Pluggdejt

Solen skiner idag också, trodde jag skulle missa all sol när jag låg inne o var sjuk, men idag får jag känna på det lite jag med. Sovmorgon idag, inte alls dumt även om jag vaknade  tidigare än vad jag behövde.
Ska möta upp Natta på Markland kl 13 o så ska vi hem till henne o plugga. Får väl se hur mkt som blir gjort ;) Hehe, nejdå, vi ska allt plugga på dom duktiga flickor :) Ska läsa två böcker om entrepenörskap som sedan ska skrivas reflektioner på. Jojo, blir intressant. Natta ska väl skriva om psykoser eller annat läskigt tror jag?
Innan dess, om jag får tummen ur o hoppar i duschen ngn gng så ska jag ta mig ner till Shopen o betala tågresan till Malmö + medlemsskapet i änglarna för i år för mig o Andreas. Hoppas Mia jobbar, var ju så länge sedan man såg henne!
För övrigt e jag duktigt avundsjuk på Annie som ska åka över till Newcastle i april o träffa Stephen! Åh, hade så himla gärna velat! Var ju två år sedan vi var där nu... Men, fattig student som man e så får jag det inte o gå ihop :(
Ser fram emot 3veckorsresan till Argentina istället! Visserligen blir inte det förrän i December, men ändååå :)

Nej, nu får det bli duschen, avslutar väl med ett citat från ett sött litet barn som Joanna skickade igår:

När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem  som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till  en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får  den andra ett extra matbord istället.
/Regina 7år

Ha en solig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0