Min lördag med Foo.

Lyssnar på de bästas Greatest Hits, njuter, minns, drömmer, älskar. Kunde inte låta bli att göra MTVs quiz, såhär gick det.


Roligt? Javisst!

När man har väldigt tråkiga informtionsmöten är det tur att man har en mobil...


Sussie: Klockorna stannar....
Jag: De stannar, gråter och tar självmord. Som Patrik hade sagt så hade de gått och sänkt sig i hamnen.


En från början ledig fredag förgylldes med att vi ändå gick upp i ottan för att åka 12 mil för ett VÄLDIGT viktigt möte inför C-uppsatsen. Vi lyssnade och antecknade i sisådär en kvart innan vi upptäckte att han bara upprepade sig gång på gång och pratade länge, länge om varje punkt. Fniss, gäsp, sms, obekvämt vridande i stolarna i två timmar. Sen åkte vi hem igen.


Hela veckan har varit fylld av meningslösa snuttar i staden i skogen. Simpla, vanligtvist tråkiga saker har helt plötsligt blivit väldigt roliga. Vi vill så gärna att saker och ting ska vara roliga när det är gråsvart ute så vi gör dom roliga helt enkelt. Häromdagen hade vi vår alldeles egna Hollywoodfru till föreläsare. Gång på gång körde hon en Maria Montazani och körde varje ord med att så snällt förklara dom för oss både på svenska och engelska. Tyckte jag och Frida var jätteroligt. Ja, ni ser ju.


Är helt besatt av White Lies denna veckan, vi tackar den långa vägen till Borås för att jag har fått lyssna igenom albumet ungefär två ggr/dag. Synd man inte kan åka över till öarna och se dom också.


Nu blir det fredagsmys med tvättvikning.

 Kalas för Annie!


Snöyra

Sitter i värmen och tittar på de vita små flingorna som yr omkring som små fulla, förvirrade minifår. Hann precis komma in. Varit med Natta och köpt lite presenter.

Om några timmar åker vi till Borås, inte för att plugga, ikväll vankas det taco och idol hos fröken Persson. Färgsprakande afton i mörkret, annars får man hacka löken.
Hoppas inte på en repris från förra året vi åkte bil för att äta middag hos Manne i Borås, då blev det snökaos minsann.

Frånvaro

Inget direkt sug att skriva här. Frida har tagit på sig den fina uppgiften att piffa till bloggen, nu ser den bara skittråkig ut, lite färg och andra typsnitt hade suttit fint :)

Annars gick tentan bra och två kurser har hunnit avslutas, en veckas lugn och nu är vi på det igen. Andreas har dessutom gått och fyllt 25 som firades med fina presenter, curling och besök på fonduerestaurang i Helsingborg.

Äh, inget kul, inspirerande eller spännande att säga direkt. Jag lägger ner, gör hamburgare istället. Varför såg jag inte Bon Iver i somras för? Han var väl på Way out West väl? Bra skit. Jaja, så är det.

Hej!


RSS 2.0