag ska ha på examensmiddagen idag också. En plå puffig (?) liten sak från Vila. Det blir nog bra.

För övrigt så är renoveringen av lägenheten klar nu.. sååå fint det blivit. Men all inredning e såklart kvar, så ännu e det inte klart. Det får bli när vi gått i mål..

Snart jäklar. Men nu - dagbok och choklad.

RSS 2.0