Äntligen internet!

Nu har äntligen vårt nya internet kommit. Väntat i sisådär en månad. Skönt på ett sätt så man inte behöver oroa sig för att ens dålig självdisciplin gör så att man bara sitter på nätet när man har viktiga saker att göra, men samtidigt jävligt jobbigt. Man är ju verkligen beroende av internet. Bara att betala räkningar o kolla viktiga mail blir ju en sport. Men men, nu är det bra igen.

På senaste har jag hunnit med att gå på två konserter på Storan  på en o samma vecka o ser mig därför nu som stammis :P Timo Räisinen som var jättebra och så blev det helt oförberett Glasvegas som också var skitbra! Glasvegas gjorde att det inte blev ngt Skåne förra helgen för att träffa Argentina-gänget vilket var lite tråkigt, men det kommer fler ggr.
Hade även en skitrolig kväll i onsdags när jag o tjejerna gick på 70-tals quiz på casinot. Vi, som blev sittandes bakom en liten vägg med ett gäng på säkert 50 medelålders (give or take) damer, hade en jätterolig kväll o inte fasen gick quizet så pjåkigt heller trots att vi inte vann. Efter det gick vi till Manaña o åt massa gott tills vi knappt kunde sitta upp mer :)

Annars har jag väl mest pluggat. Lugn helg med städ, tvätt, presentshopping, melodifestival där operadamen lite otippat visst gick o vann, mys o kalas imorgon för storebror som fyller år idag.

U2-biljetter är inhandlade också för övrigt :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

jisses sicken kulturell människa vi har här ;)

låter skit kul!!

2009-03-17 @ 12:53:53
URL: http://materialgirl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0